Kim kiz o kendini saklayan.ciksin ortaya cabukkkkk
Kim o acabaaaaa
Evet cnm bizde ileri hareket düşüktü birde morfoloji düşüktü Aslı'nda benim 4 yasinda bir oglum var doğal yoldan oldu iki senedir ikinci icin bekliyoruz olmuyor umut tup bebekte gayet guzel oldu hersey fkt tamArkadasimm sizde de hareket problemi varmış listede gordum umuttaymisiniz biz de ordayiz nasıl gidiyor tedaviniz
Valla canim ciksa bugun yinede azda yikselme olurdu herhalde.tutmamis gibi duruyo.sen yinede moralini bozma doktoruna sormadanda ilaclarini birakma bence3. Gün embriyosu 2 tane tutsa 0,3 çıkmazdı yine de ya daha önceki negatif xenememde 0,1 den küçüktür yazıyordu değer
Ayy ne güzel oğlunuz da varmış Rabbim korusun onu amin.selen hanım mi Dr benim ki cem bey.cok az kalmış sizin de insAllahEvet cnm bizde ileri hareket düşüktü birde morfoloji düşüktü Aslı'nda benim 4 yasinda bir oglum var doğal yoldan oldu iki senedir ikinci icin bekliyoruz olmuyor umut tup bebekte gayet guzel oldu hersey fkt tam
Bilememekle beraber benim 9 yumurtamdan 6 tanesi dollendi fkt 5. Gune sadece iki tane kaldı onlarda 6. Gunde izlendi ve o sekilde donduruldu simdi estrofeme içtim simdi cumartesi transfer tarihim belli olacak donduruldu gecen ay simdi bu ay transfer
Olacak
Ayyy ne guzel kendindenmi hamile kalmis.gelse biraz bilgi verse ya bize.umutlarimiz artsin.kizz sen benden sonra transfer oldun nasil teat gunumuz ayni oldu seninle:))lacri arkadasimiz listeye ekletmis kendini ama diger bilgilerini vermemis baska sayfada gordumm hcg 195 cikmis oyle yazmis
Kesinlikle çok heyecanlıiii yolunuz açık olsun insallahhİnşallah hepimiz hamile takvimi oluştururuz yaa Canım bana perşembe günü 5 gun embriyosu konacak 2 tane hayirlisiyla inşallah şimdiden heycanliyim yaa dusunsenize transfer olduğumda bile 5 günlük de olsa hamile olacağım bu bile mutlu ediyor insanı ...
Canim 5. Gune gelen embriyolari neden transfer etmedilerde dondurdular?merak ettimEvet cnm bizde ileri hareket düşüktü birde morfoloji düşüktü Aslı'nda benim 4 yasinda bir oglum var doğal yoldan oldu iki senedir ikinci icin bekliyoruz olmuyor umut tup bebekte gayet guzel oldu hersey fkt tam
Bilememekle beraber benim 9 yumurtamdan 6 tanesi dollendi fkt 5. Gune sadece iki tane kaldı onlarda 6. Gunde izlendi ve o sekilde donduruldu simdi estrofeme içtim simdi cumartesi transfer tarihim belli olacak donduruldu gecen ay simdi bu ay transfer
Olacak
Bazı merkezler ozellikle donduruyorlar rahim için ve ayrıca bazen bu gonalf progesteron yukseltiorr transfer önce yüksek olması iyi değil tutunmayı zorlastiriyorCanim 5. Gune gelen embriyolari neden transfer etmedilerde dondurdular?merak ettim
Ya bu beslenmeyle ilgili ananas nar suyu havuc suyu onerileri oluyor ama kimiside kasılmayı arttırabiliyor düşüge sebep olblr yazmıs. Ayarında yiyelim en iyisi abartmadan:)Ayrıca kizlarrr transferi bekleyenler nar ve nar suyu tüketebilirler rahim kalınlaşması için çok faydaliymis çok yerde okudum.ben de ilk transferde icmistim baya
Transfer öncesi nar suyu sonrası için ananasi çok duydum.aslinda öte yandan diomki bukadr incik boncuk bizden başka çok bilen yokk çoğu kişi de hamilee:)Ya bu beslenmeyle ilgili ananas nar suyu havuc suyu onerileri oluyor ama kimiside kasılmayı arttırabiliyor düşüge sebep olblr yazmıs. Ayarında yiyelim en iyisi abartmadan:)
Bnde aynı seyi diyorum aslında kendimizi yoruyorz onu ye soyle yap bunu ihmal etme gbi olacagı varsa olacak Allah o canı yaratacaksa bizede nasip edecekse olacak. Narsuyu içtik diye değil:) bn yinede o donem azar azar hepsinden yiyecegm saglıklı beslenmekten zarar gelmez ama hikmey nar da değildr cok anlam yuklememek lazm snra yemedim de olmadı gbi sucluluk yasıyor insanTransfer öncesi nar suyu sonrası için ananasi çok duydum.aslinda öte yandan diomki bukadr incik boncuk bizden başka çok bilen yokk çoğu kişi de hamilee:)
Doğru söylüyorsun tabi ki bizimki umut:))Bnde aynı seyi diyorum aslında kendimizi yoruyorz onu ye soyle yap bunu ihmal etme gbi olacagı varsa olacak Allah o canı yaratacaksa bizede nasip edecekse olacak. Narsuyu içtik diye değil:) bn yinede o donem azar azar hepsinden yiyecegm saglıklı beslenmekten zarar gelmez ama hikmey nar da değildr cok anlam yuklememek lazm snra yemedim de olmadı gbi sucluluk yasıyor insan
Kendiliginden mi bilmiyorum canim oyle gordumAyyy ne guzel kendindenmi hamile kalmis.gelse biraz bilgi verse ya bize.umutlarimiz artsin.kizz sen benden sonra transfer oldun nasil teat gunumuz ayni oldu seninle:))
Ben hergun bir dilim ananas yiyorum kabak cekirdegi yiyorumm ceviz yiyorummAyrıca kizlarrr transferi bekleyenler nar ve nar suyu tüketebilirler rahim kalınlaşması için çok faydaliymis çok yerde okudum.ben de ilk transferde icmistim baya
Benimkinide oyle yaptilar canim 6.gunde dondurdular 3 taneEvet cnm bizde ileri hareket düşüktü birde morfoloji düşüktü Aslı'nda benim 4 yasinda bir oglum var doğal yoldan oldu iki senedir ikinci icin bekliyoruz olmuyor umut tup bebekte gayet guzel oldu hersey fkt tam
Olacak
Cnm en erken 9cu gün dediler çünkü 5 veya 7cin günde salgilamaya başlıyormuş bhcg hormonu acele etmeeeKızlar 8. gunumdeim hasta oldum boğazım şişti ilaç icmiyorum bhcg baktirdim az da olsa çıkmıştır diye 0,3 çıktı herhalde olmamış 8. Gün kan da vaktiran var mi aranızda