2016 Aralik tup bebek

Amin canim insallah buradaki tum kizlar gobisinde bebisiyle girer 2017 ye.bizim icin mutlu bir yil olur.sen kafani rahat tut.stres yaptikca hersey daha cok olumsuz oluyor..
2017 herkes için süper bi yıl olsun tüm dileyen kadınlar anne olsun :)
Evet ben yıllardır hastalıkla uğraştığım için hep olumsuz düşünüyordum. Bu ay ailede başka hastalıklar çıktı ve aklım hep ordaydı ve inşallah tuttu bu sefer

Yaaa ne guzel bir supriz buu sahane bisey cok cok sevindim cnm şagsalim
Kucağına alırsın insaallah :)

Kızlar benim pazartesi transferim oldu hani şu yerleşme kanaması dedikleri olay varya bir iki damla kan gelmesi bende öyle bir durum olmadı Çok ümitsizliğe kapılıyorum

Kızlar benim pazartesi transferim oldu hani şu yerleşme kanaması dedikleri olay varya bir iki damla kan gelmesi bende öyle bir durum olmadı Çok ümitsizliğe kapılıyorum
Canım oğluma hamile kaldığımda bende hic öyle bisey olmadı .bende tup bebek yapmistim.korkma canım stres yapma herkeste aynısı olcak diye bisey yok

Valla canim artik allaha emanet.benimde kaynanam ameliyat oldu.alt katimda oyuruyo.gelen giden bitmiyo.valla ben yarindan itibaren basliyorum idrar testlerine:))
Sen ne zaman transfer olmustun:)benimde aklımdan baslamak geçiyor..
hiç kapılma canım kızımda benim hiç belirtim yoktu cok ğzülmüştüm.1,5 ay sonra miğde bulantıların başladı hiç bitmedi belirti arama

Hayirli olsun canim 195 az degil ki yolun acik olsun insallah amin

9.gün kan tahlilimde değerim 28 cıkmıstı,kızım şimdi 5yasına girdi yanı sıkma canını rahat ol hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…