2016 Aralik tup bebek

Selam kızlar şimdi dr dan geliyorum bana transfer için gün verecekti bugün ama ertelendi kist varmış girmemiş doğum kontrol hapı verdi sonraki adette yapacam dedi transferi hayırlısı olsun geç olsun da güç olmasın inşallah hepimiz için hayırlısı olsun
Biseycik olmaz hayirlisiyla kist ignelerden dolayi oluo hem rahim dinlenir daha guzel olur geciyormus hemn bu kistler

;:KK66:))) cok tatlisinnn ama sizde sorun pko ymus heralde bence sansiniz cok yuksekk
Evet canim pkoluyum ama duzenli adet olurumm kilolu da degilim dr olmamasi icin bi sebep yok aslinda diyo hep ama olmadi maleseff. İlk defa cok heycanliyimm. Annemde kaliyorumm onlar benden beterr anneme kalsa su bardagini kaldirtmicak yerindenn :dondurma: sakinlestirmeye calisiyorum falan. Olmazsa benden daha cok uzulcekler eminim. Ben negatif gormeye aliskinimm.

Evet canim pkoluyum ama duzenli adet olurumm kilolu da degilim dr olmamasi icin bi sebep yok aslinda diyo hep ama olmadi maleseff. İlk defa cok heycanliyimm. Annemde kaliyorumm onlar benden beterr anneme kalsa su bardagini kaldirtmicak yerindenn :dondurma: sakinlestirmeye calisiyorum falan. Olmazsa benden daha cok uzulcekler eminim. Ben negatif gormeye aliskinimm.
Ilk tup denemesi mi peki.aileler ewet yatip uzanilmasi gerektigini dusunuolar.ben de ilk denemede cok dikkat etmistim affedersiniz pijamami cekmek icin bile egilmedim esimi cok yordum:KK66:

Kızlar 8. gunumdeim hasta oldum boğazım şişti ilaç icmiyorum bhcg baktirdim az da olsa çıkmıştır diye 0,3 çıktı herhalde olmamış 8. Gün kan da vaktiran var mi aranızda

Ilk tup denemesi mi peki.aileler ewet yatip uzanilmasi gerektigini dusunuolar.ben de ilk denemede cok dikkat etmistim affedersiniz pijamami cekmek icin bile egilmedim esimi cok yordum:KK66:
Evet canim ilk. Esim yanimda degil o nasil davranirdi bilmiyorum ama telde tembih ediyo sakin bisi kaldirma kalkma yat falan he he diyom :KK70: iki gun yattim popom sekil degistirdi yeter artikk.
hamilelik takvimi de pek yakısmıs :) şans getirsin sana
Hepimize sans gitirir insallah. :nazar:

Kızlar 8. gunumdeim hasta oldum boğazım şişti ilaç icmiyorum bhcg baktirdim az da olsa çıkmıştır diye 0,3 çıktı herhalde olmamış 8. Gün kan da vaktiran var mi aranızda
Erken daha canim bekle biraz daha 3. Gun embriyosuysa cikmazz

Beklemek be zormus cok heycanliyimm. Pkoluyum baska bi sorunumuz yok. Adetlerim duzenli. 31 yasindayim 3 bucuk yillik evliyim 3 yildir deniyoruz hic gebelik yasamadim. Allah yardimcimiz olsun. Gelin birlikte bekleyelimm. Liste yapmak istiyorum. Yok mu benim gibi heycanla bekleyen. Bu arada q10, balikyagi gibi vitaminlar de kullanmaya baslicam kullananlar varmi ise yariyor mu yumurta kalitesi bakimindan.

:nazar:LİSTEMİZ HAYIRLI OLUR İNŞALLAH :nazar:

-İsimYaşDnmSorunMerezOpu Tar.Trnsfr Tar.Test Tar.Sonuç
1 hilal1907 hilal1907 311PkoEtlik ZHKD Ankara28.11.1603.12.1612.12.16-
2 O okaliptus_ 291Sebepsiz İ.Bahçeci FulyaDndrlmş---
3 @tugbaa222 271Sebepsiz İ.İstanbul Süleymaniye----
4 @asyahayat 333Sebepsiz İ.-----
5@lacri 321Çklt K + Hrkt Azlğ.Beylikdüzü Medicana---:anneadayı:
6@benim bebixsxim 324PkoMedical ParkDndrlmş14.12.16--
7@minikgelin 324Azospermi-----
8@gnowee 401Rzrv, hrkt ve sprm azlığıAntalya TBM29.11.16---
9 tosun788 tosun788 333Rezerv azlığıBursa Uludağ Üni.-30.11.1612.12.16-
10@mnya 251Tüpler TıkalıBahceci Umut29.11.16---
11 dilfeza dilfeza 291Hareket AzlığıBahceci UmutDndrlmş---
12@yasemen1232 364AzospermiGazi Üni.----
13@seval_erdal 361sag tp tkl + varikoselDiyerbakir bahçeciDndrlmş19.12.16--
14@Gentille 354Tüpler TıkalıFransaDndrlmş---
15 azrass azrass 341Çikolata KistÖzel Münire Erman AkarDndrlmş---
16@FarahFarah -1AzospermiUmut TBMDndrlmş---
17 @I wanna be a frendly mom 261AzospermiBahçeci Fulya----
18 @zge83 333Erkek inf.Gop yeniyuzyil üni.Dndrlmş---
19@sltn-yusuf 271pkoTevfik Sipahi HRSDndrlmş---
20 @Yekfam 241PkoNovaart----
21 @benbirmelek 251PkoMedicalpark----
22 @Ilaymilya 253Azospermi-Dndrlmş---
23 @heidi1017 313Erkek InfBursa Acıbadem----
24 @emiratam -1PkoSerdar Koç03.12.16-17.12.16-
25 @p0ly__ 241pko ve hrktszlkAcibadem Maslak----
26 @Sarisekerannesi 265pko ve hrktSisli Memorial-02.12.1611.12.16-
27 @beren33 33-hareketYurt disi----
28 @NeOlurBiSabah 281Sperm hrkt azlgAcıbadem Bursa03.12.16---

Kizlar bitane gercek hamilemiz var gerci bizimle paylasmadi ama cok mutlu oldummm tebrik ediyorumm. Hayirli ugurlu olsunn. :KK200::nazar::KK200:

Canim benim arkadsm bebek istiodu ilk denemesinde ilk hafta baktirdi cikmadi ama hamileymis sonraki hafta beta 116 cikti.lutfen birazcik daha bekle

X