2016 Aralik tup bebek

Biseycik olmaz hayirlisiyla kist ignelerden dolayi oluo hem rahim dinlenir daha guzel olur geciyormus hemn bu kistler

;))) cok tatlisinnn ama sizde sorun pko ymus heralde bence sansiniz cok yuksekk
Evet canim pkoluyum ama duzenli adet olurumm kilolu da degilim dr olmamasi icin bi sebep yok aslinda diyo hep ama olmadi maleseff. İlk defa cok heycanliyimm. Annemde kaliyorumm onlar benden beterr anneme kalsa su bardagini kaldirtmicak yerindenn sakinlestirmeye calisiyorum falan. Olmazsa benden daha cok uzulcekler eminim. Ben negatif gormeye aliskinimm.

Ilk tup denemesi mi peki.aileler ewet yatip uzanilmasi gerektigini dusunuolar.ben de ilk denemede cok dikkat etmistim affedersiniz pijamami cekmek icin bile egilmedim esimi cok yordum

Kızlar 8. gunumdeim hasta oldum boğazım şişti ilaç icmiyorum bhcg baktirdim az da olsa çıkmıştır diye 0,3 çıktı herhalde olmamış 8. Gün kan da vaktiran var mi aranızda

Ilk tup denemesi mi peki.aileler ewet yatip uzanilmasi gerektigini dusunuolar.ben de ilk denemede cok dikkat etmistim affedersiniz pijamami cekmek icin bile egilmedim esimi cok yordum
Evet canim ilk. Esim yanimda degil o nasil davranirdi bilmiyorum ama telde tembih ediyo sakin bisi kaldirma kalkma yat falan he he diyom iki gun yattim popom sekil degistirdi yeter artikk.
hamilelik takvimi de pek yakısmıs :) şans getirsin sana
Hepimize sans gitirir insallah.

Kızlar 8. gunumdeim hasta oldum boğazım şişti ilaç icmiyorum bhcg baktirdim az da olsa çıkmıştır diye 0,3 çıktı herhalde olmamış 8. Gün kan da vaktiran var mi aranızda
Erken daha canim bekle biraz daha 3. Gun embriyosuysa cikmazz

Kizlar bitane gercek hamilemiz var gerci bizimle paylasmadi ama cok mutlu oldummm tebrik ediyorumm. Hayirli ugurlu olsunn.

Canim benim arkadsm bebek istiodu ilk denemesinde ilk hafta baktirdi cikmadi ama hamileymis sonraki hafta beta 116 cikti.lutfen birazcik daha bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…