Hadi gozun aydin canimmm.bekleme surecleri basliyor yavas yavas desene..kızlar gunaydın opu sonrası adetimi oldum sonunda yarın gideceğim bakalım doktora 1 ay dogum kontrol hapı mı kullan diyecek yoksa transfer oncesi hazırlıklara başlayacakmıyız:)
Dogru diosunn ben de goruncr cok heyecanlandim ama insallahh test gunu de boyle olacak Allahin izniyleBide bole gorunce cok hosuma gidiyo. Su an napiyo bilmesemde bi minnosun var icimde. İlk defa orda oldugunu biliyorumm :)
Biseycik olmaz hayirlisiyla kist ignelerden dolayi oluo hem rahim dinlenir daha guzel olur geciyormus hemn bu kistlerSelam kızlar şimdi dr dan geliyorum bana transfer için gün verecekti bugün ama ertelendi kist varmış girmemiş doğum kontrol hapı verdi sonraki adette yapacam dedi transferi hayırlısı olsun geç olsun da güç olmasın inşallah hepimiz için hayırlısı olsun
Ayy ayy senin hamilelik takvimini yesinler annesi.insallah devamida gelirr..
insallag canim benimm surda ne kaldi ki test gununeDogru diosunn ben de goruncr cok heyecanlandim ama insallahh test gunu de boyle olacak Allahin izniyle
;İnsallah canimmm
insallag canim benimm surda ne kaldi ki test gununeboyle bekliyorum ayni bennn
Evet canim pkoluyum ama duzenli adet olurumm kilolu da degilim dr olmamasi icin bi sebep yok aslinda diyo hep ama olmadi maleseff. İlk defa cok heycanliyimm. Annemde kaliyorumm onlar benden beterr anneme kalsa su bardagini kaldirtmicak yerindenn;))) cok tatlisinnn ama sizde sorun pko ymus heralde bence sansiniz cok yuksekk
Ilk tup denemesi mi peki.aileler ewet yatip uzanilmasi gerektigini dusunuolar.ben de ilk denemede cok dikkat etmistim affedersiniz pijamami cekmek icin bile egilmedim esimi cok yordumEvet canim pkoluyum ama duzenli adet olurumm kilolu da degilim dr olmamasi icin bi sebep yok aslinda diyo hep ama olmadi maleseff. İlk defa cok heycanliyimm. Annemde kaliyorumm onlar benden beterr anneme kalsa su bardagini kaldirtmicak yerindennsakinlestirmeye calisiyorum falan. Olmazsa benden daha cok uzulcekler eminim. Ben negatif gormeye aliskinimm.
hamilelik takvimi de pek yakısmıs :) şans getirsin sanaİnsallah canimm allah tum isteyenleri kavustursunn. Valla canim batmalar oluyo ve arada adet agrisi gibi hafif agrilar oluyo onun disinda bisi yok
Evet canim ilk. Esim yanimda degil o nasil davranirdi bilmiyorum ama telde tembih ediyo sakin bisi kaldirma kalkma yat falan he he diyomIlk tup denemesi mi peki.aileler ewet yatip uzanilmasi gerektigini dusunuolar.ben de ilk denemede cok dikkat etmistim affedersiniz pijamami cekmek icin bile egilmedim esimi cok yordum
Hepimize sans gitirir insallah.hamilelik takvimi de pek yakısmıs :) şans getirsin sana
Erken daha canim bekle biraz daha 3. Gun embriyosuysa cikmazzKızlar 8. gunumdeim hasta oldum boğazım şişti ilaç icmiyorum bhcg baktirdim az da olsa çıkmıştır diye 0,3 çıktı herhalde olmamış 8. Gün kan da vaktiran var mi aranızda
Tuttuysa yine az da olsa bi değer olurdu gibime geliyor 0,3 bu 4 güne kadar yüksekse ne olur ki ilaçları biraksam mi acaba ya çok da hastayım ilaç içmemek için zor duruyorumErken daha canim bekle biraz daha 3. Gun embriyosuysa cikmazz
Beklemek be zormus cok heycanliyimm. Pkoluyum baska bi sorunumuz yok. Adetlerim duzenli. 31 yasindayim 3 bucuk yillik evliyim 3 yildir deniyoruz hic gebelik yasamadim. Allah yardimcimiz olsun. Gelin birlikte bekleyelimm. Liste yapmak istiyorum. Yok mu benim gibi heycanla bekleyen. Bu arada q10, balikyagi gibi vitaminlar de kullanmaya baslicam kullananlar varmi ise yariyor mu yumurta kalitesi bakimindan.
LİSTEMİZ HAYIRLI OLUR İNŞALLAH
- İsim Yaş Dnm Sorun Merez Opu Tar. Trnsfr Tar. Test Tar. Sonuç 1 hilal1907 31 1 Pko Etlik ZHKD Ankara 28.11.16 03.12.16 12.12.16 - 2 O okaliptus_ 29 1 Sebepsiz İ. Bahçeci Fulya Dndrlmş - - - 3 @tugbaa222 27 1 Sebepsiz İ. İstanbul Süleymaniye - - - - 4 @asyahayat 33 3 Sebepsiz İ. - - - - - 5 @lacri 32 1 Çklt K + Hrkt Azlğ. Beylikdüzü Medicana - - - 6 @benim bebixsxim 32 4 Pko Medical Park Dndrlmş 14.12.16 - - 7 @minikgelin 32 4 Azospermi - - - - - 8 @gnowee 40 1 Rzrv, hrkt ve sprm azlığı Antalya TBM 29.11.16 - - - 9 tosun788 33 3 Rezerv azlığı Bursa Uludağ Üni. - 30.11.16 12.12.16 - 10 @mnya 25 1 Tüpler Tıkalı Bahceci Umut 29.11.16 - - - 11 dilfeza 29 1 Hareket Azlığı Bahceci Umut Dndrlmş - - - 12 @yasemen1232 36 4 Azospermi Gazi Üni. - - - - 13 @seval_erdal 36 1 sag tp tkl + varikosel Diyerbakir bahçeci Dndrlmş 19.12.16 - - 14 @Gentille 35 4 Tüpler Tıkalı Fransa Dndrlmş - - - 15 azrass 34 1 Çikolata Kist Özel Münire Erman Akar Dndrlmş - - - 16 @FarahFarah - 1 Azospermi Umut TBM Dndrlmş - - - 17 @I wanna be a frendly mom 26 1 Azospermi Bahçeci Fulya - - - - 18 @zge83 33 3 Erkek inf. Gop yeniyuzyil üni. Dndrlmş - - - 19 @sltn-yusuf 27 1 pko Tevfik Sipahi HRS Dndrlmş - - - 20 @Yekfam 24 1 Pko Novaart - - - - 21 @benbirmelek 25 1 Pko Medicalpark - - - - 22 @Ilaymilya 25 3 Azospermi - Dndrlmş - - - 23 @heidi1017 31 3 Erkek Inf Bursa Acıbadem - - - - 24 @emiratam - 1 Pko Serdar Koç 03.12.16 - 17.12.16 - 25 @p0ly__ 24 1 pko ve hrktszlk Acibadem Maslak - - - - 26 @Sarisekerannesi 26 5 pko ve hrkt Sisli Memorial - 02.12.16 11.12.16 - 27 @beren33 33 - hareket Yurt disi - - - - 28 @NeOlurBiSabah 28 1 Sperm hrkt azlg Acıbadem Bursa 03.12.16 - - -
Kim kiz o kendini saklayan.ciksin ortaya cabukkkkkKizlar bitane gercek hamilemiz var gerci bizimle paylasmadi ama cok mutlu oldummm tebrik ediyorumm. Hayirli ugurlu olsunn.
Canim kacinci gun embriyosu..Tuttuysa yine az da olsa bi değer olurdu gibime geliyor 0,3 bu 4 güne kadar yüksekse ne olur ki ilaçları biraksam mi acaba ya çok da hastayım ilaç içmemek için zor duruyorum
Canim benim arkadsm bebek istiodu ilk denemesinde ilk hafta baktirdi cikmadi ama hamileymis sonraki hafta beta 116 cikti.lutfen birazcik daha bekleKızlar 8. gunumdeim hasta oldum boğazım şişti ilaç icmiyorum bhcg baktirdim az da olsa çıkmıştır diye 0,3 çıktı herhalde olmamış 8. Gün kan da vaktiran var mi aranızda
Kim o acabaaaaaKizlar bitane gercek hamilemiz var gerci bizimle paylasmadi ama cok mutlu oldummm tebrik ediyorumm. Hayirli ugurlu olsunn.
3. Gün embriyosu 2 tane tutsa 0,3 çıkmazdı yine de ya daha önceki negatif xenememde 0,1 den küçüktür yazıyordu değerCanim kacinci gun embriyosu..
Arkadasimm sizde de hareket problemi varmış listede gordum umuttaymisiniz biz de ordayiz nasıl gidiyor tedavinizKim o acabaaaaa