2016 Aralik tup bebek

Rahim kalınlaştırmak için ilaç vermedimi doktorunuz ben kullanıyorum reglimin 3. Günü gittim ilaç verdi cuma tekrar kontrolüm var doktorunla knş bence

bende 12yılldir bekliyorum. şöyle bir baktığımda nasıl geçirdim o günleri diyorum ama ins bu son bekleyislerimiz olur yılbaşı hediyelerimizi alırız ins.

O okaliptus_ geçen çarşamba opu oldum 6.günüm bugün.doktor bir haftaya olursun dedi.Bakalım bekliyorum ama normal döngümde gelirse haftaya salı anca gelir
opu sonrası genelde 10 gun içinde olmuşlar ama 15-16 gun snra olanı da duydum umarım cok bekletmez seni. artık adet olamamak beni germeye başlamıştı bir an önce olup sürecin devam etmesini iple cektiğimiz için bu beklemekler zor gelıyor

Selam kızlar şimdi dr dan geliyorum bana transfer için gün verecekti bugün ama ertelendi kist varmış girmemiş doğum kontrol hapı verdi sonraki adette yapacam dedi transferi hayırlısı olsun geç olsun da güç olmasın inşallah hepimiz için hayırlısı olsun

kızlar gunaydın opu sonrası adetimi oldum sonunda yarın gideceğim bakalım doktora 1 ay dogum kontrol hapı mı kullan diyecek yoksa transfer oncesi hazırlıklara başlayacakmıyız:)
Ooooh gozun aydin canimmm bi an once bebisini alirsin insallah
Gecmis olsun canimm sogan kuru yapp kist falan kalmiyoo

Bişey daha sorucam..
Transfere idrara sıkışık mı gidiyorsun?
Hastanede ne kadar yatırıyorlar?
Birde progestan iğne mi veriyorlar canım
Ewet canım sıkışık oluyorsun biz de 1 saat yatr
Aminn canimm hayirlii olsun guzel olsun saglikli olsun senin hepimizin insallah

Bide bole gorunce cok hosuma gidiyo. Su an napiyo bilmesemde bi minnosun var icimde. İlk defa orda oldugunu biliyorumm :)

Amin canim rabbim hepimizin yuzunu guldursun..

Valla benimde ayni canim.sol kasigim catlicak sanki.digerlerindede agrimisti ama bu sefer hic gecmiyo.sevineyimmi uzuleyimmi bilemiyorum yani.nekadar kotu bu belirsizlik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…