2016 Aralik tup bebek

kızlar bende kabak çekirdeğini çok duydum 3 tane ananas aldım nar aldım ama ben meyveleri transfer öncesi yiyorum yransfer sonrası kabak çekşrdeği bol su protein ağırlıklı beslenicem başka önerisi olan varmı :110:
Bende kabak cekirdegi ve ananas yiyorum canim.kabak cekirdegini ozellikle tavsiye ediyorum.nekadar iyi geliyor bilmiyorum ama en azindan bagirsaklari calistiriyor.kabiz olmayi engelliyor bari..

Kendiliginden mi bilmiyorum canim oyle gordum
Bilmiyorum ki canim dr 12 sinde yap dedi. Kagitlarda da o sekilde yaziyo bende sasirdim erken olmasina. Transferden sonra 9.gun. Yumurtlama gunumde topladilar adet gunumde de test istediler.
9. gun cok erken normalde canim.hayret senin doktor nasil oyle istedi.

Kızlar adetin 3 cu gunü 5,8mm çıktı endimetrium normalmi acaba merkezde değil başka bir hastanede bakıldı 3 cu gün çok iyi bı deger dedi hatirliyormusunuz siz zz

kızlar bende kabak çekirdeğini çok duydum 3 tane ananas aldım nar aldım ama ben meyveleri transfer öncesi yiyorum yransfer sonrası kabak çekşrdeği bol su protein ağırlıklı beslenicem başka önerisi olan varmı :110:
Ben de bu şekilde biliyorum ayrıca bol su demişlerdi bna

Kızlar adetin 3 cu gunü 5,8mm çıktı endimetrium normalmi acaba merkezde değil başka bir hastanede bakıldı 3 cu gün çok iyi bı deger dedi hatirliyormusunuz siz zz
Canimm ben hatırlamıyorum. Ama şöyle söyleyeyim zaten ortalama hergunn 1 mm kalinlasiyor sizinki bu hesabıma Gore iyi .zaten 14mm ustu iyi değil embriyo o kalınlığı delip tutulmakta zorluk cekiyor

Kızlar bn adet oldum yarında 2. Günü diye doktora randevu aldm ama hiç sökülmedi lekelenme oldu gelen giden yok doktr kanama baslayınca mı gel der acaba fikrinz varmı

Kızlar bn adet oldum yarında 2. Günü diye doktora randevu aldm ama hiç sökülmedi lekelenme oldu gelen giden yok doktr kanama baslayınca mı gel der acaba fikrinz varmı
Aslında ona bakiolarr sökülme olması lazım çünkü hormonlar blli bir noktaya gelince adet başlıyor ya.yarin blki sökülme olur .çok beklioz ya inat ediyor vücudumuzda :)

Eklentiler

• IMG_1921.JPG
    IMG_1921.JPG
    44,9 KB · Görüntüleme: 42
Kizlar bitane gercek hamilemiz var gerci bizimle paylasmadi ama cok mutlu oldummm tebrik ediyorumm. Hayirli ugurlu olsunn. :KK200::nazar::KK200:
Benim o :)
Ya inşallah diyim çünkü konuştuğum herkesten baya düşük değerim. ben de korkmaya başladım acaba kimyasla fln mı diye :KK43: o yüzden kk da baska topikte sordum akıl almak için
Ve kendiliğimden hamile kaldım çok şükür . adet olmayı bekliyordum tüp tedavisine başlamak için ama adet olmayınca idrar testi yaptım şok oldum
Hala bile kasığım ağrıyınca adet olcam diyorum
Gebe olsam da olmasam da dualarım hep sizinle
Öğrendiğimde bile dua ettim topikteki arkadaşlarıma da nasip et Allahım diye

Ya inşallah diyim çünkü konuştuğum herkesten baya düşük değerim. ben de korkmaya başladım acaba kimyasla fln mı diye :KK43: o yüzden kk da baska topikte sordum akıl almak için
Ve kendiliğimden hamile kaldım çok şükür . adet olmayı bekliyordum tüp tedavisine başlamak için ama adet olmayınca idrar testi yaptım şok oldum
Hayirlii olsunn allah saglicakla kucagina almayida nasip eder insallah cok sevindim darisi bizee artik :)

Gozun aydin canim.ne guzel mucizen seni cok ugrastirmadan gelmis.rabbim saglikla kucagjna almayida nasip etsin insallah..

Gozun aydin canim.ne guzel mucizen seni cok ugrastirmadan gelmis.rabbim saglikla kucagjna almayida nasip etsin insallah..
Amin. Çok şükür, aşılar tutmayınca tüp için gün sayıyordum Rabbim nasip etti. İnşallah kimyasal fln değildir tamamına erer.. darısı hepinize olsun inşallahhhh

Amin. Çok şükür, aşılar tutmayınca tüp için gün sayıyordum Rabbim nasip etti. İnşallah kimyasal fln değildir tamamına erer.. darısı hepinize olsun inşallahhhh
Amin canim insallah buradaki tum kizlar gobisinde bebisiyle girer 2017 ye.bizim icin mutlu bir yil olur.sen kafani rahat tut.stres yaptikca hersey daha cok olumsuz oluyor..

Ayy ne güzel oğlunuz da varmış Rabbim korusun onu amin.selen hanım mi Dr benim ki cem bey.cok az kalmış sizin de insAllah
Evet cnm selen hanım Dr cok memnunum şimdilik umarim hep
Oyle gider :)
Canim 5. Gune gelen embriyolari neden transfer etmedilerde dondurdular?merak ettim
Rahim dinlensin diye birde onların şansının daha yüksek olduğunu düşünüyorlar bu merkezdeki Dr lar birde son gun test yapiliyor E2 östrojen filan sınırda olursa riske etmiyorlar diğer adetten sonra transfer yapiliyor :)
Benimkinide oyle yaptilar canim 6.gunde dondurdular 3 tane
Ne guzel cnm 6. Gun ve 5. Gun şansı umarım yüksek olur okuduğum kadarıyla O sekilde cok var tutan :)
İlk kanama başlaması birinci gub cnm sokulmese bile :)

X