Aminnnn canimm benim.ilkinde heyecanim coktuu şimdi tedirginlik...ama ote yandan ilk iğneyi vurdum ya sanki çocuğum bna geliyormuş gibi hissettim az kalmış gibisecde arkadaşımın söylediklerine aynen katılıyorum. 2 negatif tup bebek denemeden sonra dünya basima yıkıldı sanki bir tek ben bunu yaşıyor musun gibi. uzun süre ara verdim sonra yine başladım yeni tedavi,yeni heyecan, umut, hayaller hep vardı sonra hayatımda ilk defa pozitifi gördüm çok sevindik herkeze söyledik bayram sevinci yaşadık. hiç kötüyü düşünmedik odasını eşyalarını konuşmaya başladık ama birden gelen kanama herşeyi bitirdi ve 6 haftalik dusuk yaptim. küçük te olsa yuzunu girmeden de evlat evlatti ve kahroldum o an anladimki bundan önceki hiç bisey bukadar acı değildi. şimdi tekrar transfer hazirligindayim şimdi korkularım çok daha fazla sanada banada secde ye de burdaki bütün arkadaşlara ve bütün isteyenlere mevlam hayirlisini versin sağlıkla kucagimiza alacagimuz evlatlar nasip etsin.
Amin cnm Allah baska kayıp göstermesn bu denemende bebegın 9 ay seninle kalsın inş okdr cok istiyoruz ki pes etmek lüks kalıyor olacak inş o bebişler onları cok isteyen anne babalarına gelecek. Ne buyuk sınav bu kendiliginden gebe kalsaydm evlat neldr kıymetlı sey belkı bukdr idrak edemeyecektmsecde arkadaşımın söylediklerine aynen katılıyorum. 2 negatif tup bebek denemeden sonra dünya basima yıkıldı sanki bir tek ben bunu yaşıyor musun gibi. uzun süre ara verdim sonra yine başladım yeni tedavi,yeni heyecan, umut, hayaller hep vardı sonra hayatımda ilk defa pozitifi gördüm çok sevindik herkeze söyledik bayram sevinci yaşadık. hiç kötüyü düşünmedik odasını eşyalarını konuşmaya başladık ama birden gelen kanama herşeyi bitirdi ve 6 haftalik dusuk yaptim. küçük te olsa yuzunu girmeden de evlat evlatti ve kahroldum o an anladimki bundan önceki hiç bisey bukadar acı değildi. şimdi tekrar transfer hazirligindayim şimdi korkularım çok daha fazla sanada banada secde ye de burdaki bütün arkadaşlara ve bütün isteyenlere mevlam hayirlisini versin sağlıkla kucagimiza alacagimuz evlatlar nasip etsin.
inşallah canım.transfer gününü saymazsam 3günüm bitiyor:)Neyse takılma transferin olmuş artık
İnş güzel sonuç alırsın
Kaç gün oldu tranfer olalı?
inşallah canım.transfer gününü saymazsam 3günüm bitiyor:)
evet kader arkadadim yine burdayız. ins hepimiz için hayırlı sonuçlanır.Canımmm yine aynı forumdayiz ben seni mayıs topicikinden hatirliom sanki hayırlı olsun insalllah
aynen canim bende çok tedirginim korkuyorum sanki bi tuhafim ışte tarif bile edemiyorum. ins herşey yolunda gider birgün gelir bebislerimizi konuşuyor oluruzAminnnn canimm benim.ilkinde heyecanim coktuu şimdi tedirginlik...ama ote yandan ilk iğneyi vurdum ya sanki çocuğum bna geliyormuş gibi hissettim az kalmış gibi
amin canim.. ins bütün isteyenlere mevlam nasip etsin. dogol yoldan hemen hamile kakanlar onun nasıl bir hikmet olduğunu bilmiyorlar malesefAmin cnm Allah baska kayıp göstermesn bu denemende bebegın 9 ay seninle kalsın inş okdr cok istiyoruz ki pes etmek lüks kalıyor olacak inş o bebişler onları cok isteyen anne babalarına gelecek. Ne buyuk sınav bu kendiliginden gebe kalsaydm evlat neldr kıymetlı sey belkı bukdr idrak edemeyecektm
yazarım canım pazar günğ test tarihimYeni olmuşsun daha ilk beta hsg yazarsan çok sevinirim..
Bol şans cnm
Hayirli olsun canimmMerhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi görüşürüm. Eşimde sayı azlığı ve morfoloji sorunu var. Bugün blast transferim yapıldı. Transfer sırasında çok gergindim ve sonrasında ağladım. Tutamadım kendimi şimdi de suçluluk hissediyorum. Benim test tarihim 16 aralık heyecanla bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Çok teşekkür ederim. Sen hangi aşamadasınHayirli olsun canimm
Cumartesi oldu canim benim transferimÇok teşekkür ederim. Sen hangi aşamadasın
Hayırlı olsunn arkadaşım.napalim çok duygusal bir yolculuk buu.suclama kendini bu yuzden.ama gerginlikten uzak dur bu sure boyunca.sperm azligindaa blast duyunca içim kıpır kıpır oluyor bizde de aynı problem var malesefMerhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi görüşürüm. Eşimde sayı azlığı ve morfoloji sorunu var. Bugün blast transferim yapıldı. Transfer sırasında çok gergindim ve sonrasında ağladım. Tutamadım kendimi şimdi de suçluluk hissediyorum. Benim test tarihim 16 aralık heyecanla bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
İnşallah güzel haberlerimizi alırız hep birlikteCumartesi oldu canim benim transferim
Benim 13 yumurtam toplandı 8 i olgundu ve şadece dört tanesi döllendi. Duyunca çok moralim bozulmuştu ya ölürlerse diye korkuyordum. Allah'a şükür öyle birşey olmadı hatta kalan üç taneyi de dondurdular. Sen hangi aşamadasınHayırlı olsunn arkadaşım.napalim çok duygusal bir yolculuk buu.suclama kendini bu yuzden.ama gerginlikten uzak dur bu sure boyunca.sperm azligindaa blast duyunca içim kıpır kıpır oluyor bizde de aynı problem var malesef
Ay maşallah guzel toplanmış olsun 4 tane kalmış ya çok sukurr.ben ilk iğnemi vurdum bugün.ilk denemenizz sanirim değil miBenim 13 yumurtam toplandı 8 i olgundu ve şadece dört tanesi döllendi. Duyunca çok moralim bozulmuştu ya ölürlerse diye korkuyordum. Allah'a şükür öyle birşey olmadı hatta kalan üç taneyi de dondurdular. Sen hangi aşamadasın
Çok ozel değilse eğer spermler çok mu azdı bizim çok dengesizlesti en son okadar az ml çıktı ki çok sukur yine de Rabbime eşim de çok uzuluyor ama bni daha çok uzuyor bu durum o bir de bana destek olmaya calisior bencillik yapiommm sanirimBenim 13 yumurtam toplandı 8 i olgundu ve şadece dört tanesi döllendi. Duyunca çok moralim bozulmuştu ya ölürlerse diye korkuyordum. Allah'a şükür öyle birşey olmadı hatta kalan üç taneyi de dondurdular. Sen hangi aşamadasın
yazarım canım pazar günğ test tarihim
Evet idrara sıkışık gidiyorsun.Bişey daha sorucam..
Transfere idrara sıkışık mı gidiyorsun?
Hastanede ne kadar yatırıyorlar?
Birde progestan iğne mi veriyorlar canım