2016 Aralik tup bebek

Evet idrara sıkışık gidiyorsun.
30 dk yeterli oluyor ben hemen cıktım birde gezmeye gittim:)iğne değil jel verdiler bana kızımda iğnede vermişlerdi ama bunda yok

Kızında mı var bak bilmiyodum
Oda mı tüp bebek..
Bu jel olayı nasıl kullanımı rahat mutlaka ama 30 dk yürüyüş yapmak gerekiyormuş doğru mu?
İğne daha etkili diye biliyorum..
Her doktor farklı

Günüm yaklaştıkça ki korkmaya başladım ya yine olmadı hissi çok kotuuu. adet olacağım zaman rahmim çekilir içten içten yine olmaya başladı geliyor adet.

Kızında mı var bak bilmiyodum
Oda mı tüp bebek..
Bu jel olayı nasıl kullanımı rahat mutlaka ama 30 dk yürüyüş yapmak gerekiyormuş doğru mu?
İğne daha etkili diye biliyorum..
Her doktor farklı
evet kızımda varoda tüp bebek okula gir gel pek yayamıyorum:)evet 20 dk evin içinde hareket etmek gerekiyor iğne daha etkili diyorlar evet ama tek kızımda kullandım ben.

sıkışık olmamizin nedeni nedir kizlar neden sıkışık olmak gerekiyor ki ?
rahimin rahat görğntülenebilmesi için canım.

gittin mi canim doktoruna. ne guzel ışte günü belli oldu mu daha çabuk geçer zaman. bende bugün gittim kontrole 14 aralık transfer günü olarak belirlendi. şimdi evimi temizleyeceğim dip temel vakit geçecek ins.
Evet cnm 19zu transfer yılbaşı gecesine gelir test tarihim hayatımın en guzel hediyesi olur banaa olumlu olursa insss geçmiyor zaman 10 yılı nasıl geçirdim diye düşünüyorum bazen Öyle avutuyorum kendimi ama beklemek çok zormus yaaa

Arkadaşlar nasılsınız benim günler yogun geciyor cok sukur bu durum iyi oldu cumartesiye az kaldı nasipse o gun transfer tarihim netleşecek :) yeni başlayan arkadaslar hepinize hayirli uğurlu
Olsun sonucunu Rabb'im gönlünüze gore eylesin evlatla sınamasın Rabb'im hic birimizi .. Bunlar son sınavlarımız olsun miss kokulu yavrularla doldursun yuvalarımızı ins :)

Günaydın kızlar kasık sğrım için doktorumu aradım yatıp dinlen ayağa kalkmak yok dedi:)yorma kendini dedi ama mümkün mü hiç?kızım ne olucak??akşamdan eşimle yemeği yaptık bugun dinlenme günü:)

Merhabalar ben de reglinin 11. Günündeyim dün kontrol için gittim tüp bebek doktorum farklı şehirde olduğu için burada ölçüm için başka doktora gittim rahim duvari kalinligi 5.3 çıktı yumurtalar çok iyi ama rahim ince değilmi? Yani yumurta toplanıp transfer yapılana kadar kalinlasir mi?

Kalınlaşır canım daha erken yumurta toplanıp transfer günğne kadar ilaçta vericekler.kalımlasır yanii

Yumurtalar toplamadan önce senin kaçtı? Yani her ölçüm de arttı mı nasıl arttı? Kusura bakma çok soruyorum ama
Ne demek benim yumurta takıbınde senin kadardı 4 küsürdü galiba..her muaynede biraz daha arttı.transfer sürecinde.bu sefer dondurulmus yaptıgım için farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…