2016 Aralik tup bebek

Vakti zamanini bilemeyiz ki cnm biz elimizden geleni yapalim. Gelecegi bilemiyrz atacagmz adimlari sonucu garantileyerek atamiyoruz malesef. O yuzden dene bence belki de gelecek bebegin bu tedavinle. Gelmezsede pes etmek yok insanlar daha zorlu sinavlar veriyor ve sabirla tedaviye devam ediyor

Evet haklısın, Allah ım daha zor sınavlardan esirgesin. Bol dua ve teslimiyetle inşallah güzel sonuçlar alırız

Merhaba kizlar bende varim nasipse aralikta tup bebege baslicam
33 yasindayim 1.tup bebek denememden 2.5 yasinda bir oglum var 2.denemem negatif 3.denemem aralik tarihinde basliyacak insallah.sorunumuz sebepsiz infertile 10 yillik evliyim.yuzumuz guler insallah

kizlarr hosgeldinizz pcye gecimce eklerim sizide valla bende deneyimsizimm artik bilenler anlaticakk bizde yasadikca paylasicazz

Bişey sormak istiyorum. bu tedavinin ilaçları çok tutuyormuş ama eczanelerden farklı fiyatlara alanlar var. Nası yapmak lazım başka başka eczanelere fiyat mı sormalı

Ben aklıma geldikçe sorularımı sıralıcam galiba :) bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Genetik diye bi tahlil gibibişeyden bahsediliyor kan tahlili gibi bişey mi ve tüp yapıpta tutmayanlara mı bakılıyor?

selam kizlar. bende 32 yaşında pko yum ama doktorlar o sorun değil sebepsiz gruptadin diyorlar çünkü yumurtaların çok fazla ve güzel oluyo esim dede sorun yok. izmir medical parkta 4 cu tedavimi oluyorum. kısmet olursa aralık ayında dondurulmus transferim olucak. ilk 2 tedavin negatif. 3 cu pozitif 6 haftalık düşük. ins bu sefet hepimiz kulaklarımızda görürüz yavrularimiza.

İnşallah bu sefer olumlu olur. Bende amh güzel dedi dr ama klomenle de gonalf le de 1 tane yumurtam büyüdü dr tüp tedavisinde daha çok büyür diyo ama korkuyorum yine bi tane büyürse diye. Ne kadar çok yumurta o kadar çok şans..

Bişey sormak istiyorum. bu tedavinin ilaçları çok tutuyormuş ama eczanelerden farklı fiyatlara alanlar var. Nası yapmak lazım başka başka eczanelere fiyat mı sormalı
Tup ebek yaptirdigimiz yerde bize bir eczane ismi soyleyip burdan uyguna alirsiniz demislerdi ama biz baska eczanelere sormadik haliyle uygunami aldik bilmiyorumAma 1200 tl civari tuttu 5 yumurtam ancak oldu.bu sefer belki dozu artirir ve 1500 tl civari tutar diye bekliyorum

çok yumurta da iyi değil arkadasim biraz fazla olsun dondurulmusum kalsın istiyorum ama bunun arası yok ışte kiminin az oluyo kiminin çok. ben resmen ölümden döndüm çok zor günlerdi. allajim az yumurtam olsun benim olsun dye dua etyim. 2 sefer toplama oldu 2 sindede aynı acıydı. ins bi kac tane olur ama en önemlisi kaliteli olur senin bebegin olur.

Çok geçmiş olsun cnm inşallah bu sefer istediğin gibi olur

Ben aklıma geldikçe sorularımı sıralıcam galiba :) bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Genetik diye bi tahlil gibibişeyden bahsediliyor kan tahlili gibi bişey mi ve tüp yapıpta tutmayanlara mı bakılıyor?
Sanirim basarisiz tup bebek denemesnden snra embriyolar genetige gonderiliyor sonraki denemelerde saglikli olani transfer ediyorlar. Bikac hafta suruyormus sonucun cikmasi

öyle diyorlar canım sor bikaç yere ondan sonra al ben raporlu alcam ben bile öyle yaparım sanırım

LİSTEMİZ HAYIRLI OLUR İNŞALLAH

-İsimYaşDenemeSorunMerezOpu Tar.Trnsfr Tar.Test Tar.Sonuç
1 @kuzuma hasretim 311PkoEtlik ZHKD Ankara----
2 O okaliptus_ 291Sebepsiz İ.Bahçeci Fulya----
3 tugbaa222 271Sebepsiz İ.İstanbul Süleymaniye----
4 asyahayat 333Sebepsiz İ.-----
5 lacri 321Çklt K + Hrkt Azlğ.----.-
6@benim bebixsxim 324PkoMedical ParkDondurulmuş---
7 minikgelin 324Azospermi-----

Sanirim basarisiz tup bebek denemesnden snra embriyolar genetige gonderiliyor sonraki denemelerde saglikli olani transfer ediyorlar. Bikac hafta suruyormus sonucun cikmasi
Teşekkür ederim cnm inşallah kimse o safhaları görmez, hepimiz müjdeli haber alırız

Evet sormayı planlıyorum ama aynı gün başlamak gerektiği için çok araştırmaya fırsatım olmayabilir, bakıcam artık
Bnde fiyat farki oldugubu duydm arastiririm diyordm ama firsatin olmadi cunku doktor ilaclari al ilk dozy hemsire yapsin nasil yapilacagini ogren dedi bnde merkezin yanindaki eczaneden aldm ilk 5 gunluk tedavi ilacimi. Yarin tekrar ilac yazacak yine ayni durum olur mu bilmem bu sefer sorablrm belki birkac yere.

Evet hemen yapmanı almanı istedikleri için soramıyorsun bi yerlere

Kızlar ben bugun dr gittim kist varmış ilaç verdi Doğum kontrol hapı verdi 2 hafta sonra gitcem eğer kist kaybolduysa Rahime çizik atacak narkoz vermeden dedi acımazmı ya kaç dk sürüyor . İnş kistimde gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…