2016 Aralik tup bebek

Kızlar ben bugun dr gittim kist varmış ilaç verdi Doğum kontrol hapı verdi 2 hafta sonra gitcem eğer kist kaybolduysa Rahime çizik atacak narkoz vermeden dedi acımazmı ya kaç dk sürüyor . İnş kistimde gider :KK43:

bnde tedaviden önce 1 ay dogum kontrol hapı kullandım cnm. snrasında rahım temızlenmıstı basladık tedaviye. sende fayda gorursun inşallah. çizik atma olayını da hiç bilmiyorum fikir veremeyeceğim umarım acısız olur

Merhabalarr :KK70:
Aranıza benide alırmısınız? Bende kasım 25-27 arası regl olucam ve ikinci günü tedaviye başlıycaz daha önce 2 kere aşılama denedim olmadı hiç hamilelik yaşamadım 7 senelik evliyim 27 yaşındayım sebepsiz inferlite diyo doktorlar şişli kolan hastanesinde kadir Savan doktorumun adı,hepimizin adına hayırlı olsun inşallah

Merhabalarr :KK70:
Aranıza benide alırmısınız? Bende kasım 25-27 arası regl olucam ve ikinci günü tedaviye başlıycaz daha önce 2 kere aşılama denedim olmadı hiç hamilelik yaşamadım 7 senelik evliyim 27 yaşındayım sebepsiz inferlite diyo doktorlar şişli kolan hastanesinde kadir Savan doktorumun adı,hepimizin adına hayırlı olsun inşallah

hoşgeldin canım senınde az kalmıs tedavinin baslamasına, bnmde sebepsiz infertilite inşallah tüp bebek denemesi sebepsizliği yenmemize vesile olur. ben yarın ılk kontrolume gidiyrm bakalım yumoslar ne tepkı vermıs ıgnelere

Hangi merkezde tedavi oluyorsun cnm? Opudan snraki ilk adette kist gorunurse 1 ay dogum kntrol hapi kullnacakmsm snraki adette transfer olckmis en gec ocakta transfer olur herhlde. Ama ins okdr gecikmez.
Koşuyolu umut tup Bebek merkezi Selen hanımda cnm bakalım benim de simdi opu dan sonra Kı kan ve hormon değerlerine gore transfere karsr verilecek umarım cok gecikmez

bnde tedaviden önce 1 ay dogum kontrol hapı kullandım cnm. snrasında rahım temızlenmıstı basladık tedaviye. sende fayda gorursun inşallah. çizik atma olayını da hiç bilmiyorum fikir veremeyeceğim umarım acısız olur
Yaaaaaa demek işe yarıyor çok teşekkür ederim cnm Bnm normalde önemsiz bi kist tedavi olmasan söylemezdim bile dedi ama geçmezse yumurtlanı baskılar dedi inş ilaç işe yarar

Yaaaaaa demek işe yarıyor çok teşekkür ederim cnm Bnm normalde önemsiz bi kist tedavi olmasan söylemezdim bile dedi ama geçmezse yumurtlanı baskılar dedi inş ilaç işe yarar
Bnmki de oyleydi adetle atilir dedi ama kontrollu davraniyor doktorlar riske atmiyorlar rahmi en temiz haliyle tedaviye baslatiyrlar bize zmn gecmek bilmiyor tabi ama gec olsun guc olmasn

Koşuyolu umut tup Bebek merkezi Selen hanımda cnm bakalım benim de simdi opu dan sonra Kı kan ve hormon değerlerine gore transfere karsr verilecek umarım cok gecikmez
Bnde 1 haftaya opu olurum herhlde snrasi icin ne diyecekler bilmiyrm bahceci hemen transfer yapmiyormus ztn en az 1 adet donemi gececek ins cok gecikmez heyecanla bekliyrz yavrularimizi:KK66:

Bnmki de oyleydi adetle atilir dedi ama kontrollu davraniyor doktorlar riske atmiyorlar rahmi en temiz haliyle tedaviye baslatiyrlar bize zmn gecmek bilmiyor tabi ama gec olsun guc olmasn
Hemde hiç geçmiyor her dönemi ayrı zor şimdi transfer olduğun gün gelse diyorum ama ozamanda test zamanını beklemek ayrı zor rabbim yardımcımız olsun tüm engelleri olumluya çevirsin inş

Tekrar Merhaba kaderdaslarim :) hilal1907 hilal1907 listeyi ilk sayfaya alırsak daha. Guzel
Olur Aslı'nda oradan rahatlıkla bakarız sayfa sayfa aramayız :) bu arada yasım 29 ilk tup denemem hatta ilk tedavim asilama vs yaptırmadım bahçeci umut tup bebekte yapiliyor sebep erkek infertilite hareket azligi opu buyuk ihtimal 23 kasım

Tekrar Merhaba kaderdaslarim :) hilal1907 hilal1907 listeyi ilk sayfaya alırsak daha. Guzel
Olur Aslı'nda oradan rahatlıkla bakarız sayfa sayfa aramayız :) bu arada yasım 29 ilk tup denemem hatta ilk tedavim asilama vs yaptırmadım bahçeci umut tup bebekte yapiliyor sebep erkek infertilite hareket azligi opu buyuk ihtimal 23 kasım
Hayırlı olsun cnm inş ilk denemende tutar ikinci denemeyide kardeş için denersin hatta deneme kendiliğinden gelsin o daha güzel:)

Hosgeldin canim
Ignelerin kacinci gunundesn hangi igneleri kullaniyrsn bn yrn ilk kontrolume gidecegm bnde bahceci fulyadayim

var canim ilk sayfada da tablo :) hosgeldin bu arada hayirli olsun tedavin. Ben yarin ilk randevuma gidicem uyku tutmuyor basima agrilar girdi

:nazar:LİSTEMİZ HAYIRLI OLUR İNŞALLAH :nazar:

-İsimYaşDenemeSorunMerezOpu Tar.Trnsfr Tar.Test Tar.Sonuç
1 @kuzuma hasretim 311PkoEtlik ZHKD Ankara----
2 O okaliptus_ 291Sebepsiz İ.Bahçeci Fulya----
3 tugbaa222 tugbaa222 271Sebepsiz İ.İstanbul Süleymaniye----
4 asyahayat asyahayat 333Sebepsiz İ.-----
5 lacri lacri 321Çklt K + Hrkt Azlğ.----.-
6@benim bebixsxim 324PkoMedical ParkDondurulmuş---
7 minikgelin minikgelin 324Azospermi-----
8@dilfeza 291Hareket AzlığıBahçeci Umut23.11.2016---

Hayırlı olsun cnm inş ilk denemende tutar ikinci denemeyide kardeş için denersin hatta deneme kendiliğinden gelsin o daha güzel:)
Sagolasin canimm amiin benim ztn doğaldan olan bir oglum var 4 yasinda ona kardes cok istedik arasi açılmasın diye o 2 yasındayken korunmayı bıraktık ama olmadı iste buralara geldi hikaye nasip kısmet bizde daha fazla beklemedik tüp istedik Hakkı'mızda hayırlısı olsinn Can'ım .. İkinci olursa üçüncü çocukta hic korunmayacağız ins oda kardeşleri gibi doğaldan gelir belki :))

Hosgeldin canim
Ignelerin kacinci gunundesn hangi igneleri kullaniyrsn bn yrn ilk kontrolume gidecegm bnde bahceci fulyadayim
Hosbulduk Can'ım :) iğnemin bugun 3. Yu vurdum yarin 4. Cars kontrol var bakalım :) gonal f 450 verdi fkt içinden 600 ml ilac cikiyor 300-300 doz vuruyorum göbekten . Bahçeci ve şubeleri gercekten turkiye güvenilir merkezler Can'ım inşallah hersey yolunda gider

Kizlar maeraba bende geldim.insallah bu sefer sizlerle son olur.yas 33 sebep rezerv azligi 3 denemem olucak.merkez bursa uludag universitesi.dondurulmusum var iki tane.bu aksam hastalandim.carsamba kontrole gidicem.herkesinki gec kalir stresten benimkide tam tersi bir hafta erken geldi.ilk defa dondurulmusla denicez.sanki ilk defa yapicakmisim gibi cok heyecanliyim yine.bu sefer nasil bi surec bekliyor beni hic bilmiyorum.rabbim kimsenin emeklerini bos cikarmasin insallah.cok yipratici bi surec ama pes etmeden yola devam ediyoruz iste..

:nazar:LİSTEMİZ HAYIRLI OLUR İNŞALLAH :nazar:

-İsimYaşDenemeSorunMerezOpu Tar.Trnsfr Tar.Test Tar.Sonuç
1 @kuzuma hasretim 311PkoEtlik ZHKD Ankara----
2 O okaliptus_ 291Sebepsiz İ.Bahçeci Fulya----
3 tugbaa222 tugbaa222 271Sebepsiz İ.İstanbul Süleymaniye----
4 asyahayat asyahayat 333Sebepsiz İ.-----
5 lacri lacri 321Çklt K + Hrkt Azlğ.----.-
6@benim bebixsxim 324PkoMedical ParkDondurulmuş---
7 minikgelin minikgelin 324Azospermi-----
8@dilfeza 291Hareket AzlığıBahçeci Umut23.11.2016---
benide eklermisinizzz :)

hoşgeldin canım senınde az kalmıs tedavinin baslamasına, bnmde sebepsiz infertilite inşallah tüp bebek denemesi sebepsizliği yenmemize vesile olur. ben yarın ılk kontrolume gidiyrm bakalım yumoslar ne tepkı vermıs ıgnelere

hoşbulduk canımm :) evet az kaldı ama sanki günler geçmiyo gibi,aslında bi yandan istiyorum bi yandan istemiyıorum geçmesini 2 kere negatif aşılamadan sonra bundanda çok korkuyorum aslında Allahım inşallah hepimiz hakkında hayırlısını verir

Kizlar maeraba bende geldim.insallah bu sefer sizlerle son olur.yas 33 sebep rezerv azligi 3 denemem olucak.merkez bursa uludag universitesi.dondurulmusum var iki tane.bu aksam hastalandim.carsamba kontrole gidicem.herkesinki gec kalir stresten benimkide tam tersi bir hafta erken geldi.ilk defa dondurulmusla denicez.sanki ilk defa yapicakmisim gibi cok heyecanliyim yine.bu sefer nasil bi surec bekliyor beni hic bilmiyorum.rabbim kimsenin emeklerini bos cikarmasin insallah.cok yipratici bi surec ama pes etmeden yola devam ediyoruz iste..
Merhaba;
Seni üzmesse sorabilirmiyim diğer ikisi negatifmi oldu yoksa sonradanmı düştü canım?

Sagolasin canimm amiin benim ztn doğaldan olan bir oglum var 4 yasinda ona kardes cok istedik arasi açılmasın diye o 2 yasındayken korunmayı bıraktık ama olmadı iste buralara geldi hikaye nasip kısmet bizde daha fazla beklemedik tüp istedik Hakkı'mızda hayırlısı olsinn Can'ım .. İkinci olursa üçüncü çocukta hic korunmayacağız ins oda kardeşleri gibi doğaldan gelir belki :))
Ya ne güzel kendiliğinden hamile kalmak çok isterdim ama bizde imkansız :)
Benimde bi kızım var 4 yaşına girecek kardeş çok istiyorum umarım bu 4. Tedavimde kardeş nasip olur :)

X