Sende benim gibi panikliyorsun canım. Çok benziyoruz o konuda. O yüzden çok iyi anlıyorum tedirginliğini. Bak kalp atışı varsa ve dinletmemişse bu duyulmadıgı için değil. Ya dr erken diye dinletmemiştir. Ya da yeni başladıgı için kalp atışı cihaz iyi değildir o sesi duyurmak için. Bak benimde dr um yeni başlamış kalp atışı başka cihaz olsa duyamazdın bizim cihaz çok ii demişti. Bende pazartesiyi bekliyorum ve aklıma bazen vesveseler gelmiyor değil. Kalp atışı devam ediyor mu, duyacak mıyım gümbür gümbür, bebiş gelişti mi diye... Keşke evde cihazımız olsa da baksak her merak ettiğimizde :))) normal kontrol günüm pazartesi zaten ben dayanamayıp salıdan gitmiştim vesveseler yüzünden. Biz sürekli bu evhamlarla olacagız bence Alkah izin verirse dogurana kadar :)) dr umun bana dediği bir şey daha vardı. Hamilelik hormonları duygusallaştırır alınganlaştırır evhamlandırır ama geçmişte yaşadıgın olumsuzluklardan dolayı bunu sen 2kat yaşarsın ki bu çok normal dedi. Psikolojimiz zaten ortada üstüne birde hormonlar Allah sonumuzu hayır etsin:)