- 8 Aralık 2016
- 250
- 88
- 13
- 40
Cnm normal cihazdan cihaza çok farkediyor sen kendi doktoruna gidince tam görürsün kalp sesini kese düzgünse sorun yoktur hiç kafanı bulandırmaKızlar kendi hastaneme gidemedim kar sebebiyle,devlete gittim burdaki cihazda tahmin edersiniz çok kötüydü kalp atışı var ama sesini duyamadık. 2 hafta önce kendi doktorum 5 haftalık demişti bu doktor 6 haftalık dedi , ama kesen güzel hiçbir bozukluk yok kalp atışı var vajinal bakarsam ses duyulur dedi baktırmadım bende doktorda tavsiye etmedi zaten.. 3 Aralıktı transferim ben artık şaşırdım kaç haftalık olduğuna. Devletteki ultrason s3 mini tüp bebekte note 4 anlıcanız.Sizce benim durumum nasıl? Haftaya gel duyarız dedi doktor
günaydın canım maşallah ne kadar erken kalkıyonFarahFarah cnm nasılsın bugun kanaman azaldımı
Öğretmenim özel okulda bir haftadır izinliydim şimdi izin alamam ama elimden geldiği kadar dinlenmeye çalışıyorum . Allah bebeğini sana bagislasin canım inşallah benim bebegimde beni bırakmaz az önce kan verdim tekrarArtada bilir cnm Bu gibi durumlara hiç belli olmaz, yat dinlen devamlı evden çıkma, evet hamileyim ama diyemiyorum şimdilik keseyi görmeden. Drumun bana demesi 8 le hamile kalmış ve doğurmuş hastası varmış.benim ilki kimyasal gebelikle sonuçlandı 196ya kadar yükseldi değerim ama malesef bebek gelişmedi. Şimdikinde de bir mucize gibi yükseldi değerim . Seni çok iyi anlıyorum. Umarım değerlerin yükselir.
Cnm normal cihazdan cihaza çok farkediyor sen kendi doktoruna gidince tam görürsün kalp sesini kese düzgünse sorun yoktur hiç kafanı bulandırma
Benim kızımda 1 hafta geriden geliyor demişti ilk aylar baya moralim bozulmuştu o açığı kısa sürede kapattı
İnşallah ben daha 27 yaşındayım benim esimde de morfoloji sorunu vardı onun dışında bir sıkıntı mız yok.insallah hepimiz için hayırlısı olurİnşallah. Ama ne bileyim dr da çok umutlu konuşmadı. Cumartesi yeniden test yapıcaz.
Sen de kalbini ferah tut nolur. Gelecek mucizemiz eninde sonunda. Yaşın kaç bilmiyorum ama benimki 40. Yumurta rezervim çok azalmış. Amh değerim çok düşük. Eşimde sperm sayısında hareketliliğinde morfolojide sorun var. Dr tedaviye başlamak bile istememişti. Embriyo oluşma ihtimalinin bile düşük olduğunu söyledi. Ama 2 embriyo kaldı 5.güne. onları da cgh ye gönderdik, biri sağlıklı çıktı. O aşamaya kadar gelmek mucizeydi dr da şaşırdı. Ben inanıyorum bebeklerimize kavuşacağuz. Bu kez olmasa da bir sonrakine. Ben bile inanıyorum bebek sahibi olabileceğime, sen kalbini ferah tut. Bu kez olmasa da gelecek sefere olacağına inanıyorum senin bebeğinin de.
Cnm kızımdaydı ya ben ilk aylar 2 haftada bir gittim ama genelde 3 haftada bir çağırıyor doktorlar ben ilk aylar kızımda çok vesveseliydim iki haftada bi gidiyordum:)Kalp atışından sonra bir daha ne zaman çağırdı doktor seni canım. Evet kesen çok güzel düzgün gelişiyor dei zaten çok şükür hiç kanamam olmadı bugüne kadar
Sanki test yapan Yok gibi hiç yazan olmadı :)günaydın kızlar bgn sonuc alacak olan varmı ? sakin birgün mü geçirecegız yoksa
Bugün tekrar test yaptırdım canım bilmiyorum galiba öyle. Doktorda dondurulmuş ları kullaniriz sıkma canını dedi.Canım ilk çıktığını yapmışın onu okurken düşük geldi yazının devamına baktım dahada düşmüşsanırım kimyasal gebelik yine Dr bi görüş derim
Cnm devlet hastanesindeki cihazlar çok kötü. Bende dün gittim zorlaya zorlaya minicik bişey göründü. Benim işyerinin hastanesi var devlete bağlı. Tahmin ediyorum bu dedi. Bugun kendi hastaneme gittim doktor bi kerede gördü. Aklına bişey takılmasın. Git güzelce kendi doktoruna.Kızlar kendi hastaneme gidemedim kar sebebiyle,devlete gittim burdaki cihazda tahmin edersiniz çok kötüydü kalp atışı var ama sesini duyamadık. 2 hafta önce kendi doktorum 5 haftalık demişti bu doktor 6 haftalık dedi , ama kesen güzel hiçbir bozukluk yok kalp atışı var vajinal bakarsam ses duyulur dedi baktırmadım bende doktorda tavsiye etmedi zaten.. 3 Aralıktı transferim ben artık şaşırdım kaç haftalık olduğuna. Devletteki ultrason s3 mini tüp bebekte note 4 anlıcanız.Sizce benim durumum nasıl? Haftaya gel duyarız dedi doktor
Ay gördünmü keseyi senle günümüz aynıCnm devlet hastanesindeki cihazlar çok kötü. Bende dün gittim zorlaya zorlaya minicik bişey göründü. Benim işyerinin hastanesi var devlete bağlı. Tahmin ediyorum bu dedi. Bugun kendi hastaneme gittim doktor bi kerede gördü. Aklına bişey takılmasın. Git güzelce kendi doktoruna.
Günaydın cnm. Bende öyle. Korkunç bi rüya gördüm uykumdan uyandım. Eşime sarıldım. Hormonlardan dolayı normalmiş rüyalar.Günaydın kızlar, bugün güzel haberler olur inşallah, dün akşam çok garip rüyalar da gördüm.
S3 MİNİ NOTE 4 Allah iyiliğini versin canım sabah sabah güldürdün beni :)))) bence her şey yolunda hiç kafaya takacak bir şey yok. bebiş biraz büyümeden haftası netleşmiyor.7 aralık transferim daha net bende bilemiyorum kaçıncı haftada. ekrandaki hamilelik takvimiyle bir olduğunu düşünmüyorum. pazartesi gidip net bir şekilde öğreneceğim inş bende. en son kendi dr um çok az dinletti o da benim içiim rahat etsin diye yeni başlamıştı kalp atışları.aynı durumdayım yani tam netleştiremedik ...sağlıklı olsunda bebiş biraz geç öğrenelim bir şey olmaz :)Kızlar kendi hastaneme gidemedim kar sebebiyle,devlete gittim burdaki cihazda tahmin edersiniz çok kötüydü kalp atışı var ama sesini duyamadık. 2 hafta önce kendi doktorum 5 haftalık demişti bu doktor 6 haftalık dedi , ama kesen güzel hiçbir bozukluk yok kalp atışı var vajinal bakarsam ses duyulur dedi baktırmadım bende doktorda tavsiye etmedi zaten.. 3 Aralıktı transferim ben artık şaşırdım kaç haftalık olduğuna. Devletteki ultrason s3 mini tüp bebekte note 4 anlıcanız.Sizce benim durumum nasıl? Haftaya gel duyarız dedi doktor
Evet cancan gördük çok şükür. Aramızda 1 gün var seninle. Tek kese göründü. Hadi darısı başına güzel haberlerle gel sende. 10 gün sonra da kalp atışına çağırdı. Yumurtalıklar hala şişmiş benim. Dikkat et dinlen, protein ye, bol su iç geçicek dedi.Ay gördünmü keseyi senle günümüz aynıbende yarın gitcem heycanlıyım inş görürüm kese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?