2016 Aralik tup bebek

Kızlar kendi hastaneme gidemedim kar sebebiyle,devlete gittim burdaki cihazda tahmin edersiniz çok kötüydü kalp atışı var ama sesini duyamadık. 2 hafta önce kendi doktorum 5 haftalık demişti bu doktor 6 haftalık dedi , ama kesen güzel hiçbir bozukluk yok kalp atışı var vajinal bakarsam ses duyulur dedi baktırmadım bende doktorda tavsiye etmedi zaten.. 3 Aralıktı transferim ben artık şaşırdım kaç haftalık olduğuna. Devletteki ultrason s3 mini tüp bebekte note 4 anlıcanız.Sizce benim durumum nasıl? Haftaya gel duyarız dedi doktor

Cnm normal cihazdan cihaza çok farkediyor sen kendi doktoruna gidince tam görürsün kalp sesini kese düzgünse sorun yoktur hiç kafanı bulandırma
Benim kızımda 1 hafta geriden geliyor demişti ilk aylar baya moralim bozulmuştu o açığı kısa sürede kapattı

Öğretmenim özel okulda bir haftadır izinliydim şimdi izin alamam ama elimden geldiği kadar dinlenmeye çalışıyorum . Allah bebeğini sana bagislasin canım inşallah benim bebegimde beni bırakmaz az önce kan verdim tekrar

Kalp atışından sonra bir daha ne zaman çağırdı doktor seni canım. Evet kesen çok güzel düzgün gelişiyor dei zaten çok şükür hiç kanamam olmadı bugüne kadar

İnşallah ben daha 27 yaşındayım benim esimde de morfoloji sorunu vardı onun dışında bir sıkıntı mız yok.insallah hepimiz için hayırlısı olur

Kalp atışından sonra bir daha ne zaman çağırdı doktor seni canım. Evet kesen çok güzel düzgün gelişiyor dei zaten çok şükür hiç kanamam olmadı bugüne kadar
Cnm kızımdaydı ya ben ilk aylar 2 haftada bir gittim ama genelde 3 haftada bir çağırıyor doktorlar ben ilk aylar kızımda çok vesveseliydim iki haftada bi gidiyordum:)

Canım ilk çıktığını yapmışın onu okurken düşük geldi yazının devamına baktım dahada düşmüş sanırım kimyasal gebelik yine Dr bi görüş derim
Bugün tekrar test yaptırdım canım bilmiyorum galiba öyle. Doktorda dondurulmuş ları kullaniriz sıkma canını dedi.

Cnm devlet hastanesindeki cihazlar çok kötü. Bende dün gittim zorlaya zorlaya minicik bişey göründü. Benim işyerinin hastanesi var devlete bağlı. Tahmin ediyorum bu dedi. Bugun kendi hastaneme gittim doktor bi kerede gördü. Aklına bişey takılmasın. Git güzelce kendi doktoruna.

Ay gördünmü keseyi senle günümüz aynı bende yarın gitcem heycanlıyım inş görürüm kese :)

S3 MİNİ NOTE 4 Allah iyiliğini versin canım sabah sabah güldürdün beni :)))) bence her şey yolunda hiç kafaya takacak bir şey yok. bebiş biraz büyümeden haftası netleşmiyor.7 aralık transferim daha net bende bilemiyorum kaçıncı haftada. ekrandaki hamilelik takvimiyle bir olduğunu düşünmüyorum. pazartesi gidip net bir şekilde öğreneceğim inş bende. en son kendi dr um çok az dinletti o da benim içiim rahat etsin diye yeni başlamıştı kalp atışları.aynı durumdayım yani tam netleştiremedik ...sağlıklı olsunda bebiş biraz geç öğrenelim bir şey olmaz :)

Ay gördünmü keseyi senle günümüz aynı bende yarın gitcem heycanlıyım inş görürüm kese :)
Evet cancan gördük çok şükür. Aramızda 1 gün var seninle. Tek kese göründü. Hadi darısı başına güzel haberlerle gel sende. 10 gün sonra da kalp atışına çağırdı. Yumurtalıklar hala şişmiş benim. Dikkat et dinlen, protein ye, bol su iç geçicek dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…