2016 Aralik tup bebek

Ay mşlh cnm darısı bana inş yarın için heycanlıyım:) agrın oluyormu şişten kıyamam bana hemşire bol su iç dedi wc den çıkamıyorum öyle olunca günde bikere et yemeye çalışıyorum süt içiyorum ayran içiyorum meyve yiyorum fındık badem ceviz almam lazım unutuyorum :) bi keseyi görsem daha özen göstercem inş :)

Ağrım oluyo canım. Dün doktor nasıl dayanıyosun bunlara dedi. Karnımada su birikmiş biraz. Tabi şiş olunca idrarda sancı yapıyo. Hemen tuvalete gidiyorum bende. Bugun de işe gitmedim. Annemde geldi şehirdışından. Kendime baktırıyorum

Günaydın canlar. Çok şükür dinlenince belimin ağrısı geçti ama çok korktum bebişime bişey olacak diye. Pazartesi ben de kontrole gidicem. Belki kalp atışını da duyarim.

Günaydın canlar. Çok şükür dinlenince belimin ağrısı geçti ama çok korktum bebişime bişey olacak diye. Pazartesi ben de kontrole gidicem. Belki kalp atışını da duyarim.
Cnm dinlen. Belin ağrımaya başlayınca hemen otur. Çok geçmiş olsun. İnş duyulur pazartesi.

Korma canım bende aynıyım bel ağrıdımı arkasından lekelenme oluyor dinlenince iğnelerle geçiyor geçmiş olsun bende kalbini duydum lekem geldi şükür yok bişey şimdi sende korkma
Benim namaz kilarken oldu adet gibi bacaklarım ağrıdı uzandim biraz sonra lavaboya gittim çok kötüydu. Insallah atlatiriz canim cok zor bu lekelenmelerle devam etmek.
Canım senin hamilelik takvimin yokmuydu ben var hatırlıyorum göremeyince dün korktum. Leke durumu nasıl canım geçti dimi
Vardı canım birkaç arkadas pespese negatif alınca icim acıdı sildim. Bende hamile kalamadiğim zamanlar çok hevesleniyordum üzulduğum icin sildim kanamadan onceydi yani. Şimdi hafif leke geliyor.
FarahFarah cnm nasılsın bugun kanaman azaldımı
Hamdolsun daha iyiyim kanama lekelenmeye dondü sildikce geliyor ama rengi bayanacıldı sarıya açik kahveye döndü. Doktor hemen gecmez demisti zaten insallah çogalmaz yine. Sen nasılsin canım?

Bende ağustos değilde Eylül ü bulur gibi hissediyorum doğum tarihimiz tamda bayrama denk geliyor Eylülün ilk haftası, transfer tarhilerimiz yakınmış canım senle ama keseyi de görsen kalp atışını duymak başka daha çok hissediyorsun. Ne mutlu güldürebildiysem tedavi oldugum hastaneyede en yakın zamanda gidicem inş

Ben devlette duyamadım canım ama doktor atıyor kalbi dedi duyarsın inş

Çoğalmaz canım ben progestan fitil kullanıyorum hiç olmadı kanamam

İnşallah duyarım canım. Kayınvalidemde çok heycanlı ben de gelcem dedi. Gelsin torunuyla tanışsın bakalım.Ben işe gidince ona baktırcam zaten

Anane babannede gelmiş diyor dün doktor bize :) senin kaç yıl olmamıştı canım, annelerin tatlı telaşı

Anane babannede gelmiş diyor dün doktor bize :) senin kaç yıl olmamıştı canım, annelerin tatlı telaşı
Ben evleneli 3 buçuk yıl oldu canım kendi annem Rahmetli oldu. Kayınvalideme Allah uzun ömür versin çok tatlıdır.Çok telaşlı oda ilk torun değil halbuki

Hayırlı Cumalar arkadaşlar. Bugün benim test günüm. Dün dayanamayıp öğlenden sonra test yaptırdım ve sonucum 44,64 çıktı bu şekilde olup da değeri yükselen var mı aranızda. Yarın tekrardan kan testi istedi doktorum.

Değerin güzel canım kaçıncı gün bugün.

hayırlı olsun cnm yukselır elbet cok dusuk bır deger değil

canım dr bana pazartesi için gün verdi kalp atışı duyarız diye.ben panikten salı günü kendimi dr da buldum :)))) Allahtan kalp atışı başlamıştı da rahatça döndüm.şimdi pazartesiyi bekliyorum. gün yaklaştıkça yine kaygı arttı ama. keşke bir cihazımız olsa da sürekli aklımıza gelince bakabilsek orda mı iyi mi diye :))) amannnn sağlıklı doğsunlarda bayramda doğsunlar canımmm :)) hala öyle belirtim yok benim .nie midem bulanmıyor diye ona bile takıyorum :)

Değerin güzel canım kaçıncı gün bugün.
Bugün 10. Gün canım. Akşamda beri uyumuyorum. İlki gibi kimyasal gebelik olacak diye. Gerçi çok şükür kasık ağrılarım devam ediyor. Yarın tekrarlayacağım. Kliniğe dün söyledim sonucu bir gün erken yapmışsınız. Cuma günü yapmış olsaydınız 50 nin üzerinde olacağı için gebeliğinize kesin gözüyle bakıyoruz dedi. Cumartesi gününkü sonuca göre tekrar görüşelim dedi. Ama içim rahat değil hiç. Dünden beri sevinemedim bile.

Al benden de o kadar diyorum neden bulantı yok neyse ki göğüs hassasiyeti var tek belirtim o, akşam progestan fitili yaptım normalde yarısı gelirdi bu sefer hiç gelmemiş ona bile takıyorum bu sefer doğrumu verdim anlamadım ki..Bayram da doktor memlekete gider olmazsa aniden sancım tutarsa diye onu bile düşünüyorum canım

Her zaman denilen tarihi beklemek en iyisi şuan yersiz bir stres yaşıyorsun evet merak ediyorsun ama sabır etmek lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…