2016 Aralik tup bebek

Evet canim adetin 2.gunu werdim.tum hormonlarima normal dedi doktor.tsh da normal ama daha dusuk olsun dedi.daha baslamadim cnm tupe baslicam nasipse
Banada yüksek gelmedi cnm tsh benimde bu civardı lh yüksekti baya ama tek embriyo tuttu ilk denemede ama düşük oldu bence senin gayet normal değerler kaliteli embriyo zaten olur inş pcos yumurta kalitesini etkilemiyor sadece çok yumurta oluşuyor ohss riskine karşı hemen transfer olmayabilir oda zaten iyi bişe dondurulmuş embriyo tutma olasılığı daha Yüksek bence güzel düşün normalde adet göremiyorsun spontan gebelik olmuyor tamam ama tüp bebek için herşey normal inşallah güzel sonuç alırsın

Saol cnim benim ins hepimiz alalim guzel haberler.gene olur seninde ins uzulme cnm.dusuk sebebi neydi peki?arastirdiniz mi?evet bnde duydum dondurulmus embriyo transferinin daha olumlu oldugunu

Saol cnim benim ins hepimiz alalim guzel haberler.gene olur seninde ins uzulme cnm.dusuk sebebi neydi peki?arastirdiniz mi?evet bnde duydum dondurulmus embriyo transferinin daha olumlu oldugunu
Araştırılmadı cnm ama genetik bi durum olduğunu sanmıyorum tedaviye başlamadan konuşucam doktorumla bakalım ne diyecek ne tahlil isteyecek haftaiçi başlarım tedaviye sanırım lekelenmeye başladım

Ebet cnm mide koruyucu hap alayim diye düşündüm bende evde varmis allahtan birde genelde bol suyla icin derler ya bu hap özellikle gercekten bol suyla içilmeliymiş ben o kadar dikkat etmedim buna simdi aksam kini 4 bardak suyla içtim daha iyiyim simdi uc tableti de bitirirsem iyi olacak dayanılmaz bir bulantı yaptı korkunçtu en son oğluma hamileyken ilk aylarda yasamıştım bugun ki gibi bir gun

Mide ağrısı bendede çok olur tatlım bulantı değilde ağrı sızı yanma çok kötü olurdum lansoru keşfedene kadar o yüzden evde sürekli bulunuyor içip rahatlıyorum

Mide ağrısı bendede çok olur tatlım bulantı değilde ağrı sızı yanma çok kötü olurdum lansoru keşfedene kadar o yüzden evde sürekli bulunuyor içip rahatlıyorum
Bende de cok sık olmasa da olur hassas midem ama simdiye kadar hic bir antibiyotikde yasamadık boyle bir durum sonra netten baktım aman NE ilaçmış herkes aynı seyi yazmis berbar bir mide bulantısı kusma mide agrisi yapıyor yaZmislar bende bulundurayım bence bizde ki de lanzodin olani mide koruyucu

Bazı ilaçlar böyle malesef ya mideyi mahvediyor tüp bebek sürecinde zaten o kadar ilaç kullanıyoruz ki inşallah tekrar etmez sıkıntımız inşallah bütün yaşadıklarımızın karşılığını alırız

Amin canm
Gercekten oyle ins tekrarlamaz ama baya dengemi bozdu Yaa biran once bitse iyi olacak

tsh için endokrin doktoruna görün. tedavi sırasında bu hormon çok önemli ve bunun 2 nin altına olmasını istiyorlar.

Canim prednol antibiyotik degil.sakon ha onu yerine prednol icmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…