- 26 Eylül 2012
- 173
- 72
Banada yüksek gelmedi cnm tsh benimde bu civardı lh yüksekti baya ama tek embriyo tuttu ilk denemede ama düşük oldu bence senin gayet normal değerler kaliteli embriyo zaten olur inş pcos yumurta kalitesini etkilemiyor sadece çok yumurta oluşuyor ohss riskine karşı hemen transfer olmayabilir oda zaten iyi bişe dondurulmuş embriyo tutma olasılığı daha Yüksek bence güzel düşün normalde adet göremiyorsun spontan gebelik olmuyor tamam ama tüp bebek için herşey normal inşallah güzel sonuç alırsınEvet canim adetin 2.gunu werdim.tum hormonlarima normal dedi doktor.tsh da normal ama daha dusuk olsun dedi.daha baslamadim cnm tupe baslicam nasipse
Banada yüksek gelmedi cnm tsh benimde bu civardı lh yüksekti baya ama tek embriyo tuttu ilk denemede ama düşük oldu bence senin gayet normal değerler kaliteli embriyo zaten olur inş pcos yumurta kalitesini etkilemiyor sadece çok yumurta oluşuyor ohss riskine karşı hemen transfer olmayabilir oda zaten iyi bişe dondurulmuş embriyo tutma olasılığı daha Yüksek bence güzel düşün normalde adet göremiyorsun spontan gebelik olmuyor tamam ama tüp bebek için herşey normal inşallah güzel sonuç alırsın
Araştırılmadı cnm ama genetik bi durum olduğunu sanmıyorum tedaviye başlamadan konuşucam doktorumla bakalım ne diyecek ne tahlil isteyecek haftaiçi başlarım tedaviye sanırım lekelenmeye başladımSaol cnim benim ins hepimiz alalim guzel haberler.gene olur seninde ins uzulme cnm.dusuk sebebi neydi peki?arastirdiniz mi?evet bnde duydum dondurulmus embriyo transferinin daha olumlu oldugunu
Araştırılmadı cnm ama genetik bi durum olduğunu sanmıyorum tedaviye başlamadan konuşucam doktorumla bakalım ne diyecek ne tahlil isteyecek haftaiçi başlarım tedaviye sanırım lekelenmeye başladım
Aminn cnm hep dua ediyorum kendim için ve isteyen herkes için rabbim aratmasın hayırlısıylaAllah yardimcin olsun cnim.tum isteyenlere versin Rabbim
Ebet cnm mide koruyucu hap alayim diye düşündüm bende evde varmis allahtan birde genelde bol suyla icin derler ya bu hap özellikle gercekten bol suyla içilmeliymiş ben o kadar dikkat etmedim buna simdi aksam kini 4 bardak suyla içtim daha iyiyim simdi uc tableti de bitirirsem iyi olacak dayanılmaz bir bulantı yaptı korkunçtu en son oğluma hamileyken ilk aylarda yasamıştım bugun ki gibi bir gunİkisi de antibiyotik die biliyorum ama sor öyle değiş cnm gerçi prednol un De tadı iğrenç yada iki tablet kaldıysa mideye iyi gelen bişeler ye içtikten sonra istersen lansor da içebilirsin miden için çok iyi geliyor
Mide ağrısı bendede çok olur tatlım bulantı değilde ağrı sızı yanma çok kötü olurdum lansoru keşfedene kadar o yüzden evde sürekli bulunuyor içip rahatlıyorumEbet cnm mide koruyucu hap alayim diye düşündüm bende evde varmis allahtan birde genelde bol suyla icin derler ya bu hap özellikle gercekten bol suyla içilmeliymiş ben o kadar dikkat etmedim buna simdi aksam kini 4 bardak suyla içtim daha iyiyim simdi uc tableti de bitirirsem iyi olacak dayanılmaz bir bulantı yaptı korkunçtu en son oğluma hamileyken ilk aylarda yasamıştım bugun ki gibi bir gun
Bende de cok sık olmasa da olur hassas midem ama simdiye kadar hic bir antibiyotikde yasamadık boyle bir durum sonra netten baktım aman NE ilaçmış herkes aynı seyi yazmis berbar bir mide bulantısı kusma mide agrisi yapıyor yaZmislar bende bulundurayım bence bizde ki de lanzodin olani mide koruyucuMide ağrısı bendede çok olur tatlım bulantı değilde ağrı sızı yanma çok kötü olurdum lansoru keşfedene kadar o yüzden evde sürekli bulunuyor içip rahatlıyorum
Bazı ilaçlar böyle malesef ya mideyi mahvediyor tüp bebek sürecinde zaten o kadar ilaç kullanıyoruz ki inşallah tekrar etmez sıkıntımız inşallah bütün yaşadıklarımızın karşılığını alırızBende de cok sık olmasa da olur hassas midem ama simdiye kadar hic bir antibiyotikde yasamadık boyle bir durum sonra netten baktım aman NE ilaçmış herkes aynı seyi yazmis berbar bir mide bulantısı kusma mide agrisi yapıyor yaZmislar bende bulundurayım bence bizde ki de lanzodin olani mide koruyucu
Amin canmBazı ilaçlar böyle malesef ya mideyi mahvediyor tüp bebek sürecinde zaten o kadar ilaç kullanıyoruz ki inşallah tekrar etmez sıkıntımız inşallah bütün yaşadıklarımızın karşılığını alırız
tsh için endokrin doktoruna görün. tedavi sırasında bu hormon çok önemli ve bunun 2 nin altına olmasını istiyorlar.Selam arkadaslar.bende polikistik over hastasiyim.ilacsiz regl bile olamiyorum4yillik evliyim 2yil olacak bu subatta isteyeli.tup bebege dogru gidiyorum sanirim.2asilama oldum nasip olmadi.tupler acik.hormonlarima bakabilirEki Görüntüle 1917577 mi tecrubeli arkadaslarim ((tup bebek icin hormonlar nasil sizce???tsh yuksekmi mesela????dusuruptemi yapmali tup bebegi
Canim prednol antibiyotik degil.sakon ha onu yerine prednol icmeyinİkisi de antibiyotik die biliyorum ama sor öyle değiş cnm gerçi prednol un De tadı iğrenç yada iki tablet kaldıysa mideye iyi gelen bişeler ye içtikten sonra istersen lansor da içebilirsin miden için çok iyi geliyor
tsh için endokrin doktoruna görün. tedavi sırasında bu hormon çok önemli ve bunun 2 nin altına olmasını istiyorlar.
ihmal edilmiycek birşey canim. ben yillardir hasimoto hastasiyim ve 150 etroks kullanmama ragmen gebelikte birden yükseldi 6 haftalik düşük yaptim.Aynen cnm bende oyle yapmayi dusunuyorum.2asilama oldum tutmadi belkide tsh dan tutmadi kim bilir
ihmal edilmiycek birşey canim. ben yillardir hasimoto hastasiyim ve 150 etroks kullanmama ragmen gebelikte birden yükseldi 6 haftalik düşük yaptim.
troid bezinin calusmamasi intilahlanmaya donmesi.Ayy uzuldum cnm.hasimato ne cnm?
Canim lutfen ilac onermeyin bilhassada antibiotik senin ona alerjin olmaz ama onun olur lutfen kizlar sizlerde bu konuda duyarli olunnnnnPrednol kullanabilirsin cnm mide bulantısı yapmadi bu ilaç bende
Hayırlı olsun canım insallah kalanlarda guzel gelişir. Tedavin ne zaman olacak pekiKızlar embriyoların durumunu bildrmek için aradılar 7 tane dollenmişti 5 tanesi iyi gelişmiş 3. Gun dondrmuslar. Diğer iki tanesi brz daha yavas gelişiyormus 5. Gune gidecekmi diye gozlemliyorlarmıs.
Ins cnm hayırlı hbrler almaya devam ederz. Adet olunca belli olacak transfern nezmn olacagıHayırlı olsun canım insallah kalanlarda guzel gelişir. Tedavin ne zaman olacak peki