2016 Aralik tup bebek

Hiç üzme canını herşeyin hayırlısı bu ay olmaz öbür ay olur yeter ki tutsun. Can sıkıcı bir şey ama kendini düşürme
Çok sağol canım inşallah ilaç tedavisiyle gider olmazsa ameliyat olunacakmış bakalım herşeyin hayırlısı sizler için dua edecem Rabb'im emeklerinizi boşa çıkarmasın kucaklarınız dolu dolu hayırlı evlatlar olsun

Merhaba kizlar bizde aralik ayi yaptirmayi dusunuyoruz.
Stresli bir donem insallah sonumuz hayir olur..

Kafama takilan bir sey var bende iltihap var ve bu tedavi asamasinda sorun olur mu ilaclar gecirmedi malesef tekrarladi

Tabi tabi aynen Dr igne derse igne artık bu kadar uğraştık biz elimizden geleni yapalım da gerisi Rabb'ime kalmıs sonra yapmadığımız sseyden pişmanlık duymayalım negatif bir durum olursa :)
Opu olan arkadaslar kontrollerde yumoslariniz kac taneydi ne kadar buyuklukteydi ?
Can'ım kontrollerde hemşireye yazdırıyordu Dr benim ilk kontrolde 11-13-14 o sekildeydi sonrakinde 16-17 dedikleri oldu ama en son opuya karar vereceğinde hic ölçü vermedi ultrasona soktu hemen cars opu yapıyoruz Dedi baya olgunlaşmışlardı Samiri 18-22 arası çatlama durumuna gelirmiş yumurta . Bizim Dr kontrollerde hic sayı söylemedi sanirim hastayı strese sokmak pek istemiyorlar hersey yolundaysa belki cok az yumurtası olan kişilere söyleniyordur ama bana söylemedi toplama günü 9 tane olgun toplandı cok minikleri almıyorlar bildiğim
Kadarıyla birde derinde olanlar oluyirmus onları da almıyorlarmış rahim tahrip olmasin diye

Olsun cnm üzülme umarım biz sana Umut
Oluruz pozitif bir enerjiyle ocak ayında baslarsin kistin de ilaçla kaybolur insaallah

Merhaba kizlar bizde aralik ayi yaptirmayi dusunuyoruz.
Stresli bir donem insallah sonumuz hayir olur..

Kafama takilan bir sey var bende iltihap var ve bu tedavi asamasinda sorun olur mu ilaclar gecirmedi malesef tekrarladi
Aramiza hosgeldin cnm hayirlisi olsun şimdiden :)ama iltihap konusunu bilmiyorum mutlaka Dr sor

Kızlar bu arada beni aramışlar uyuyordum sonra esimi aramislar ebriyolarimiz 4 tanesi cok iyi durumda bölünmeleri cok iyiymiş iki tanesi de iyi durumdaymış normalmis
hepsini 5. Güne bekleteceklermiş bakalım pazartesi tekrar arayacaklar ..umarım hepsi dayanır 5. Güne kadar gelir .. Geride dondurulmuşlarim kalsın cok istiyirum
Biran once adet olmak bebiklerime kavuşmak istiyorumm

Test yaptırmışsın iyiki cnm ben yaptırmadım doktorum istemedi ama yaptırırcam bu sefer aslında ilk tedaviye başlarken bunlara hep bakılması lazım

öyle birşeyin varlığından haberim yoktu...doktor istedikten sonra anladım öyle birşeyin sebeplerini...İyiki de yaptırmışım dediğin gibi..

Ne guzel hbr bu hadi bklim ins hepsi 5. Gune gider yarinda bn alirim ins bu guzel hbrden:) mutlaka 5. Gune giden olur aralarndan masallahlari var baksana bebislern

Masallah canim hersey gonlunce olsun
Benimde bugun opu tarihim belli oldu sali gunu allah izin verirse yumurtalarim toplanicak taze transferde yapabilirim dedi selen hanim kan sonucuna gore karar vericem dedi

Ne guzel hbr bu hadi bklim ins hepsi 5. Gune gider yarinda bn alirim ins bu guzel hbrden:) mutlaka 5. Gune giden olur aralarndan masallahlari var baksana bebislern
Yaa aynen cnm Masallah onlara cok sukur Rabb'ime off once rahimde sonra kucagimizdaki gunleri de göstersin Rabb'im hepimize senden de guzel haberler alıcaz ins yarin cmm :)
Masallah canim hersey gonlunce olsun
Benimde bugun opu tarihim belli oldu sali gunu allah izin verirse yumurtalarim toplanicak taze transferde yapabilirim dedi selen hanim kan sonucuna gore karar vericem dedi
Amiiin cnm benim Sagolasin seninde gönlüne gore olsun insaallah .. Hadi bakalım guzel guzel yumurtalar toplansın dollensin insaallah evet taze de yaptığı oluyor Selen hanımın bende taze istiyordum içten ice sabırsız bir insan olduğum icin ama benim icin en iyisi dondurulmuş demek ki oyle katar aldı Dr

Saol canim insallah :) evet durumumuza gore belirliyo selen hanim insallah hepimiz guzel sonuclar alicaz

Off bir yandan versin o daha etkili diyorlar ama bir yandan da ödüm kopuyor cok ağrıtıyormuş kasa yapıyorlar ya benim de cildim hassastır mosmor olurum artık ama deger herseye ne yapalım verirse de katlanicaz

canım bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum inanılmaz yakıyor ve morartıyor...ama bebişler için değer...anne olmak kolay değil herşeye katlanmaya değer onlar..o yüzden sıkıntı yapma

Ne guzel masallahh yaa insallah bebislerine kavusursun. Dondurulmuslarim kalsin demissin dondurulan yumurta mi embriyo mu oluyor bu konularda pek bilgim yok da

Ne guzel masallahh yaa insallah bebislerine kavusursun. Dondurulmuslarim kalsin demissin dondurulan yumurta mi embriyo mu oluyor bu konularda pek bilgim yok da
Sagolasin cnm amiiiin :) soyle yumurta spermle birleşip dollendikten sonra adı embriyo oluyor Suan da benim 6 embriyom var bir yada ikisi transfer olacak kalanı sağlam olan embriyolar dondurulacak

Canım benimde asilamada sonra kist oluştu 5 cm Dr bekle adet olunca tekrar gel dedi adetli iken gittim kistim kendiliğinden kaybolmuş belki seninki de adet olunca kendiliğinden gider bu hormon ilaçları bi müddet sonra kist yapabiliyor muş...

Ben bu ay tedaviye başlayacaktım hatta ilaçlarımı dahi almıştım doktor kontrol ettiğinde Rahmi'n çok temiz yumurtalıkların çok iyi görünüyo zaten bendeki sorun tüplerim kapalı herşey tamam dedim adetimi bekledim ama bir türlü gelmedi dün doktora uğradım kontrolde büyük bi kis oluşmuş oyüzden adet olmuyosun Dedi bugün yarın olursun adet ve bugün oldum ama herhalde tedavim ocak ayına kaldı çünkü iğneler adetin ikinci günü başlayacaktı hayırlısı artık diyorum

Kızlar biswy sorcam memoriel kullanan var mı bi toz bi su şeklinde karıştırılıp vuruluyor yaa ben suyu cekmisim tozla karıştırmadan vurdum... Ardından bide toz su karışımı vurdum yani 2 su bi toz vurmuş oldum bi sorun olur mu yaa

ben o iğneyi kullandn sadece suyun bı zararı olmaz herhalde ya tozun içinde ilac var ztn ikinci yaptgn olmustr ama yinede hemsirene ve doktoruna sorup bıldr cnm hbrleri olsn

Canim normalde 2 su 2 tozmu vuruyosun

Yok canım 1 su 1 toz vuruyordu toza karıştırmayı unutup direk vurmusum sonra bidaha karıştırdı 1 su 1 toz yapıp vurdum yani 2 su 1 toz vurmuş oldum inşallah biswy olmaz yaa yarın arayim hemşire ile bi gorusuyum kizlar çok saolun teşekkür ederim yaa valla Allah Razı Olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…