2016 Aralik tup bebek

Kızlar embriyoların durumunu bildrmek için aradılar 7 tane dollenmişti 5 tanesi iyi gelişmiş 3. Gun dondrmuslar. Diğer iki tanesi brz daha yavas gelişiyormus 5. Gune gidecekmi diye gozlemliyorlarmıs.
Can'ım benim cok guzel bir haber buu hadi bakalım Rabb'im hepsinin kaliteli bir sekilde geliştirsin.. seneye bu zmanalar belki de kucağında olacak onlardan biri yada ikisi :) bu arada ben bugun adet olduuuum :rolleyes: cok mutluyum basliyor transfere geri sayım :KK71:üçüncü günü gidicem ins Dr iki yada uc Dedi salı günü gidicem ins sana kacinci gun dediler

Beklemek be zormus cok heycanliyimm. Pkoluyum baska bi sorunumuz yok. Adetlerim duzenli. 31 yasindayim 3 bucuk yillik evliyim 3 yildir deniyoruz hic gebelik yasamadim. Allah yardimcimiz olsun. Gelin birlikte bekleyelimm. Liste yapmak istiyorum. Yok mu benim gibi heycanla bekleyen. Bu arada q10, balikyagi gibi vitaminlar de kullanmaya baslicam kullananlar varmi ise yariyor mu yumurta kalitesi bakimindan.

:nazar:LİSTEMİZ HAYIRLI OLUR İNŞALLAH :nazar:

-İsimYaşDnmSorunMerezOpu Tar.Trnsfr Tar.Test Tar.Sonuç
1 @kuzuma hasretim 311PkoEtlik ZHKD Ankara28.11.16---
2 O okaliptus_ 291Sebepsiz İ.Bahçeci Fulya24.11.16---
3 tugbaa222 tugbaa222 271Sebepsiz İ.İstanbul Süleymaniye----
4 @asyahayat 333Sebepsiz İ.-----
5@lacri 321Çklt K + Hrkt Azlğ.Beylikdüzü Medicana---.-
6@benim bebixsxim 324PkoMedical ParkDndrlmş---
7@minikgelin 324Azospermi-----
8 gnowee gnowee 401Rzrv, hrkt ve sprm azlığıAntalya TBM----
9 tosun788 tosun788 333Rezerv azlığıBursa Uludağ Üni.-30.11.16--
10@mnya 251Tüpler TıkalıBahceci Umut29.11.16---
11 dilfeza dilfeza 291Hareket AzlığıBahceci Umut23.11.16---
12@yasemen1232 364AzospermiGazi Üni.----
13@seval_erdal 361--Dndrlmş---
14@Gentille 354Tüpler TıkalıFransaDndrlmş---
15 azrass azrass 341Çikolata KistÖzel Münire Erman Akar15.11.16---
16@FarahFarah -1AzospermiUmut TBM19.11.16---
17 @I wanna be a frendly mom 261AzospermiBahçeci Fulya----
18 @zge83 333Erkek inf.Gop yeniyuzyil üni.Dndrlmş---
19@sltn-yusuf 271pkoTevfik Sipahi HRSDndrlmş---
20 Y Yekfam 241PkoNovaart----
21 @benbirmelek 251PkoMedicalpark----

Opu tarihim 29 kasım

kurtaj yapilmadi kendu tuvalette dustu canim hamileligimin oncesinden butun genetik tesler pihtiladma yapilmisti zaten hic bir sorun yoktu. 3 tedavimdr hamile kslmustim ve bir sorun gözükmüyordu birden gelen kanamaya 2 saatte herşey oldu bitti ve bebegim beni bıraktı. düşen parça sadece patolojiye gitti ondada sonuç bebek olarak geldi sebebini nedenini bilemeyiz dedi. sonra burdan başka arkadaştan ve senden duymuştum genetige gittiğini orda herşeyin belli olduğunu sonra bu kafama takılınca doktoruna sordum biz neden genetige g ondermedik diye oda benim gebeligim 5+5 sonlandi genetikten kesin sonuc alinabilmesi icin 6 hafrayi doldurman lazimdi seninki çok küçüktü amlasimazdi dedi. ama normal de haşimoto hastasıyım gebeligimde yüksek çıktı ve endokrine yolladı randevun düşügün ertesi günüydü yetişemedim. kesin olmamaklabirlikte düsüğe troid yükselmesi neden oldu.

Çok geçmiş olsun. bir daha böyle bir tecrübe yaşatmasın allah. siz haşimato için gebelik öncesinde ilaç kullanıyor muydunuz? ben de haşimato hastasıyım ama endokrinoloji uzmanı dr bu aşamada ilaç kullanmayacağımı takip altında tutacaklarını ilerleyen aşamalarda ilaç başlanacağını söylemişti. tüp bebek tedavisine başlarken bu durumdan doktoruma bahsettim ama tsh henüz normal değerler arasında, bizim için önemli olan o deyip haşimato ile ilgili hiçbişey önermediler. o yüzden merak ettim, size haşimato için ilaç vermişler miydi?

Can'ım benim cok guzel bir haber buu hadi bakalım Rabb'im hepsinin kaliteli bir sekilde geliştirsin.. seneye bu zmanalar belki de kucağında olacak onlardan biri yada ikisi :) bu arada ben bugun adet olduuuum :rolleyes: cok mutluyum basliyor transfere geri sayım :KK71:üçüncü günü gidicem ins Dr iki yada uc Dedi salı günü gidicem ins sana kacinci gun dediler
Aa ne cabuk adet olmussun bnde olurm inş hemen bana 2. Gunu gel dedi bu sureclerınde her bir asaması heyecanlı arkadasm adrenalin tavan:) hadi bklm salı gunu ne diyecek baklım transferi bu ay yapmaya uygun gorur inş, arka arkaya gidiyrz bklım inş kucaklarımızda dolar

Çok geçmiş olsun. bir daha böyle bir tecrübe yaşatmasın allah. siz haşimato için gebelik öncesinde ilaç kullanıyor muydunuz? ben de haşimato hastasıyım ama endokrinoloji uzmanı dr bu aşamada ilaç kullanmayacağımı takip altında tutacaklarını ilerleyen aşamalarda ilaç başlanacağını söylemişti. tüp bebek tedavisine başlarken bu durumdan doktoruma bahsettim ama tsh henüz normal değerler arasında, bizim için önemli olan o deyip haşimato ile ilgili hiçbişey önermediler. o yüzden merak ettim, size haşimato için ilaç vermişler miydi?
ben 8 senedir hasimoto hastasiyim ve ilac kulkaniyorum. gebelik olusunda deger birden yukseldi ben e ndokrine gidene kadar herşey bitmişti ve gebelik sonlamdiginda tsh yine düştü. ve şimdi ki tedavimde endokrinine birlikte çalışacağız sık sık olculecek. sizin yeni mi çıkmıştı. mutlaka e ndokrine görünün buna kadın dogumcu karışmıyor.

Sormayı unutmusum cnm adetin normal dongune gore erken mi geldi opu olunca daha erkn adet olunuyor dıyorlar. Normal dongume 8 gun var bnm daha

Aa ne cabuk adet olmussun bnde olurm inş hemen bana 2. Gunu gel dedi bu sureclerınde her bir asaması heyecanlı arkadasm adrenalin tavan:) hadi bklm salı gunu ne diyecek baklım transferi bu ay yapmaya uygun gorur inş, arka arkaya gidiyrz bklım inş kucaklarımızda dolar
Evet cnm aynen cok heyecanlı bana ikinci yada üçüncü Dedi diye hatirladim ama ben yine de yarin ariyayim hastaneyi . Tabi tabi erken oluyoruz bu ay benimde döngüme tam 8 gun vardı oldum Dedi ztn Dr erken olacaksın diye :) cok mutluyum
Ayy bu ay olmama ihtimali var mı umarim olmaz Yaa bu ay gelir bakalım :) evet sırayla gidiyruz bakalım sen ne zmn olacaksın

Evet cnm aynen cok heyecanlı bana ikinci yada üçüncü Dedi diye hatirladim ama ben yine de yarin ariyayim hastaneyi . Tabi tabi erken oluyoruz bu ay benimde döngüme tam 8 gun vardı oldum Dedi ztn Dr erken olacaksın diye :) cok mutluyum
Ayy bu ay olmama ihtimali var mı umarim olmaz Yaa bu ay gelir bakalım :) evet sırayla gidiyruz bakalım sen ne zmn olacaksın
Ikinci gunu cagiriyolar genelde canim.bende oyle gittim.bakalim sana ne baslicaklar.heyecanli surecler yavas yavas basliyo desene:))

Ikinci gunu cagiriyolar genelde canim.bende oyle gittim.bakalim sana ne baslicaklar.heyecanli surecler yavas yavas basliyo desene:))
Eveeeet basladik valla saka gibi kalbim kut kut biran once o embriyolar bana gelsin bebisler olsun :) bende transfere kalana bu 17 günlük süreçte yapmam gerekenleri yapicam ins sacımı kestireyim boyatayim diyirum olmazsa ufak bir dolgu isim var onu uapicam birde lazere gidiyordum son seanslarımdi bir kere daha gidip dondurayım hamilelik olursa dogum sonrasi devam ederim artık :)

Eveeeet basladik valla saka gibi kalbim kut kut biran once o embriyolar bana gelsin bebisler olsun :) bende transfere kalana bu 17 günlük süreçte yapmam gerekenleri yapicam ins sacımı kestireyim boyatayim diyirum olmazsa ufak bir dolgu isim var onu uapicam birde lazere gidiyordum son seanslarımdi bir kere daha gidip dondurayım hamilelik olursa dogum sonrasi devam ederim artık :)
Sende benim gibi dusunmussun:)) bende temizlik yaptim bugun iyice.yarin kaslarimi aldirip sacimi boyatcam.malum carsamba transfer.yapilcaklari halledeyim.sonrasi insallah sacimizi boyatmak zorunda kalmayizzzz:)))

Kızlar rahim duvarını kalınlaştırmak için estrofem kullanmaya başladım 5. Gün bugün ama sürekli ağlak moddayım daha transfer yok bişey yok ben hamile gibi herşeye ağlıyorum iyice sinirlerim mi bozuldu kafa mı gitti anlamadım :)

sadece kullandığım ilaca devam etmiştim. ama busefer endokrinine beraber çalışıp her hafta tsh olcumlerim yapılacak. sende ihmal etme devamlı olctur hayırlısı olsin
Kusura bakma yanıtını görmemişim. aynı soruyu yeniden sordum
ben 8 senedir hasimoto hastasiyim ve ilac kulkaniyorum. gebelik olusunda deger birden yukseldi ben e ndokrine gidene kadar herşey bitmişti ve gebelik sonlamdiginda tsh yine düştü. ve şimdi ki tedavimde endokrinine birlikte çalışacağız sık sık olculecek. sizin yeni mi çıkmıştı. mutlaka e ndokrine görünün buna kadın dogumcu karışmıyor.

Demek bu kadar önemli bir sorun aslında haşimato... doktoruma birkaç kez söyledim, tsh normal dedi geçti. ama tavsiyenize uyup bir an önce endokrinolojiye gideceğim. çook teşekkürler

Sende benim gibi dusunmussun:)) bende temizlik yaptim bugun iyice.yarin kaslarimi aldirip sacimi boyatcam.malum carsamba transfer.yapilcaklari halledeyim.sonrasi insallah sacimizi boyatmak zorunda kalmayizzzz:)))
Amiiin insaallah
:dua:
Kızlar rahim duvarını kalınlaştırmak için estrofem kullanmaya başladım 5. Gün bugün ama sürekli ağlak moddayım daha transfer yok bişey yok ben hamile gibi herşeye ağlıyorum iyice sinirlerim mi bozuldu kafa mı gitti anlamadım :)
Ayy bende başlıcam o ilaca ztn Suanda da öyleyim aglak aglak :KK42: umarım oyle etki yapmaz Bende de ama bence senin de diğer hormonların etkisi simdi çıkıyor olabilir

Ozmn bnde bu aralar adet olblrm bnmde 7 8 gun var normal dongume. Adet gelsnde bir an once transfer hazrlıklarına baslayalım. Bu ay rahımde kist fln gorulurse 1 ay dogum kntrol hapı kullandırıp diğer ay transfer oluyormus ıns hersy yolundadr da hemen baslarz transfere

Kızlar bende yarın Dr gidecem bu dönemde bi kan alınıyor muş ne işe önemli dedi hemde muane edecek inşallah herşey iyidir yum iyi gelişmiştir ...

Bu arada alınacak kanın ne olduğunu biliyor musunuz bi adetin 3 günü alınmıştı bi de yarin alacaklarını oemli deyince merak ettim o an sorma k da hiç aklıma gelmedi ...

Bu arada alınacak kanın ne olduğunu biliyor musunuz bi adetin 3 günü alınmıştı bi de yarin alacaklarını oemli deyince merak ettim o an sorma k da hiç aklıma gelmedi ...
Bnden e2 (ostrojen) p4 (progesteron) almıslardı cnm rutın uygulamaymıs

Sagol canim bilgilendirdin beni bana ilaci kutusuz elime bi film olarak verdiler prospektusu yoktu netten baktim gerci ama yinede emin olamamistim amh yide ben hic gormedim tahlil oldum sadece iyi dediler merakta etmiyo degilim ama suan baya bi yumurtam var yaklasik 15 tane falan bugun belli olacak yumurtalarimin ne zaman toplanacagi cok şişim cok :110:

X