2016 Aralik tup bebek

Canim su normal igne sularindan farkli dgl enjekte edilirken agir gelmesin ilacin etkisini kessin diye veriliyor enjekte yerinde sorun varmi yoksa o kadar onemli dgldr bence ama yinede sor drna

Yok enjekte yerinde bisey Canım nettwnde baktım bisey olmaz diyor yarın bide hemşire ararim bisey olmaz inşallah canım

Yok enjekte yerinde bisey Canım nettwnde baktım bisey olmaz diyor yarın bide hemşire ararim bisey olmaz inşallah canım
Yok canim bisey olmaz merak etme.bende hemsireyim.sular tozlari sulandirmak icin zaten sadece.ilac degil yani bi etkisi yok.korkmana gerek yok.bi tozunu vurduysan kendi dozunu vurmussun zaten.suyin bi onemi yok

Valla delinir billa delinir :)
Sezeryan ile Doğum yaptım vallahi onun gibi ağrım hiç olmadı ... eğer yaptırmak isteyen varsa mutlaka anestezi alsın agrımıyor diyip doktorlar narkozluna uğraşmak istemiyorlar
Cnm kisiden kisiye degisiyor her halde ya banada hsg cok kotu dediler bana cok basit geldi igne daha cok can yakiyor benim icin 50kez hsg ceksinler ama kastan 1 kez igne vurmasinlar raziyimm :))))

Iyi aksamlar arkadaslar basligi görünce aralikta dogum yapacak olanlar zannetmiştim içeriği okuyunca bende sizlere umut olsun diye kendi basimdan gecenleri yazmak istedim. Bende aralikta dogum yapacagim insallah. Allahim 2. Tup bebek denememizde nasip etti oglumuzu bize. Cok zor zamanlar gercekten ama sonuç guzel olunca Allah önceki sıkıntılarınızın hepsini unutturuyo. Simdi benide dogum sıkıntısı sardi normalmi,sezeryanmi olsun diye. Tüp bebek olanlar genelde sezeryan istiyor. Zaten zor bulduk riske atmak istemiyoruz diye. Haklilarda bir yandan ama benim yinede kafam karisik oglumu dogal yollardan dunyaya getirmek istiyorum. Lutfen bana dua edin bende size dua edicem ins Allah hepimizin kucaklarini doldursun ins.

Iyi aksamlar arkadaslar basligi görünce aralikta dogum yapacak olanlar zannetmiştim içeriği okuyunca bende sizlere umut olsun diye kendi basimdan gecenleri yazmak istedim. Bende aralikta dogum yapacagim insallah. Allahim 2. Tup bebek denememizde nasip etti oglumuzu bize. Cok zor zamanlar gercekten ama sonuç guzel olunca Allah önceki sıkıntılarınızın hepsini unutturuyo. Simdi benide dogum sıkıntısı sardi normalmi,sezeryanmi olsun diye. Tüp bebek olanlar genelde sezeryan istiyor. Zaten zor bulduk riske atmak istemiyoruz diye. Haklilarda bir yandan ama benim yinede kafam karisik oglumu dogal yollardan dunyaya getirmek istiyorum. Lutfen bana dua edin bende size dua edicem ins Allah hepimizin kucaklarini doldursun ins.
Butun guzel Dilek'lerin icin çokk teşekkürler cnm :) benimde tedavisiz doğal yoldan olan 4 yasinda bir oglum
Var normla dogum yaptım inan Aslı'nda bizim vücudumuz buna uygun yaratılmış korkacak hic birsey yok simdi imkanlar cok epidural düşünebilirsin Benn epidural normal dogum yaptım gercekten cok guzeldi o anı hissede hissede bedeninden. O can parçanın cikmasi muhteşem birsey ..tabii sağlık aciisindan avantajları da yatsanamaz .. İki senedir ikinci iicn uğraşıyoruz olmadı .. Esimde hareket azligi var tup denemeye karsr verdik bu ay ins buda tutarsa ikinci bebegimiz de epidural normal istiyorm ..tabi tup bebekte ikiz durumu da oluyir o zmn zor normla cesaret edebilir miyim bilmiyorum ikiz doğumda :KK43: yanı Dr larin geneli sezeryan taraftarı cunku kontrol onlarda randevulu hasta gibi ama normalde oyle degil bir anda belki de gece yarısı hastanin doguma gelmesi soz konusu ve yine anne ile kombineli ekip isi bir dogum SOZ konusu ısını iyi bilen tecrübeli bir Dr icin cok cok kolay bir durumken normal dogum , cogu ehli
Olmayan Dr tabiki sezeryani tercih ediyorlar .. Sen ve oğlunun Hakkı'nda en hayırlısı olsun cnm şagsalim
Kucağına alırsın insaallah normal yada sezeryan ..

Allahim saglikli sihatli dogum yapmayi nasip etsin canim sende dogum yaparken bizleri unutma hamilelerin duasi kabul olurmus

Cnm kisiden kisiye degisiyor her halde ya banada hsg cok kotu dediler bana cok basit geldi igne daha cok can yakiyor benim icin 50kez hsg ceksinler ama kastan 1 kez igne vurmasinlar raziyimm :))))
Yok ya iğneden korkan ben iğneye şükrettim zor ya pakolojim bozuldu bidaha öyle işlemler narkozsuz yaptırmam asla:)

Darısı bizlere inş benimde 2. Tüp bebekten kızım oldu sezeryan ile Doğum yaptım sezeryan bana çok basit geldi adet agrım gibi agrım oldu okdr ..
Sen normali çatır çatır yaparım dersen normal yap o en iyisi benim okdr cesaretim olmadı zaten bebekte tersti ... hiç korkma bi şekilde çıkacak öyle düşün :)
Şimdi bende 4. Tüp bebek yapcam kızıma kardeş olsun diye inş olur :)

Merhaba arkadaşlar yurt dışında yaşıyorum ilk tup bebek denedim Türkiye de. 2,5 yaşında oğlum var.o gluma kadar des istiyorum yurt dışında deniyorum yarın ignelere başlıyorum.Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Slm kızlar ben adetimi bekliyorum dondurulmuşlar için iki gündür leke geliyor ama kanama olmadı ilki düşük olmuştu düşükten dolayı mı böyle oluyor acaba

Slm kızlar ben adetimi bekliyorum dondurulmuşlar için iki gündür leke geliyor ama kanama olmadı ilki düşük olmuştu düşükten dolayı mı böyle oluyor acaba
Evet cnm dusuk sonrası ilk hatta bir kac adet bası boyle lekeyle basliyor ikinci üçüncü gun tam sokuluyor . Yeni tedavin hayırlı olsun umarım bu Sefer hersey gönlünce olur :)

Ya kızlar yumurta toplama sonrası bana monodox antibiyotik vermişti Selen Hnm ama bu ilac benim ztn mide hassasiyetim var korkunç bir mide agrisi bulantısı oldu bugun bende meğer ilacin yan etkisiymks bir cok kisi yazmis yarin merkezi arasam açan olur mu acaba ya değiştirsem ilaci iki günlük doz kaldı :KK43:

Evet cnm dusuk sonrası ilk hatta bir kac adet bası boyle lekeyle basliyor ikinci üçüncü gun tam sokuluyor . Yeni tedavin hayırlı olsun umarım bu Sefer hersey gönlünce olur :)
Amin cnm ya inşallah bu sefer devam eder yarın kanama olursa pazartesi başlıycam ilaçlara korku heycan değişik duygular içindeyim sende mi düşük yaşadın :KK43:

Ya kızlar yumurta toplama sonrası bana monodox antibiyotik vermişti Selen Hnm ama bu ilac benim ztn mide hassasiyetim var korkunç bir mide agrisi bulantısı oldu bugun bende meğer ilacin yan etkisiymks bir cok kisi yazmis yarin merkezi arasam açan olur mu acaba ya değiştirsem ilaci iki günlük doz kaldı :KK43:
Prednol kullanabilirsin cnm mide bulantısı yapmadi bu ilaç bende

Amin cnm ya inşallah bu sefer devam eder yarın kanama olursa pazartesi başlıycam ilaçlara korku heycan değişik duygular içindeyim sende mi düşük yaşadın :KK43:

Prednol kullanabilirsin cnm mide bulantısı yapmadi bu ilaç bende
Yok cnm ben dusuk yasamadım ama cevremde yakınlarım yasadı hep o sekilde oldu sonraki adetleri .. Ya Dr verdi bunu senin dedigin bunun muadili olur mu Ko yanlis bisey de yapmak istemiyorm ama ztn bu ilacin en buyuk yan etkisi mide agrisi bas donmesi ve bulantı ya Bigun aksama kadar ogurdum kusamadim da basım catliyor :KK43: yarin bir cep numarası var bakalım umarım Acar'lar aricam iki gun kaldı 4 tablet yasa iceyim mi yan etkisine dayanıp
Ne yapsam Kı :KK43:

Yok cnm ben dusuk yasamadım ama cevremde yakınlarım yasadı hep o sekilde oldu sonraki adetleri .. Ya Dr verdi bunu senin dedigin bunun muadili olur mu Ko yanlis bisey de yapmak istemiyorm ama ztn bu ilacin en buyuk yan etkisi mide agrisi bas donmesi ve bulantı ya Bigun aksama kadar ogurdum kusamadim da basım catliyor :KK43: yarin bir cep numarası var bakalım umarım Acar'lar aricam iki gun kaldı 4 tablet yasa iceyim mi yan etkisine dayanıp
Ne yapsam Kı :KK43:
İkisi de antibiyotik die biliyorum ama sor öyle değiş cnm gerçi prednol un De tadı iğrenç yada iki tablet kaldıysa mideye iyi gelen bişeler ye içtikten sonra istersen lansor da içebilirsin miden için çok iyi geliyor

Selam arkadaslar.bende polikistik over hastasiyim.ilacsiz regl bile olamiyorum:KK43: 4yillik evliyim 2yil olacak bu subatta isteyeli.tup bebege dogru gidiyorum sanirim.2asilama oldum nasip olmadi.tupler acik.hormonlarima bakabilir
IMG-20161105-WA0006.jpeg
mi tecrubeli arkadaslarim :KK43:((tup bebek icin hormonlar nasil sizce???tsh yuksekmi mesela????dusuruptemi yapmali tup bebegi

Selam arkadaslar.bende polikistik over hastasiyim.ilacsiz regl bile olamiyorum:KK43: 4yillik evliyim 2yil olacak bu subatta isteyeli.tup bebege dogru gidiyorum sanirim.2asilama oldum nasip olmadi.tupler acik.hormonlarima bakabilirEki Görüntüle 1917577 mi tecrubeli arkadaslarim :KK43:((tup bebek icin hormonlar nasil sizce???tsh yuksekmi mesela????dusuruptemi yapmali tup bebegi
Adetinin ikinci günü mü verdin cnm bu tahlili öyleyse lh/fsh oranı normal pcos da genel de lh yüksek çıkıyor bu günlerde bendede aynı sıkıntı var lh 30un altına inmedi genelde doktorun tüp bebeğe başlarsa tsh çok yüksek görmemiştir riskli değer olsa ilaç başlardı

Adetinin ikinci günü mü verdin cnm bu tahlili öyleyse lh/fsh oranı normal pcos da genel de lh yüksek çıkıyor bu günlerde bendede aynı sıkıntı var lh 30un altına inmedi genelde doktorun tüp bebeğe başlarsa tsh çok yüksek görmemiştir riskli değer olsa ilaç başlardı

Evet canim adetin 2.gunu werdim.tum hormonlarima normal dedi doktor.tsh da normal ama daha dusuk olsun dedi.daha baslamadim cnm tupe baslicam nasipse

X