Can'ım benim cok guzel bir haber buu hadi bakalım Rabb'im hepsinin kaliteli bir sekilde geliştirsin.. seneye bu zmanalar belki de kucağında olacak onlardan biri yada ikisi :) bu arada ben bugun adet olduuuumKızlar embriyoların durumunu bildrmek için aradılar 7 tane dollenmişti 5 tanesi iyi gelişmiş 3. Gun dondrmuslar. Diğer iki tanesi brz daha yavas gelişiyormus 5. Gune gidecekmi diye gozlemliyorlarmıs.
Beklemek be zormus cok heycanliyimm. Pkoluyum baska bi sorunumuz yok. Adetlerim duzenli. 31 yasindayim 3 bucuk yillik evliyim 3 yildir deniyoruz hic gebelik yasamadim. Allah yardimcimiz olsun. Gelin birlikte bekleyelimm. Liste yapmak istiyorum. Yok mu benim gibi heycanla bekleyen. Bu arada q10, balikyagi gibi vitaminlar de kullanmaya baslicam kullananlar varmi ise yariyor mu yumurta kalitesi bakimindan.
LİSTEMİZ HAYIRLI OLUR İNŞALLAH
- İsim Yaş Dnm Sorun Merez Opu Tar. Trnsfr Tar. Test Tar. Sonuç 1 @kuzuma hasretim 31 1 Pko Etlik ZHKD Ankara 28.11.16 - - - 2 O okaliptus_ 29 1 Sebepsiz İ. Bahçeci Fulya 24.11.16 - - - 3 tugbaa222 27 1 Sebepsiz İ. İstanbul Süleymaniye - - - - 4 @asyahayat 33 3 Sebepsiz İ. - - - - - 5 @lacri 32 1 Çklt K + Hrkt Azlğ. Beylikdüzü Medicana - - -. - 6 @benim bebixsxim 32 4 Pko Medical Park Dndrlmş - - - 7 @minikgelin 32 4 Azospermi - - - - - 8 gnowee 40 1 Rzrv, hrkt ve sprm azlığı Antalya TBM - - - - 9 tosun788 33 3 Rezerv azlığı Bursa Uludağ Üni. - 30.11.16 - - 10 @mnya 25 1 Tüpler Tıkalı Bahceci Umut 29.11.16 - - - 11 dilfeza 29 1 Hareket Azlığı Bahceci Umut 23.11.16 - - - 12 @yasemen1232 36 4 Azospermi Gazi Üni. - - - - 13 @seval_erdal 36 1 - - Dndrlmş - - - 14 @Gentille 35 4 Tüpler Tıkalı Fransa Dndrlmş - - - 15 azrass 34 1 Çikolata Kist Özel Münire Erman Akar 15.11.16 - - - 16 @FarahFarah - 1 Azospermi Umut TBM 19.11.16 - - - 17 @I wanna be a frendly mom 26 1 Azospermi Bahçeci Fulya - - - - 18 @zge83 33 3 Erkek inf. Gop yeniyuzyil üni. Dndrlmş - - - 19 @sltn-yusuf 27 1 pko Tevfik Sipahi HRS Dndrlmş - - - 20 Y Yekfam 24 1 Pko Novaart - - - - 21 @benbirmelek 25 1 Pko Medicalpark - - - -
Evet tatlım değilmiş ya bana kullan dediler kullandım öyle antibiyotik biliyordum steroidmiş çok iyi bilmeden cevap vermemek lazım gerekmiş :)Canim prednol antibiyotik degil.sakon ha onu yerine prednol icmeyin
kurtaj yapilmadi kendu tuvalette dustu canim hamileligimin oncesinden butun genetik tesler pihtiladma yapilmisti zaten hic bir sorun yoktu. 3 tedavimdr hamile kslmustim ve bir sorun gözükmüyordu birden gelen kanamaya 2 saatte herşey oldu bitti ve bebegim beni bıraktı. düşen parça sadece patolojiye gitti ondada sonuç bebek olarak geldi sebebini nedenini bilemeyiz dedi. sonra burdan başka arkadaştan ve senden duymuştum genetige gittiğini orda herşeyin belli olduğunu sonra bu kafama takılınca doktoruna sordum biz neden genetige g ondermedik diye oda benim gebeligim 5+5 sonlandi genetikten kesin sonuc alinabilmesi icin 6 hafrayi doldurman lazimdi seninki çok küçüktü amlasimazdi dedi. ama normal de haşimoto hastasıyım gebeligimde yüksek çıktı ve endokrine yolladı randevun düşügün ertesi günüydü yetişemedim. kesin olmamaklabirlikte düsüğe troid yükselmesi neden oldu.
Aa ne cabuk adet olmussun bnde olurm inş hemen bana 2. Gunu gel dedi bu sureclerınde her bir asaması heyecanlı arkadasm adrenalin tavan:) hadi bklm salı gunu ne diyecek baklım transferi bu ay yapmaya uygun gorur inş, arka arkaya gidiyrz bklım inş kucaklarımızda dolarCan'ım benim cok guzel bir haber buu hadi bakalım Rabb'im hepsinin kaliteli bir sekilde geliştirsin.. seneye bu zmanalar belki de kucağında olacak onlardan biri yada ikisi :) bu arada ben bugun adet olduuuumcok mutluyum basliyor transfere geri sayım üçüncü günü gidicem ins Dr iki yada uc Dedi salı günü gidicem ins sana kacinci gun dediler
ben 8 senedir hasimoto hastasiyim ve ilac kulkaniyorum. gebelik olusunda deger birden yukseldi ben e ndokrine gidene kadar herşey bitmişti ve gebelik sonlamdiginda tsh yine düştü. ve şimdi ki tedavimde endokrinine birlikte çalışacağız sık sık olculecek. sizin yeni mi çıkmıştı. mutlaka e ndokrine görünün buna kadın dogumcu karışmıyor.Çok geçmiş olsun. bir daha böyle bir tecrübe yaşatmasın allah. siz haşimato için gebelik öncesinde ilaç kullanıyor muydunuz? ben de haşimato hastasıyım ama endokrinoloji uzmanı dr bu aşamada ilaç kullanmayacağımı takip altında tutacaklarını ilerleyen aşamalarda ilaç başlanacağını söylemişti. tüp bebek tedavisine başlarken bu durumdan doktoruma bahsettim ama tsh henüz normal değerler arasında, bizim için önemli olan o deyip haşimato ile ilgili hiçbişey önermediler. o yüzden merak ettim, size haşimato için ilaç vermişler miydi?
Sormayı unutmusum cnm adetin normal dongune gore erken mi geldi opu olunca daha erkn adet olunuyor dıyorlar. Normal dongume 8 gun var bnm dahaCan'ım benim cok guzel bir haber buu hadi bakalım Rabb'im hepsinin kaliteli bir sekilde geliştirsin.. seneye bu zmanalar belki de kucağında olacak onlardan biri yada ikisi :) bu arada ben bugun adet olduuuumcok mutluyum basliyor transfere geri sayım üçüncü günü gidicem ins Dr iki yada uc Dedi salı günü gidicem ins sana kacinci gun dediler
Yok cnm ztn ezberden hele boyle ciddi bir tedavide kullanılmaz .Canim lutfen ilac onermeyin bilhassada antibiotik senin ona alerjin olmaz ama onun olur lutfen kizlar sizlerde bu konuda duyarli olunnnnn
Evet cnm aynen cok heyecanlı bana ikinci yada üçüncü Dedi diye hatirladim ama ben yine de yarin ariyayim hastaneyi . Tabi tabi erken oluyoruz bu ay benimde döngüme tam 8 gun vardı oldum Dedi ztn Dr erken olacaksın diye :) cok mutluyumAa ne cabuk adet olmussun bnde olurm inş hemen bana 2. Gunu gel dedi bu sureclerınde her bir asaması heyecanlı arkadasm adrenalin tavan:) hadi bklm salı gunu ne diyecek baklım transferi bu ay yapmaya uygun gorur inş, arka arkaya gidiyrz bklım inş kucaklarımızda dolar
Ikinci gunu cagiriyolar genelde canim.bende oyle gittim.bakalim sana ne baslicaklar.heyecanli surecler yavas yavas basliyo desene:))Evet cnm aynen cok heyecanlı bana ikinci yada üçüncü Dedi diye hatirladim ama ben yine de yarin ariyayim hastaneyi . Tabi tabi erken oluyoruz bu ay benimde döngüme tam 8 gun vardı oldum Dedi ztn Dr erken olacaksın diye :) cok mutluyum
Ayy bu ay olmama ihtimali var mı umarim olmaz Yaa bu ay gelir bakalım :) evet sırayla gidiyruz bakalım sen ne zmn olacaksın
Eveeeet basladik valla saka gibi kalbim kut kut biran once o embriyolar bana gelsin bebisler olsun :) bende transfere kalana bu 17 günlük süreçte yapmam gerekenleri yapicam ins sacımı kestireyim boyatayim diyirum olmazsa ufak bir dolgu isim var onu uapicam birde lazere gidiyordum son seanslarımdi bir kere daha gidip dondurayım hamilelik olursa dogum sonrasi devam ederim artık :)Ikinci gunu cagiriyolar genelde canim.bende oyle gittim.bakalim sana ne baslicaklar.heyecanli surecler yavas yavas basliyo desene:))
Sende benim gibi dusunmussun:)) bende temizlik yaptim bugun iyice.yarin kaslarimi aldirip sacimi boyatcam.malum carsamba transfer.yapilcaklari halledeyim.sonrasi insallah sacimizi boyatmak zorunda kalmayizzzz:)))Eveeeet basladik valla saka gibi kalbim kut kut biran once o embriyolar bana gelsin bebisler olsun :) bende transfere kalana bu 17 günlük süreçte yapmam gerekenleri yapicam ins sacımı kestireyim boyatayim diyirum olmazsa ufak bir dolgu isim var onu uapicam birde lazere gidiyordum son seanslarımdi bir kere daha gidip dondurayım hamilelik olursa dogum sonrasi devam ederim artık :)
Kusura bakma yanıtını görmemişim. aynı soruyu yeniden sordumsadece kullandığım ilaca devam etmiştim. ama busefer endokrinine beraber çalışıp her hafta tsh olcumlerim yapılacak. sende ihmal etme devamlı olctur hayırlısı olsin
ben 8 senedir hasimoto hastasiyim ve ilac kulkaniyorum. gebelik olusunda deger birden yukseldi ben e ndokrine gidene kadar herşey bitmişti ve gebelik sonlamdiginda tsh yine düştü. ve şimdi ki tedavimde endokrinine birlikte çalışacağız sık sık olculecek. sizin yeni mi çıkmıştı. mutlaka e ndokrine görünün buna kadın dogumcu karışmıyor.
Amiiin insaallahSende benim gibi dusunmussun:)) bende temizlik yaptim bugun iyice.yarin kaslarimi aldirip sacimi boyatcam.malum carsamba transfer.yapilcaklari halledeyim.sonrasi insallah sacimizi boyatmak zorunda kalmayizzzz:)))
Ayy bende başlıcam o ilaca ztn Suanda da öyleyim aglak aglakKızlar rahim duvarını kalınlaştırmak için estrofem kullanmaya başladım 5. Gün bugün ama sürekli ağlak moddayım daha transfer yok bişey yok ben hamile gibi herşeye ağlıyorum iyice sinirlerim mi bozuldu kafa mı gitti anlamadım :)
Ozmn bnde bu aralar adet olblrm bnmde 7 8 gun var normal dongume. Adet gelsnde bir an once transfer hazrlıklarına baslayalım. Bu ay rahımde kist fln gorulurse 1 ay dogum kntrol hapı kullandırıp diğer ay transfer oluyormus ıns hersy yolundadr da hemen baslarz transfereEvet cnm aynen cok heyecanlı bana ikinci yada üçüncü Dedi diye hatirladim ama ben yine de yarin ariyayim hastaneyi . Tabi tabi erken oluyoruz bu ay benimde döngüme tam 8 gun vardı oldum Dedi ztn Dr erken olacaksın diye :) cok mutluyum
Ayy bu ay olmama ihtimali var mı umarim olmaz Yaa bu ay gelir bakalım :) evet sırayla gidiyruz bakalım sen ne zmn olacaksın
Bnden e2 (ostrojen) p4 (progesteron) almıslardı cnm rutın uygulamaymısBu arada alınacak kanın ne olduğunu biliyor musunuz bi adetin 3 günü alınmıştı bi de yarin alacaklarını oemli deyince merak ettim o an sorma k da hiç aklıma gelmedi ...