- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 42
Yok canim bisey olmaz merak etme.bende hemsireyim.sular tozlari sulandirmak icin zaten sadece.ilac degil yani bi etkisi yok.korkmana gerek yok.bi tozunu vurduysan kendi dozunu vurmussun zaten.suyin bi onemi yokYok enjekte yerinde bisey Canım nettwnde baktım bisey olmaz diyor yarın bide hemşire ararim bisey olmaz inşallah canım
Cnm kisiden kisiye degisiyor her halde ya banada hsg cok kotu dediler bana cok basit geldi igne daha cok can yakiyor benim icin 50kez hsg ceksinler ama kastan 1 kez igne vurmasinlar raziyimm :))))Valla delinir billa delinir :)
Sezeryan ile Doğum yaptım vallahi onun gibi ağrım hiç olmadı ... eğer yaptırmak isteyen varsa mutlaka anestezi alsın agrımıyor diyip doktorlar narkozluna uğraşmak istemiyorlar
Butun guzel Dilek'lerin icin çokk teşekkürler cnm :) benimde tedavisiz doğal yoldan olan 4 yasinda bir oglumIyi aksamlar arkadaslar basligi görünce aralikta dogum yapacak olanlar zannetmiştim içeriği okuyunca bende sizlere umut olsun diye kendi basimdan gecenleri yazmak istedim. Bende aralikta dogum yapacagim insallah. Allahim 2. Tup bebek denememizde nasip etti oglumuzu bize. Cok zor zamanlar gercekten ama sonuç guzel olunca Allah önceki sıkıntılarınızın hepsini unutturuyo. Simdi benide dogum sıkıntısı sardi normalmi,sezeryanmi olsun diye. Tüp bebek olanlar genelde sezeryan istiyor. Zaten zor bulduk riske atmak istemiyoruz diye. Haklilarda bir yandan ama benim yinede kafam karisik oglumu dogal yollardan dunyaya getirmek istiyorum. Lutfen bana dua edin bende size dua edicem ins Allah hepimizin kucaklarini doldursun ins.
Allahim saglikli sihatli dogum yapmayi nasip etsin canim sende dogum yaparken bizleri unutma hamilelerin duasi kabul olurmusIyi aksamlar arkadaslar basligi görünce aralikta dogum yapacak olanlar zannetmiştim içeriği okuyunca bende sizlere umut olsun diye kendi basimdan gecenleri yazmak istedim. Bende aralikta dogum yapacagim insallah. Allahim 2. Tup bebek denememizde nasip etti oglumuzu bize. Cok zor zamanlar gercekten ama sonuç guzel olunca Allah önceki sıkıntılarınızın hepsini unutturuyo. Simdi benide dogum sıkıntısı sardi normalmi,sezeryanmi olsun diye. Tüp bebek olanlar genelde sezeryan istiyor. Zaten zor bulduk riske atmak istemiyoruz diye. Haklilarda bir yandan ama benim yinede kafam karisik oglumu dogal yollardan dunyaya getirmek istiyorum. Lutfen bana dua edin bende size dua edicem ins Allah hepimizin kucaklarini doldursun ins.
Yok ya iğneden korkan ben iğneye şükrettim zor ya pakolojim bozuldu bidaha öyle işlemler narkozsuz yaptırmam asla:)Cnm kisiden kisiye degisiyor her halde ya banada hsg cok kotu dediler bana cok basit geldi igne daha cok can yakiyor benim icin 50kez hsg ceksinler ama kastan 1 kez igne vurmasinlar raziyimm :))))
Darısı bizlere inş benimde 2. Tüp bebekten kızım oldu sezeryan ile Doğum yaptım sezeryan bana çok basit geldi adet agrım gibi agrım oldu okdr ..Iyi aksamlar arkadaslar basligi görünce aralikta dogum yapacak olanlar zannetmiştim içeriği okuyunca bende sizlere umut olsun diye kendi basimdan gecenleri yazmak istedim. Bende aralikta dogum yapacagim insallah. Allahim 2. Tup bebek denememizde nasip etti oglumuzu bize. Cok zor zamanlar gercekten ama sonuç guzel olunca Allah önceki sıkıntılarınızın hepsini unutturuyo. Simdi benide dogum sıkıntısı sardi normalmi,sezeryanmi olsun diye. Tüp bebek olanlar genelde sezeryan istiyor. Zaten zor bulduk riske atmak istemiyoruz diye. Haklilarda bir yandan ama benim yinede kafam karisik oglumu dogal yollardan dunyaya getirmek istiyorum. Lutfen bana dua edin bende size dua edicem ins Allah hepimizin kucaklarini doldursun ins.
Evet cnm dusuk sonrası ilk hatta bir kac adet bası boyle lekeyle basliyor ikinci üçüncü gun tam sokuluyor . Yeni tedavin hayırlı olsun umarım bu Sefer hersey gönlünce olur :)Slm kızlar ben adetimi bekliyorum dondurulmuşlar için iki gündür leke geliyor ama kanama olmadı ilki düşük olmuştu düşükten dolayı mı böyle oluyor acaba
Amin cnm ya inşallah bu sefer devam eder yarın kanama olursa pazartesi başlıycam ilaçlara korku heycan değişik duygular içindeyim sende mi düşük yaşadınEvet cnm dusuk sonrası ilk hatta bir kac adet bası boyle lekeyle basliyor ikinci üçüncü gun tam sokuluyor . Yeni tedavin hayırlı olsun umarım bu Sefer hersey gönlünce olur :)
Prednol kullanabilirsin cnm mide bulantısı yapmadi bu ilaç bendeYa kızlar yumurta toplama sonrası bana monodox antibiyotik vermişti Selen Hnm ama bu ilac benim ztn mide hassasiyetim var korkunç bir mide agrisi bulantısı oldu bugun bende meğer ilacin yan etkisiymks bir cok kisi yazmis yarin merkezi arasam açan olur mu acaba ya değiştirsem ilaci iki günlük doz kaldı
Amin cnm ya inşallah bu sefer devam eder yarın kanama olursa pazartesi başlıycam ilaçlara korku heycan değişik duygular içindeyim sende mi düşük yaşadın
Yok cnm ben dusuk yasamadım ama cevremde yakınlarım yasadı hep o sekilde oldu sonraki adetleri .. Ya Dr verdi bunu senin dedigin bunun muadili olur mu Ko yanlis bisey de yapmak istemiyorm ama ztn bu ilacin en buyuk yan etkisi mide agrisi bas donmesi ve bulantı ya Bigun aksama kadar ogurdum kusamadim da basım catliyorPrednol kullanabilirsin cnm mide bulantısı yapmadi bu ilaç bende
İkisi de antibiyotik die biliyorum ama sor öyle değiş cnm gerçi prednol un De tadı iğrenç yada iki tablet kaldıysa mideye iyi gelen bişeler ye içtikten sonra istersen lansor da içebilirsin miden için çok iyi geliyorYok cnm ben dusuk yasamadım ama cevremde yakınlarım yasadı hep o sekilde oldu sonraki adetleri .. Ya Dr verdi bunu senin dedigin bunun muadili olur mu Ko yanlis bisey de yapmak istemiyorm ama ztn bu ilacin en buyuk yan etkisi mide agrisi bas donmesi ve bulantı ya Bigun aksama kadar ogurdum kusamadim da basım catliyoryarin bir cep numarası var bakalım umarım Acar'lar aricam iki gun kaldı 4 tablet yasa iceyim mi yan etkisine dayanıp
Ne yapsam Kı
Adetinin ikinci günü mü verdin cnm bu tahlili öyleyse lh/fsh oranı normal pcos da genel de lh yüksek çıkıyor bu günlerde bendede aynı sıkıntı var lh 30un altına inmedi genelde doktorun tüp bebeğe başlarsa tsh çok yüksek görmemiştir riskli değer olsa ilaç başlardıSelam arkadaslar.bende polikistik over hastasiyim.ilacsiz regl bile olamiyorum4yillik evliyim 2yil olacak bu subatta isteyeli.tup bebege dogru gidiyorum sanirim.2asilama oldum nasip olmadi.tupler acik.hormonlarima bakabilirEki Görüntüle 1917577 mi tecrubeli arkadaslarim ((tup bebek icin hormonlar nasil sizce???tsh yuksekmi mesela????dusuruptemi yapmali tup bebegi
Adetinin ikinci günü mü verdin cnm bu tahlili öyleyse lh/fsh oranı normal pcos da genel de lh yüksek çıkıyor bu günlerde bendede aynı sıkıntı var lh 30un altına inmedi genelde doktorun tüp bebeğe başlarsa tsh çok yüksek görmemiştir riskli değer olsa ilaç başlardı