- 11 Şubat 2016
- 189
- 108
- 41
Canim opudan sonra bizim embriyolarimiz donduruldu hic transfer olmadi rahim normal duzeye ulasmis olmasi icinde opudan sonra 10gun icinde adet olacaksin dedi ve oylede oldu 1adet daha kist olmasin diye dgm kontrol hapiyla rahimi dinlendirdi suan benim son 5 hapim kaldi adetoldugumdada transfer icin hazirlik baslayacak senin dr ozel bir drumun yoksa dedigi gibi dondurulmadan transfer edebilir mesela yas gibi yasin kucukse fazla yumurta uretmedigsen vs opudan sonraki3gun transfer olursun dr bagli ama drmun dedigine gore dondurulmuslarla sans daha yuksek %55. %60larda taze embriyo ile%45,%50lerdeymis cnm tutunma sansi bunu degerlendiriyor drlarr ve senin istegin dogrultusunda hareket ediyorlarr sansin bol olsun cnm simdidenn
Saol Canım yok öncesinde tedavi olmadım bi sorun yok hemen başlayalım dedi en geç 15 gün içinde transfer olmuş olursun dedi inşallah hayırlısı ile ...İğnelere başladıysan 10-15 gün içinde yumurtan toplanıyor transfer oluyor ... öncesinde sana farklı bi tedavi yapıyorsa iki adet görebilirsin
Kızlar biswy daha sorcam ben 3 gündür ilaç kullanıyor um gonal f ile memoriel ve bugün kasiklarima ağrı giriyor ara ara bayağı ağrıyı neden acaba ilaçlardan mi sizde de oluyor mu ?
Ama daha öncede aşılama olacağından da kullandım böyle hiç olmadı acaba bunlar dozu bayağı yüksek ondan olabilir mi ki ?Çok normal yumurtaların uyariliyor
Tmm ozaman daha adet olmuycan inş 9 ay sonra adet olursun:)Saol Canım yok öncesinde tedavi olmadım bi sorun yok hemen başlayalım dedi en geç 15 gün içinde transfer olmuş olursun dedi inşallah hayırlısı ile ...
Dondurulmuş ile olunca ben sadece estrofem coaspirin folik asit içmiştim gerçekten büyük rahatlık adet olunca 2 hafta ağızdan ilaç alıyorsun okdr :) bide hiç ilaçsız olanlarda varmış burda okudum o daha keyifli bence :)Merhaba benimde dondurulmuş ile olacak 2 ay bekletti beni Dr um. Ve bu ay gün sayiyorum transfer icin. Doğal silkus olacak dedi hic ilaç yok receteyi de verdi. Bu iyi birşey mi kotumu anlamadim senin nasil olacak Dr bilgi verdimi
Dondurulmuş ile olunca ben sadece estrofem coaspirin folik asit içmiştim gerçekten büyük rahatlık adet olunca 2 hafta ağızdan ilaç alıyorsun okdr :) bide hiç ilaçsız olanlarda varmış burda okudum o daha keyifli bence :)
İnşallah canım yaa hep beraber inşallah ...Tmm ozaman daha adet olmuycan inş 9 ay sonra adet olursun:)
Ooo hadi bakalim buyuk gun umarım guzel guzel kaliteli yumurtalar toplanir cnm
Bu 13 gun icin sadece hap verdi ve 13. Günu de muayene o zamana kadar gitmicem ama o zamandan sonra çizelgedeki ilaclar eklenecek galiba. Zor geciyor ama Allah yardim ediyor insallah sonuc da guzel olur hepimiz icinde
Hayırlısıyla insallah bol yumisle sonuclanir insallah
Hadi bakalim bol saglikli yumoslar gelsin bu hafta herkese heyecanli geciyor dollenmelerini bekleyecegz:)
TESEKKUR EDERİM KİZLARR İNSALLAH KALİTELİ MİNNOSLAR OLURHadi guzel haberler..
Walla cnm dogum kontrol hapi kullaniyorum son 5 kaldi 7.8gune adet olurum herhalde 1ci gunu estrafem tablet verdi ve 1ci gunu muhakkak bize haber ver dedi galiba 15 20gune kadar transferim olur diye dusunuyorum ben 27 gunde 1 adet oluyorum onunlada ilgisi varsanirimMerhaba benimde dondurulmuş ile olacak 2 ay bekletti beni Dr um. Ve bu ay gün sayiyorum transfer icin. Doğal silkus olacak dedi hic ilaç yok receteyi de verdi. Bu iyi birşey mi kotumu anlamadim senin nasil olacak Dr bilgi verdimi
Öncelikle hayırlı olsun cnm tedavin benim de ilk tedavim simdi adet bekleme sürecindeyim ikinci adeti.. bizim tedavimiz uzun protokol Aslı'nda Bizimde embriyomuz hazır istese Dr Suan da transfer eder ve 15 gun icinde tedavi biterdi fkt hastanin durumu Dr un tedavi şekline gore değişiyor bizim merkez ve Dr genel de dondurulmuş transfer yapıyor bunun icin biz yumurta toplamdan sonra bir kez daha adet oluyoruz ondan sonra transfer yapılacak bize :)Kızlar anlamadığım şu bu tüp bebek sürecine adetli iken başlıyoruz zaten 2 adeti de görüyor muyuz benim doktorun 14 15 günlük bi süreç dedi ve su an adetliyim 14 15 gün içinde tekrar mi adet olunuyor anlamadım aranızda tekrar adet olcam erkenden olsam vs diyenler varda anlamadım ilk tüp bebek deneyimin o yüzden k.bakmayin...
Tabii ama bazıları fark yok diyor fark yoksa keske herkese fitil verseler ama vardır sanki Yaa niye bosuna uğraştırsınlar Kı birde o igne icin hergun evden cikicaz hastaneyeBana iğnemi fitilmi vereyim dedi fitil istemiştim ... ama bence hangisi daha iyiyse onu yapsın oda gelip geçiyor korkma
Cnm kac yasindasinn? Yas kaynakli olabilir...İste o benim :) folik dişinda ilaç yok iyi birşey ozaman teşekkür ederim
Cnm kac yasindasinn? Yas kaynakli olabilir...
Her dr proseduru farkli ozaman cnmYasin 33 genç sayilmam cnm bende bilemedim jeli sordum oda yok
Cnm sen doktor nediyorsa onu yaptırÖncelikle hayırlı olsun cnm tedavin benim de ilk tedavim simdi adet bekleme sürecindeyim ikinci adeti.. bizim tedavimiz uzun protokol Aslı'nda Bizimde embriyomuz hazır istese Dr Suan da transfer eder ve 15 gun icinde tedavi biterdi fkt hastanin durumu Dr un tedavi şekline gore değişiyor bizim merkez ve Dr genel de dondurulmuş transfer yapıyor bunun icin biz yumurta toplamdan sonra bir kez daha adet oluyoruz ondan sonra transfer yapılacak bize :)
Tabii ama bazıları fark yok diyor fark yoksa keske herkese fitil verseler ama vardır sanki Yaa niye bosuna uğraştırsınlar Kı birde o igne icin hergun evden cikicaz hastaneye
Hiç üzme canını herşeyin hayırlısı bu ay olmaz öbür ay olur yeter ki tutsun. Can sıkıcı bir şey ama kendini düşürmeMeraba arkadaşlar bende sizinle beraber bu ay tedaviye çok başlamak istedim ilaçlarımı bile almıştım ama ne yazıkki adet olamadım doktora gittim bayağı büyük kist oluşmuş kendiliğinden.Artık bu ay kist tedavisi olacam herhalde böyle giderse artık Ocak ayına kaldı benim tedavim.Tedavide olan bütün arkadaşlar Rabbim hepinizin yüzüne baksın bu zor sürecin sonunda yavrularınızı tek tek kucağınıza almayı nasip etsin