2016 Aralik tup bebek

Merhaba benimde dondurulmuş ile olacak 2 ay bekletti beni Dr um. Ve bu ay gün sayiyorum transfer icin. Doğal silkus olacak dedi hic ilaç yok receteyi de verdi. Bu iyi birşey mi kotumu anlamadim senin nasil olacak Dr bilgi verdimi

İğnelere başladıysan 10-15 gün içinde yumurtan toplanıyor transfer oluyor ... öncesinde sana farklı bi tedavi yapıyorsa iki adet görebilirsin
Saol Canım yok öncesinde tedavi olmadım bi sorun yok hemen başlayalım dedi en geç 15 gün içinde transfer olmuş olursun dedi inşallah hayırlısı ile ...

Kızlar biswy daha sorcam ben 3 gündür ilaç kullanıyor um gonal f ile memoriel ve bugün kasiklarima ağrı giriyor ara ara bayağı ağrıyı neden acaba ilaçlardan mi sizde de oluyor mu ?

Merhaba benimde dondurulmuş ile olacak 2 ay bekletti beni Dr um. Ve bu ay gün sayiyorum transfer icin. Doğal silkus olacak dedi hic ilaç yok receteyi de verdi. Bu iyi birşey mi kotumu anlamadim senin nasil olacak Dr bilgi verdimi
Dondurulmuş ile olunca ben sadece estrofem coaspirin folik asit içmiştim gerçekten büyük rahatlık adet olunca 2 hafta ağızdan ilaç alıyorsun okdr :) bide hiç ilaçsız olanlarda varmış burda okudum o daha keyifli bence :)

İste o benim :) folik dişinda ilaç yok iyi birşey ozaman teşekkür ederim

Ooo hadi bakalim buyuk gun umarım guzel guzel kaliteli yumurtalar toplanir cnm

Hadi bakalim bol saglikli yumoslar gelsin bu hafta herkese heyecanli geciyor dollenmelerini bekleyecegz:)

Hadi guzel haberler..
TESEKKUR EDERİM KİZLARR İNSALLAH KALİTELİ MİNNOSLAR OLUR

Walla cnm dogum kontrol hapi kullaniyorum son 5 kaldi 7.8gune adet olurum herhalde 1ci gunu estrafem tablet verdi ve 1ci gunu muhakkak bize haber ver dedi galiba 15 20gune kadar transferim olur diye dusunuyorum ben 27 gunde 1 adet oluyorum onunlada ilgisi varsanirim

Öncelikle hayırlı olsun cnm tedavin benim de ilk tedavim simdi adet bekleme sürecindeyim ikinci adeti.. bizim tedavimiz uzun protokol Aslı'nda Bizimde embriyomuz hazır istese Dr Suan da transfer eder ve 15 gun icinde tedavi biterdi fkt hastanin durumu Dr un tedavi şekline gore değişiyor bizim merkez ve Dr genel de dondurulmuş transfer yapıyor bunun icin biz yumurta toplamdan sonra bir kez daha adet oluyoruz ondan sonra transfer yapılacak bize :)

Bana iğnemi fitilmi vereyim dedi fitil istemiştim ... ama bence hangisi daha iyiyse onu yapsın oda gelip geçiyor korkma
Tabii ama bazıları fark yok diyor fark yoksa keske herkese fitil verseler ama vardır sanki Yaa niye bosuna uğraştırsınlar Kı birde o igne icin hergun evden cikicaz hastaneye

Cnm sen doktor nediyorsa onu yaptır
Kafanı karıştırma
Aslında insanlar aylarca hamile olduğunu farketmiyor bile ilaçmı kullanıyorlar dikkatmi ediyorlar korunurken bile hamile kalan var
Belkide okdr ilacın çok bi anlamı Yok nasip olacaksa hertürlü oluyor

Opu olan arkadaslar kontrollerde yumoslariniz kac taneydi ne kadar buyuklukteydi ?

Meraba arkadaşlar bende sizinle beraber bu ay tedaviye çok başlamak istedim ilaçlarımı bile almıştım ama ne yazıkki adet olamadım doktora gittim bayağı büyük kist oluşmuş kendiliğinden.Artık bu ay kist tedavisi olacam herhalde böyle giderse artık Ocak ayına kaldı benim tedavim.Tedavide olan bütün arkadaşlar Rabbim hepinizin yüzüne baksın bu zor sürecin sonunda yavrularınızı tek tek kucağınıza almayı nasip etsin

Hiç üzme canını herşeyin hayırlısı bu ay olmaz öbür ay olur yeter ki tutsun. Can sıkıcı bir şey ama kendini düşürme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…