- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
Hadi bakalim bol saglikli yumoslar gelsin bu hafta herkese heyecanli geciyor dollenmelerini bekleyecegz:)Kizlarr pazartesi opu oluyorumm
Anladim cnm acaba progesteron igne ne zmn basliyor cok korkuyorum ondanBu 13 gun icin sadece hap verdi ve 13. Günu de muayene o zamana kadar gitmicem ama o zamandan sonra çizelgedeki ilaclar eklenecek galiba. Zor geciyor ama Allah yardim ediyor insallah sonuc da guzel olur hepimiz icinde
Hayırlısıyla insallah bol yumisle sonuclanir insallah
14. Günde yazıyor ama kişiden kişiye değişiyo heralde kesin berecek diye birsey yokAnladim cnm acaba progesteron igne ne zmn basliyor cok korkuyorum ondan
Off bir yandan versin o daha etkili diyorlar ama bir yandan da ödüm kopuyor cok ağrıtıyormuş kasa yapıyorlar ya benim de cildim hassastır mosmor olurum artık14. Günde yazıyor ama kişiden kişiye değişiyo heralde kesin berecek diye birsey yok
Ay keşke dondursalar bidaha benim 18 tane dondurulmuş vardı 3 kez denedim 2 şer konuldu düşünsene 12 tane heba olduCanim benim drma ozellikle sordum az once cok sacma dedi ve guldu saglikli bir embriyo acildigindada saglikli ise canliligini yitirmemisse tabiki tekrar dondurulabilir dedi soyle dusun dedi genetige giden embriyo 3 gunluk dondurulduktan sonra 5 gune bekletiliyor dedi canli ise neden tekrar dondurulmasin dedi siz dolaptaki kiymami zannediyorsunuz bunu dedi acilinca bozulsun ve gulduuu uzulmeyinnn rabbim herkeze yasatsin ins
Valla delinir billa delinir :)Cnm benim ben biyerde okudum rahim deliniyormuş Allah korusun o acıyla maşallah iyi dayanmışsın cnm
Hadi guzel haberler..Kizlarr pazartesi opu oluyorumm
Ankara Novaart Mehmet Erdem Canım çok iyi bi Dr ve genelde 2 koyuyor bildiğim kadarıyla Canım tedbir amaçlı diyor biri duserse biri kalır vs o yüzden 2 tane daha iyi olur dedi ...Nerde yaptiriyosun canim ? Doktoruna gore degisiyomu ozaman anlamadim. Benim zaten tupler tikali normal yolla kalmam imkansiz iki tane istedik ama kesinlikle yapamayiz isterseniz kalanlari dondururz dedi
Ankara Novaart Mehmet Erdem Canım çok iyi bi Dr ve genelde 2 koyuyor bildiğim kadarıyla Canım tedbir amaçlı diyor biri duserse biri kalır vs o yüzden 2 tane daha iyi olur dedi ...Nerde yaptiriyosun canim ? Doktoruna gore degisiyomu ozaman anlamadim. Benim zaten tupler tikali normal yolla kalmam imkansiz iki tane istedik ama kesinlikle yapamayiz isterseniz kalanlari dondururz dedi
Canim senin embriyon fazla oldugu icin drun ilgilenmeyip 6 +6+6adet olarak dondurulmus drunun sorumsuzlugu bence ne denebilirki diyorum ya resmen bana internet bilgi kirliligi dediii okadar takinti etme dediAy keşke dondursalar bidaha benim 18 tane dondurulmuş vardı 3 kez denedim 2 şer konuldu düşünsene 12 tane heba oldu
İğnelere başladıysan 10-15 gün içinde yumurtan toplanıyor transfer oluyor ... öncesinde sana farklı bi tedavi yapıyorsa iki adet görebilirsinKızlar anlamadığım şu bu tüp bebek sürecine adetli iken başlıyoruz zaten 2 adeti de görüyor muyuz benim doktorun 14 15 günlük bi süreç dedi ve su an adetliyim 14 15 gün içinde tekrar mi adet olunuyor anlamadım aranızda tekrar adet olcam erkenden olsam vs diyenler varda anlamadım ilk tüp bebek deneyimin o yüzden k.bakmayin...
Malesef ben ozaman hiç bilmiyordumm dondurma işlemi olup olmadığını şimdi kısmetse yumurtalarıma bakayım eskisi gibi olursa az az dondursun diycem inş bu denememde olur da dondurulmuşlarsa daha gerek kalmazCanim senin embriyon fazla oldugu icin drun ilgilenmeyip 6 +6+6adet olarak dondurulmus drunun sorumsuzlugu bence ne denebilirki diyorum ya resmen bana internet bilgi kirliligi dediii okadar takinti etme dedi
Bana iğnemi fitilmi vereyim dedi fitil istemiştim ... ama bence hangisi daha iyiyse onu yapsın oda gelip geçiyor korkmaAnladim cnm acaba progesteron igne ne zmn basliyor cok korkuyorum ondan
Bana iğnemi fitilmi vereyim dedi fitil istemiştim ... ama bence hangisi daha iyiyse onu yapsın oda gelip geçiyor korkmaAnladim cnm acaba progesteron igne ne zmn basliyor cok korkuyorum ondan
Canim opudan sonra bizim embriyolarimiz donduruldu hic transfer olmadi rahim normal duzeye ulasmis olmasi icinde opudan sonra 10gun icinde adet olacaksin dedi ve oylede oldu 1adet daha kist olmasin diye dgm kontrol hapiyla rahimi dinlendirdi suan benim son 5 hapim kaldi adetoldugumdada transfer icin hazirlik baslayacak senin dr ozel bir drumun yoksa dedigi gibi dondurulmadan transfer edebilir mesela yas gibi yasin kucukse fazla yumurta uretmedigsen vs opudan sonraki3gun transfer olursun dr bagli ama drmun dedigine gore dondurulmuslarla sans daha yuksek %55. %60larda taze embriyo ile%45,%50lerdeymis cnm tutunma sansi bunu degerlendiriyor drlarr ve senin istegin dogrultusunda hareket ediyorlarr sansin bol olsun cnm simdidennKızlar anlamadığım şu bu tüp bebek sürecine adetli iken başlıyoruz zaten 2 adeti de görüyor muyuz benim doktorun 14 15 günlük bi süreç dedi ve su an adetliyim 14 15 gün içinde tekrar mi adet olunuyor anlamadım aranızda tekrar adet olcam erkenden olsam vs diyenler varda anlamadım ilk tüp bebek deneyimin o yüzden k.bakmayin...
Kızlar anlamadığım şu bu tüp bebek sürecine adetli iken başlıyoruz zaten 2 adeti de görüyor muyuz benim doktorun 14 15 günlük bi süreç dedi ve su an adetliyim 14 15 gün içinde tekrar mi adet olunuyor anlamadım aranızda tekrar adet olcam erkenden olsam vs diyenler varda anlamadım ilk tüp bebek deneyimin o yüzden k.bakmayin...
Ins cnm rabbim herkezin gonlune gore versinnMalesef ben ozaman hiç bilmiyordumm dondurma işlemi olup olmadığını şimdi kısmetse yumurtalarıma bakayım eskisi gibi olursa az az dondursun diycem inş bu denememde olur da dondurulmuşlarsa daha gerek kalmaz