- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
Hadi bklim transfere geri sayim basladi desene bnde adet olmayi bekliyrm bakalim banada aralik ayinda transfer yapacakmi. Valla 7 de 7 yi bende hic beklemiyordum cnm ins gelisimleri iyi devam eder senin kac tane toplandi kac tane dollendi bu ilk gun dollenenlerin kaci ulasir acaba 3 yada 5. Gune? Cok kayip verirmiyiz ki bilgin varmiEvet canim hastaneden geliyorum tahlilim iyi cıktı estrofemimi aldım eve geldim 13 gun sonrasına kontrole çagırdılat darısi bekleyenlerin başına bu noktaya gelebilmek bile güzel
MaşaAllah 7de 7 cok güzel demek az olunca kaliteli oluyor benimkiler hep gitti o kadar besle buyüt imha edilsin. Insallah kat kat katlanırlarda guzel embriyolarin olur
Benimde ilk canim o yüzden tek deyimim var onu paylaşayım. Benim 27 yumurtam toplandı 17si işleme alındı ve sadece 9u döllendi. O dokuzuda 3. Gune ulaştı. 5.günu beklicez dediler ve 5.gün 2 tane bastokist donduruldu. Kalan 7si daha geriden geldigi icin 6. Gune bekletecez dediler ve onlardan da sadece 2si olgunluga ulaşmış ve dondurulmuş.Hadi bklim transfere geri sayim basladi desene bnde adet olmayi bekliyrm bakalim banada aralik ayinda transfer yapacakmi. Valla 7 de 7 yi bende hic beklemiyordum cnm ins gelisimleri iyi devam eder senin kac tane toplandi kac tane dollendi bu ilk gun dollenenlerin kaci ulasir acaba 3 yada 5. Gune? Cok kayip verirmiyiz ki bilgin varmi
Bizim gorunen bir sorun yok cnm sebepsiz infertilte dendi ztn ins transfer edilecek disinda dondurulacak kdr embriyo kalir da sil bastan baslamayiz. Sana 1 embriyomu transfer edilecekBenimde ilk canim o yüzden tek deyimim var onu paylaşayım. Benim 27 yumurtam toplandı 17si işleme alındı ve sadece 9u döllendi. O dokuzuda 3. Gune ulaştı. 5.günu beklicez dediler ve 5.gün 2 tane bastokist donduruldu. Kalan 7si daha geriden geldigi icin 6. Gune bekletecez dediler ve onlardan da sadece 2si olgunluga ulaşmış ve dondurulmuş.
Benim fazla elendi çünkü yumurtaliklarımda tembellik ve morfolojisi bozuk teseyle elde edilmis spermlerimiz vardi. Ama sende bu kadar elenmez insallah tabi baska sorununuz yoksa.
Insallah gerek aklmaz ne dondurmaya ne bastan baslamaya. Bu konuyu daha hic konuşmadık galiba çözülunce ki kalitesine gore karar verilecek ama yaşım 24 ve ikiyi izin verirler mi bilmiyorumBizim gorunen bir sorun yok cnm sebepsiz infertilte dendi ztn ins transfer edilecek disinda dondurulacak kdr embriyo kalir da sil bastan baslamayiz. Sana 1 embriyomu transfer edilecek
Ins ilk transferde kavusurz bebeklerimize dualarimiz o yonde tabiki:) bana tek transfer yapacakms doktr muhtemeln sanada tek yaparlar yasin kucuk ilk deneme fln ikiz gebelik riskli diye cok istemiyrlar hayirlisi olsn hakkimizdaInsallah gerek aklmaz ne dondurmaya ne bastan baslamaya. Bu konuyu daha hic konuşmadık galiba çözülunce ki kalitesine gore karar verilecek ama yaşım 24 ve ikiyi izin verirler mi bilmiyorum
Iki tane koymuyo selen hanim bizde iki tane olurmu diye sorduk yasiniz kucuk koyamiyorz kanunlar vs biseler soylediInsallah gerek aklmaz ne dondurmaya ne bastan baslamaya. Bu konuyu daha hic konuşmadık galiba çözülunce ki kalitesine gore karar verilecek ama yaşım 24 ve ikiyi izin verirler mi bilmiyorum
Hadi ya halbuki tutma şansı yukseliyor. Ve tek tüpte iki kaliteli embriyom yani çözdürup tekrar donduracaklar mı? Kotu olmaz mı?Iki tane koymuyo selen hanim bizde iki tane olurmu diye sorduk yasiniz kucuk koyamiyorz kanunlar vs biseler soyledi
İşlem sırası çok agrım oldu sonrasında hafif adet agrısı o hiç bşy valla :) allahtan kısa süren bi işlem yoksa valla atardım kendimi yere:)))Hsg bende yaptırdım 2 hafta olmuştur heralde narkoz aldım çıktım banada çizik atıldı hiç ağrım olmadıki ben bıyıklarımı bile zor aldırırımsonrasın 3-4 gün az az kanamam oldu okadar neyse geçmiş olsun atlattın yinede
Bilmiyorumki canim benimde ilk denemem iki tane olsa ne kdr guzel olur oysakiHadi ya halbuki tutma şansı yukseliyor. Ve tek tüpte iki kaliteli embriyom yani çözdürup tekrar donduracaklar mı? Kotu olmaz mı?
Yok cnm çözdükten sonra dondurmazlar dahaHadi ya halbuki tutma şansı yukseliyor. Ve tek tüpte iki kaliteli embriyom yani çözdürup tekrar donduracaklar mı? Kotu olmaz mı?
Rahime çizik atıyor diğer diyişle rahimden biyopsi parça alıyor ya yara açıyor Rahime ...Secreet ney cnmm ?
Ama bizim spermimiz sayılı teseyle elde edildi ya ayrı donduracaklardi ya da iki koyacaklar ben zorla gelişen embriyomu cope atamam yani insallah oyle demezler yaa şimdi üzuldum bak.Yok cnm çözdükten sonra dondurmazlar daha
Cnm benim eşimde azospermi tese ile sperm aldılarAma bizim spermimiz sayılı teseyle elde edildi ya ayrı donduracaklardi ya da iki koyacaklar ben zorla gelişen embriyomu cope atamam yani insallah oyle demezler yaa şimdi üzuldum bak.
Kesinlikle cope gitmiyo biz onlari donduruyoruz dediler bizeAma bizim spermimiz sayılı teseyle elde edildi ya ayrı donduracaklardi ya da iki koyacaklar ben zorla gelişen embriyomu cope atamam yani insallah oyle demezler yaa şimdi üzuldum bak.
Hayır kızlar dondurulup çözülen embriyo bidaha dondurulmuyorKesinlikle cope gitmiyo biz onlari donduruyoruz dediler bize
Bize soyledikleri dondurulanlar icin degil zaten ilk defa dondurulma islemi icin konular karisti galiba :)Hayır kızlar dondurulup çözülen embriyo bidaha dondurulmuyor
ben 25 yaşındayım. ilk tüp denememiz olucak kısmetse. adetimi bekliyorum. sorunumuz pko. ve medicalparkta yaptırıcaz. fakat yumurta takibimi kendi doktorum yapıcak sadece tüp işlemleri medicalpark bahcelievlerde olucak. hakkımızda hayırlısı olsunHosgeldinizzz
Tabiki bilgilerini ilk sayfaya gore veriesen aksam eklerim
Hosgeldinizz
Tabiki bilgilerini ilk sayfaya gore veriesen aksam eklerim
Akilli minnoslarin varmiss aferim onlaraaa insallah hep boyle guzel devam ederler
Nerde yaptiriyosun canim ? Doktoruna gore degisiyomu ozaman anlamadim. Benim zaten tupler tikali normal yolla kalmam imkansiz iki tane istedik ama kesinlikle yapamayiz isterseniz kalanlari dondururz dediKızlar yaşla bi alakası yok bence yaa ben 24 yaşındayım w2 embriyo konulacak inşallah tedbir amaçlı biri duserse biri kalır dedi bi sıkıntı olmaz dedi inşallah ikisi de tutunur da sağlıklı sıhhat li kucağınıza alırız hepimiz...