2016 Aralik tup bebek

Hadi bklim transfere geri sayim basladi desene bnde adet olmayi bekliyrm bakalim banada aralik ayinda transfer yapacakmi. Valla 7 de 7 yi bende hic beklemiyordum cnm ins gelisimleri iyi devam eder senin kac tane toplandi kac tane dollendi bu ilk gun dollenenlerin kaci ulasir acaba 3 yada 5. Gune? Cok kayip verirmiyiz ki bilgin varmi

Benimde ilk canim o yüzden tek deyimim var onu paylaşayım. Benim 27 yumurtam toplandı 17si işleme alındı ve sadece 9u döllendi. O dokuzuda 3. Gune ulaştı. 5.günu beklicez dediler ve 5.gün 2 tane bastokist donduruldu. Kalan 7si daha geriden geldigi icin 6. Gune bekletecez dediler ve onlardan da sadece 2si olgunluga ulaşmış ve dondurulmuş.
Benim fazla elendi çünkü yumurtaliklarımda tembellik ve morfolojisi bozuk teseyle elde edilmis spermlerimiz vardi. Ama sende bu kadar elenmez insallah tabi baska sorununuz yoksa.

Bizim gorunen bir sorun yok cnm sebepsiz infertilte dendi ztn ins transfer edilecek disinda dondurulacak kdr embriyo kalir da sil bastan baslamayiz. Sana 1 embriyomu transfer edilecek

Bizim gorunen bir sorun yok cnm sebepsiz infertilte dendi ztn ins transfer edilecek disinda dondurulacak kdr embriyo kalir da sil bastan baslamayiz. Sana 1 embriyomu transfer edilecek
Insallah gerek aklmaz ne dondurmaya ne bastan baslamaya. Bu konuyu daha hic konuşmadık galiba çözülunce ki kalitesine gore karar verilecek ama yaşım 24 ve ikiyi izin verirler mi bilmiyorum

Insallah gerek aklmaz ne dondurmaya ne bastan baslamaya. Bu konuyu daha hic konuşmadık galiba çözülunce ki kalitesine gore karar verilecek ama yaşım 24 ve ikiyi izin verirler mi bilmiyorum
Ins ilk transferde kavusurz bebeklerimize dualarimiz o yonde tabiki:) bana tek transfer yapacakms doktr muhtemeln sanada tek yaparlar yasin kucuk ilk deneme fln ikiz gebelik riskli diye cok istemiyrlar hayirlisi olsn hakkimizda

Iki tane koymuyo selen hanim bizde iki tane olurmu diye sorduk yasiniz kucuk koyamiyorz kanunlar vs biseler soyledi

Iki tane koymuyo selen hanim bizde iki tane olurmu diye sorduk yasiniz kucuk koyamiyorz kanunlar vs biseler soyledi
Hadi ya halbuki tutma şansı yukseliyor. Ve tek tüpte iki kaliteli embriyom yani çözdürup tekrar donduracaklar mı? Kotu olmaz mı?

İşlem sırası çok agrım oldu sonrasında hafif adet agrısı o hiç bşy valla :) allahtan kısa süren bi işlem yoksa valla atardım kendimi yere:)))

Secreet ney cnmm ?
Rahime çizik atıyor diğer diyişle rahimden biyopsi parça alıyor ya yara açıyor Rahime ...
Vücüt o yarayı iyileştirmek için hücreler gönderiyor oda embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyormuş.. 1-2 dk lık bi işlem ama canım çok acıdı narkozsuz yaptırmasın kimse

Ama bizim spermimiz sayılı teseyle elde edildi ya ayrı donduracaklardi ya da iki koyacaklar ben zorla gelişen embriyomu cope atamam yani insallah oyle demezler yaa şimdi üzuldum bak.
Cnm benim eşimde azospermi tese ile sperm aldılar
İlk tedavimde 18 embriyom vardı malesef 6+6+6 dondurdular bilsem ozamanlar 3 er dondururdum mesela ...
ama donan embriyolar çözülünce kaliteler malesef düşebiliyor mesela en son transferimde 6 tane embriyom çözüldü 2 tanesi kaliteli kaldı onları trasnfer etmişti ..
Sizde sperm dondurmadılarmı bizim 2 tüp spermimiz var ama sperm çözülünce yarıdan fazlası ölürmüş inş bidaha teseye gerek kalmaz ama mecbur kalırsak şırınga ile testisten alırız dedi doktor ..
zor şeylerden geçiyoruz bugunki Rahime çizik atma iyine sinirlerimi yıprattı durup durup aglayasım geliyor ... yinede bin şükür neyapalım buda bizim sınavımız demekki
Bide azospermi olduğu için sorunuz 2 koyabilir ben öyle biliyorum çünkü tüp bebekte en zorlarından biri azospermi

Hosgeldinizzz
Tabiki bilgilerini ilk sayfaya gore veriesen aksam eklerim

Hosgeldinizz
Tabiki bilgilerini ilk sayfaya gore veriesen aksam eklerim

Akilli minnoslarin varmiss aferim onlaraaa insallah hep boyle guzel devam ederler
ben 25 yaşındayım. ilk tüp denememiz olucak kısmetse. adetimi bekliyorum. sorunumuz pko. ve medicalparkta yaptırıcaz. fakat yumurta takibimi kendi doktorum yapıcak sadece tüp işlemleri medicalpark bahcelievlerde olucak. hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar yaşla bi alakası yok bence yaa ben 24 yaşındayım w2 embriyo konulacak inşallah tedbir amaçlı biri duserse biri kalır dedi bi sıkıntı olmaz dedi inşallah ikisi de tutunur da sağlıklı sıhhat li kucağınıza alırız hepimiz...

Kızlar bide ilk tüp kimsenin tuutmuyyor vs diyorlar çok azmiis ilk tüp tutan oylee biseyy var mı yaa çok canım sıkıldı olmazsa diye maddi manevi zor bi süreç inşallah herkesin ilk de tutar Rabbim gönlü ne göre verir ..

Nerde yaptiriyosun canim ? Doktoruna gore degisiyomu ozaman anlamadim. Benim zaten tupler tikali normal yolla kalmam imkansiz iki tane istedik ama kesinlikle yapamayiz isterseniz kalanlari dondururz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…