2016 Aralik tup bebek

Hayirli olsun canimm

masallah canim insallah diledigin gibi olur hersey

Oooo maşallah canım yaa ne güzel inşallah meleklerin seninle olur darısı bizlerin de başına inşallah ...

Ne cabuk adet olmussın cnm bnde bgn opu oldm 10 gunden once olmam herhalde diye dusunuyrdm. Erkn olmayı bnde ısterm zmn cabucak gecsn de transfer olalım yrn hbrlerini beklıyruz inş transfer olursn bu ay

genetik testlerini yaptılar mı yapmadılarsa yaptırmanı önerririm. düşük sebebiyle ilgili birşey söyledikler mi? birde sorun ne sizdeki?
Hiç bişe demedi doktorum tekrar gittiğimde konuşucam ama gemetiğe gerek var mı ki büyük ihtimalle yapmaz ben kan sulandırıcı iğne kullanmadım ondandır diye düşündüm bakalım gittiğimde konuşucam bende pcos var hafif başka bi sıkıntı yok sizinde mi düşük oldu

Kızlar yarın sabah doktora gitcem inş kistim erimiştir öyle olursa çizik atacak Rahmime... herşey yolunda gider inş
Umarım hersey istediğin gibidir biran once başlarsın tedaviye cnm
Oooo maşallah canım yaa ne güzel inşallah meleklerin seninle olur darısı bizlerin de başına inşallah ...
Amin cnm Sagolasin

Aa me çabuk olmuşsun adet normal mı 5. Gunde olmak bana bir hafta 10 gun Dedi Dr ins bende erken olurum Yaa :) seninde hemencecik başlasın transfere dogru yolculuk cnm umarım hersey yolunda gider

Ne cabuk adet olmussın cnm bnde bgn opu oldm 10 gunden once olmam herhalde diye dusunuyrdm. Erkn olmayı bnde ısterm zmn cabucak gecsn de transfer olalım yrn hbrlerini beklıyruz inş transfer olursn bu ay
Ah canim ya bende oyle diyordum hemen olmak istiyordum ama şimdi olunca da korku geldi acaba rahim dinlenemedi mi degerlerim düşmedi falan. Kafamızi boş şeylerle doldurmayalım insallah hepimiz benişlerimize kavusalım artik.

Kızlar FarahFarah O okaliptus_ mnya sanirim dördümüz de umut tup bebekteyiz kızlar doktorlarınız kız sizin ?
Bu arada cnm hilal1907 listeye hangi merkez olduğunu da yazsak Aslı'nda ilerde okuyanlara analiz olur olumlu sonuçlar acısindan ben tup Bebek başlamadan butun forumlari okumustum cok yardımcı oldu bu tarz sayfalar karar vermemde cok arkadasın yazıları umut oldu güven verdi :) ilerde bize de okuyanlar dua ederler belki de

Evet bence de guzel bir nokta bende merkez arastirırken çok sayfa gezdim. Ben Selen hanimla tedaviye basladım guzel gidiyor.

Cnm ilk sayfadakı tabloda merkezler yazıyor bn bahcecı fulyadayım guvenc bey doktorum

Ah canim ya bende oyle diyordum hemen olmak istiyordum ama şimdi olunca da korku geldi acaba rahim dinlenemedi mi degerlerim düşmedi falan. Kafamızi boş şeylerle doldurmayalım insallah hepimiz benişlerimize kavusalım artik.
Yrn gidince belli olur herhlde bu ay rahmn uygun olup olmadgı hayırlısı nasılsa oyle olsn cnm 1 ay gec olsa da yeterkı pozitif olsn

kızlar merhabaa benide listenize alır mısınız
bende aralık ayında kısmetse ilk tüp bebek denememi yapıcam. yarın söktürücüye başlıyorum adetimde gidicem doktora. hayırlısıyla allahım hepimize evlat nasip etsin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…