2016 Aralik tup bebek

Nerde yaptiriyosun canim ? Doktoruna gore degisiyomu ozaman anlamadim. Benim zaten tupler tikali normal yolla kalmam imkansiz iki tane istedik ama kesinlikle yapamayiz isterseniz kalanlari dondururz dedi
Ilk tup basarisz olursa 2.tupte yasa bakmadan cift embriyo koyuyr sanirm bircok yer. Kanun onada izin vermiyr 35 yas alti 2 basarisz tup bebektn snra 3. Denemede cift embriyo koyulblr diyor

Gecmis olsun canim insallah güzel sonuclar alırsin. Bu mesele baya kafamı karıştırdı başıma agrı girdi o kadar uğraş didin olmasada tum elimizdekileri değerlendirdik diye rahat bile edeme. Hakkımızda hayırlısı cok zor bir sürec Rabbim hepimizin beden ve ruh sağlığını korusun
Kesinlikle cope gitmiyo biz onlari donduruyoruz dediler bize
Bakalım bize ne diyecekler
Hangi merkeze gidiyorsun canım doktorla alakalı galiba

gelusimleti devam ettiği sürece tekrar dolduruluyor canim. benim 5 gün 4 embiyo cozduruldu 2 tanesi transfer edildi geriye kalan 2 si 1 gundaha bekletildi gelişimi devam ettiği için 6 gün tekrar dondyruldu
Ama şansın acayip düşüyor cnm benim gittiğim merkez boşuna ilaç tedavisi olmuş olursun sana ikinci kez dondurulup çözdürülen embriyoyu koyarız ama tutması imkansıza yakın demişti ...
İnş teknoloji çok ilerler ve bu eziyetleri bukdr çok çekmeyiz .. yinede rabbim nasip edecek inş tekrar dondurulan embriyoların ile hamile kalırsın zor iş bu süreç rabbim Emeklerimizi boşa çıkarmasın

Himm anladim cnm cokk gecmis olsunnn

Hayır kızlar dondurulup çözülen embriyo bidaha dondurulmuyor
Canim benim drma ozellikle sordum az once cok sacma dedi ve guldu saglikli bir embriyo acildigindada saglikli ise canliligini yitirmemisse tabiki tekrar dondurulabilir dedi soyle dusun dedi genetige giden embriyo 3 gunluk dondurulduktan sonra 5 gune bekletiliyor dedi canli ise neden tekrar dondurulmasin dedi siz dolaptaki kiymami zannediyorsunuz bunu dedi acilinca bozulsun ve gulduuu uzulmeyinnn rabbim herkeze yasatsin ins

bu hastanenin laboratuvarı ilede alakalı tabi nasıl dondurup çozdukleri çok önemli. teknolojiyi ne duzeyde takip ettikkeride. mesela dondurulan embiyoyu genetige yollayıp yani pgt yada cht yapip tekrarda dondurabiliyirlar ve bu şekilde hamile kalan da çok. rabbim herkezin gonlune gore versin. allah nasio edecekse olucak gerisi bahane zaten

aynen öyle canim. hiç bir sıkıntı olmadan tekrar tekrar dondurup cozebilyirlar hiç bir sorunda cikmiyo. önemli olan embiyonun sağlıkla ilerlemesi. tabi bu hasranenin imkanlariykada alakala son teknolojideyse hersey yolunda ilerliyor.

İşlem sırası çok agrım oldu sonrasında hafif adet agrısı o hiç bşy valla :) allahtan kısa süren bi işlem yoksa valla atardım kendimi yere:)))
Cnm benim ben biyerde okudum rahim deliniyormuş Allah korusun o acıyla maşallah iyi dayanmışsın cnm

O okaliptus_ cnm gözün aydın Yaa supersin 7 de 7 döllenmesi bakalım yarin tekrar Arıcak'lar beni ins 5. Güne 4- 5 tane gider dondurmaya da kalır :)

Ya NE guzel bir aşamada ilerlerdin sayılı
Günler kaldı hadi bakalım hayırlısı olsun cnm :) 13 boyunca tekrar gitmeyecek misin ? Sadece hap verdi dimi igne filan yok
Ayy cnm Nasıl
Yaptırdın onu valla Masallah neyse atlarmışsın cok
Sukur :) ben hsg anestezi olmadan cekildim hic Ağrı'm olmadı cok rahattı ama bu daha farklı rahimi kesiyor içerden iyi dayanmışsın

O okaliptus_ cnm gözün aydın Yaa supersin 7 de 7 döllenmesi bakalım yarin tekrar Arıcak'lar beni ins 5. Güne 4- 5 tane gider dondurmaya da kalır :)
embriyolarizin gelisimini heyecanla bekliyoruz cnm:) yarin senin pazarda beni arayacaklar ins hepsi ilk once 3. Gune snrada 5. Gune ulasir

embriyolarizin gelisimini heyecanla bekliyoruz cnm:) yarin senin pazarda beni arayacaklar ins hepsi ilk once 3. Gune snrada 5. Gune ulasir
Amiiiiiiiin insaallah cnm Yaa sağlıkli gelişsinler ben bir tane cok sağlıklı olsun tek transfer istiyirum cunku diğerlerimi de dondurmak istiyorim bir oglum
Var 4 yasinda ..ikiz degilde tek olsa daha iyi Erkem dogum riskinden dolayı Dr larda cok istemiyor ikiz ve çoğul gebelik ..ama ikiz olursa da yapacak bisey yok yine seviniriz tabiki :)

Bn doktora sordum tek embriyo transfer edecekmis digerlerini dondrurum olur da basarisiz olursa dondurulmus denerm sil bastan ilac kullanmam. Tabi tek istegmz bu denemede yavrularimiza kavusmak :)

yok canım olmadı da....bende kan pıhtılaşma sorunu çıktı düşüğe sebeb oluyor o yüzden iğne kullanıyorum..hem trentinin ( damar açıcı) + corospin + clexane iğne kullanıyorum..
Test yaptırmışsın iyiki cnm ben yaptırmadım doktorum istemedi ama yaptırırcam bu sefer aslında ilk tedaviye başlarken bunlara hep bakılması lazım

Ya NE guzel bir aşamada ilerlerdin sayılı
Günler kaldı hadi bakalım hayırlısı olsun cnm :) 13 boyunca tekrar gitmeyecek misin ? Sadece hap verdi dimi igne filan yok
Bu 13 gun icin sadece hap verdi ve 13. Günu de muayene o zamana kadar gitmicem ama o zamandan sonra çizelgedeki ilaclar eklenecek galiba. Zor geciyor ama Allah yardim ediyor insallah sonuc da guzel olur hepimiz icinde
Kizlarr pazartesi opu oluyorumm
Hayırlısıyla insallah bol yumisle sonuclanir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…