2016 Aralik tup bebek

Günaydınlar hepinize kızlar benide listenize alurmısınız Hoppabenim hikayem biraz uzun benim 8.denememde bi oğlum oldu şükürler olsun şuan 3 yaşında bayağı uzun yorucu heyecanlı günlerden geçtim şimdi oğluma kardeş istiyoruz rabbim başta isteyipte olmayanlara daha sonra banada tez zamanda nasip etsin bu ay adetimle birlikte yine heyecanlı ve korkulu günler beni bekliyor hayırlısı sayfamızda olan bütün bayanlar aralık ayında inşallah ard Arda hamile haberleriyle rekor kırarız inşallah :anneadayı:

kızlar merhabaa benide listenize alır mısınız :KK25::KK25:
bende aralık ayında kısmetse ilk tüp bebek denememi yapıcam. yarın söktürücüye başlıyorum adetimde gidicem doktora. hayırlısıyla allahım hepimize evlat nasip etsin inşallahh:dua::dua::dua:
Hosgeldinizzz
Tabiki bilgilerini ilk sayfaya gore veriesen aksam eklerim

Günaydınlar hepinize kızlar benide listenize alurmısınız Hoppabenim hikayem biraz uzun benim 8.denememde bi oğlum oldu şükürler olsun şuan 3 yaşında bayağı uzun yorucu heyecanlı günlerden geçtim şimdi oğluma kardeş istiyoruz rabbim başta isteyipte olmayanlara daha sonra banada tez zamanda nasip etsin bu ay adetimle birlikte yine heyecanlı ve korkulu günler beni bekliyor hayırlısı sayfamızda olan bütün bayanlar aralık ayında inşallah ard Arda hamile haberleriyle rekor kırarız inşallah :anneadayı:
Hosgeldinizz
Tabiki bilgilerini ilk sayfaya gore veriesen aksam eklerim

Kızlar merkez aradı 7 yum toplanmıstı 7 taneside dollenmiş pazar tekrar arayacaklar:) gune iyi haberle basladım darısı sizlere
Akilli minnoslarin varmiss aferim onlaraaa insallah hep boyle guzel devam ederler

Merhaba kızlar doktordan çıktım secret yaptı rahmime allahım öyle agrı yok ya mahfoldum siz siz olun narkozsuz almayın bana igne agrısı gibi bi agrı olur dedi ama yalan ya ağlamaktan mahfoldum işlem sırası ki benim agrı eşiğim yüksektir normalde
Çok şükür geçti bitti kistim küçülmüş baya Doğum kontol hapını bitir adet olunca gel iğnelere başlıycaz inş

8.denememi Belde büyük sabırlısınız öyle mşlh benim 2. Tüp bebekte kızım var 4. Tüp bebeği yaptırcam bu ay kardeş için ama çok yoruldum şimdiden ...

Merhaba kızlar doktordan çıktım secret yaptı rahmime allahım öyle agrı yok ya mahfoldum siz siz olun narkozsuz almayın bana igne agrısı gibi bi agrı olur dedi ama yalan ya ağlamaktan mahfoldum işlem sırası ki benim agrı eşiğim yüksektir normalde
Çok şükür geçti bitti kistim küçülmüş baya Doğum kontol hapını bitir adet olunca gel iğnelere başlıycaz inş
Hsg falanmı oldun anestezisiz anestezisiz dayanılmaz ya valla helal olsun

Hiç bişe demedi doktorum tekrar gittiğimde konuşucam ama gemetiğe gerek var mı ki büyük ihtimalle yapmaz ben kan sulandırıcı iğne kullanmadım ondandır diye düşündüm bakalım gittiğimde konuşucam bende pcos var hafif başka bi sıkıntı yok sizinde mi düşük oldu

yok canım olmadı da....bende kan pıhtılaşma sorunu çıktı düşüğe sebeb oluyor o yüzden iğne kullanıyorum..hem trentinin ( damar açıcı) + corospin + clexane iğne kullanıyorum..

Beklemek be zormus cok heycanliyimm. Pkoluyum baska bi sorunumuz yok. Adetlerim duzenli. 31 yasindayim 3 bucuk yillik evliyim 3 yildir deniyoruz hic gebelik yasamadim. Allah yardimcimiz olsun. Gelin birlikte bekleyelimm. Liste yapmak istiyorum. Yok mu benim gibi heycanla bekleyen. Bu arada q10, balikyagi gibi vitaminlar de kullanmaya baslicam kullananlar varmi ise yariyor mu yumurta kalitesi bakimindan.

:nazar:LİSTEMİZ HAYIRLI OLUR İNŞALLAH :nazar:

-İsimYaşDenemeSorunMerezOpu Tar.Trnsfr Tar.Test Tar.Sonuç
1 @kuzuma hasretim 311PkoEtlik ZHKD Ankara----
2 O okaliptus_ 291Sebepsiz İ.Bahçeci Fulya24.11.2016---
3 @tugbaa222 271Sebepsiz İ.İstanbul Süleymaniye----
4 @asyahayat 333Sebepsiz İ.-----
5 lacri lacri 321Çklt K + Hrkt Azlğ.----.-
6@benim bebixsxim 324PkoMedical ParkDondurulmuş---
7 minikgelin minikgelin 324Azospermi-----
8@gnowee 401Rezerv, hareket ve sperm azlığıAntalya TBM----
9 @tosun788 333Rezerv azlığıBursa Uludağ Üni.-30.11.2016--
10 mnya mnya 251Tüpler TıkalıBahceci Umut----
11@dilfeza 291Hareket AzlığıBahceci Umut23.11.2016---
12@yasemen1232 364AzospermiAnkara Gazi Üni.----
13 Seval_cagla Seval_cagla 361--Dondurulmuş---
14@Gentille 354Tüpler TıkalıFransaDondurulmuş---
15 azrass azrass 341Çikolata KistÖzel Münire Erman Akar15.11.2016---
16 FarahFarah FarahFarah -1AzospermiUmut TBM19.11.2016---
17 @I wanna be a frendly mom 261AzospermiBahçeci Fulya----
18 zge83 zge83 333Erkek inf.Gop yeniyuzyil üni.Dondurulmuş---
19@sltn-yusuf 271pkoTevfik Sipahi HRSDondurulmuş---
Canım beni de listeye ekler misin ilk denemem pko Ankara novaart Mehmet erdem gidiyorum 24 yaşındayım 2.5 yıllık evliyiyim teşekkür ederim şimdiden

Secreet ney cnmm ?

yok canım olmadı da....bende kan pıhtılaşma sorunu çıktı düşüğe sebeb oluyor o yüzden iğne kullanıyorum..hem trentinin ( damar açıcı) + corospin + clexane iğne kullanıyorum..

canım trent,nin kulladığını görünce yazmadan yapamadım. bende bebek için tdv ye başladım drum trental verdi ( tüp bebek öncesi 3 ay deneme yapıcaz) . internette hep baktım kadın kullanann göremedim hepsi erkek. ne işimize yarayacak bu ilaç

canım trent,nin kulladığını görünce yazmadan yapamadım. bende bebek için tdv ye başladım drum trental verdi ( tüp bebek öncesi 3 ay deneme yapıcaz) . internette hep baktım kadın kullanann göremedim hepsi erkek. ne işimize yarayacak bu ilaç

canım bu ilaç damarları genişletiyor bende kan pıhtılaşması oldugu için kan akışını kolaylaştırmaya yaraıyor benim bildigim...yani rahime kan gitmesi için. gebelik olustugunda iyi beslenebilmesi için. çünkü rahimdeki kan akışı da bebegin beslenmesi için çok önemli...bebek beslenemezse düşükle sonuçlanıyor.

Kızlar FarahFarah FarahFarah O okaliptus_ mnya mnya sanirim dördümüz de umut tup bebekteyiz kızlar doktorlarınız kız sizin ?
Bu arada cnm hilal1907 hilal1907 listeye hangi merkez olduğunu da yazsak Aslı'nda ilerde okuyanlara analiz olur olumlu sonuçlar acısindan ben tup Bebek başlamadan butun forumlari okumustum cok yardımcı oldu bu tarz sayfalar karar vermemde cok arkadasın yazıları umut oldu güven verdi :) ilerde bize de okuyanlar dua ederler belki de
Benim doktorumda selen hanim canim

Rahime çizik attı parça aldı adı tam ne bilmiyorum ama daha narkoz olmadan yapmam yemin ederim pskolojimi bozdu
Hsg bende yaptırdım 2 hafta olmuştur heralde narkoz aldım çıktım banada çizik atıldı hiç ağrım olmadıki ben bıyıklarımı bile zor aldırırım :p sonrasın 3-4 gün az az kanamam oldu okadar neyse geçmiş olsun atlattın yinede :KK66:

Yrn gidince belli olur herhlde bu ay rahmn uygun olup olmadgı hayırlısı nasılsa oyle olsn cnm 1 ay gec olsa da yeterkı pozitif olsn:KK66:
Evet canim hastaneden geliyorum tahlilim iyi cıktı estrofemimi aldım eve geldim 13 gun sonrasına kontrole çagırdılat darısi bekleyenlerin başına bu noktaya gelebilmek bile güzel
Kızlar merkez aradı 7 yum toplanmıstı 7 taneside dollenmiş pazar tekrar arayacaklar:) gune iyi haberle basladım darısı sizlere
MaşaAllah 7de 7 cok güzel demek az olunca kaliteli oluyor benimkiler hep gitti o kadar besle buyüt imha edilsin. Insallah kat kat katlanırlarda guzel embriyolarin olur

X