2016 Aralik tup bebek

Günaydınlar hepinize kızlar benide listenize alurmısınız benim hikayem biraz uzun benim 8.denememde bi oğlum oldu şükürler olsun şuan 3 yaşında bayağı uzun yorucu heyecanlı günlerden geçtim şimdi oğluma kardeş istiyoruz rabbim başta isteyipte olmayanlara daha sonra banada tez zamanda nasip etsin bu ay adetimle birlikte yine heyecanlı ve korkulu günler beni bekliyor hayırlısı sayfamızda olan bütün bayanlar aralık ayında inşallah ard Arda hamile haberleriyle rekor kırarız inşallah

Hosgeldinizzz
Tabiki bilgilerini ilk sayfaya gore veriesen aksam eklerim

Hosgeldinizz
Tabiki bilgilerini ilk sayfaya gore veriesen aksam eklerim

Kızlar merkez aradı 7 yum toplanmıstı 7 taneside dollenmiş pazar tekrar arayacaklar:) gune iyi haberle basladım darısı sizlere
Akilli minnoslarin varmiss aferim onlaraaa insallah hep boyle guzel devam ederler

Merhaba kızlar doktordan çıktım secret yaptı rahmime allahım öyle agrı yok ya mahfoldum siz siz olun narkozsuz almayın bana igne agrısı gibi bi agrı olur dedi ama yalan ya ağlamaktan mahfoldum işlem sırası ki benim agrı eşiğim yüksektir normalde
Çok şükür geçti bitti kistim küçülmüş baya Doğum kontol hapını bitir adet olunca gel iğnelere başlıycaz inş

8.denememi Belde büyük sabırlısınız öyle mşlh benim 2. Tüp bebekte kızım var 4. Tüp bebeği yaptırcam bu ay kardeş için ama çok yoruldum şimdiden ...

Hsg falanmı oldun anestezisiz anestezisiz dayanılmaz ya valla helal olsun

yok canım olmadı da....bende kan pıhtılaşma sorunu çıktı düşüğe sebeb oluyor o yüzden iğne kullanıyorum..hem trentinin ( damar açıcı) + corospin + clexane iğne kullanıyorum..

Canım beni de listeye ekler misin ilk denemem pko Ankara novaart Mehmet erdem gidiyorum 24 yaşındayım 2.5 yıllık evliyiyim teşekkür ederim şimdiden

Secreet ney cnmm ?

yok canım olmadı da....bende kan pıhtılaşma sorunu çıktı düşüğe sebeb oluyor o yüzden iğne kullanıyorum..hem trentinin ( damar açıcı) + corospin + clexane iğne kullanıyorum..

canım trent,nin kulladığını görünce yazmadan yapamadım. bende bebek için tdv ye başladım drum trental verdi ( tüp bebek öncesi 3 ay deneme yapıcaz) . internette hep baktım kadın kullanann göremedim hepsi erkek. ne işimize yarayacak bu ilaç

canım bu ilaç damarları genişletiyor bende kan pıhtılaşması oldugu için kan akışını kolaylaştırmaya yaraıyor benim bildigim...yani rahime kan gitmesi için. gebelik olustugunda iyi beslenebilmesi için. çünkü rahimdeki kan akışı da bebegin beslenmesi için çok önemli...bebek beslenemezse düşükle sonuçlanıyor.

Benim doktorumda selen hanim canim

Rahime çizik attı parça aldı adı tam ne bilmiyorum ama daha narkoz olmadan yapmam yemin ederim pskolojimi bozdu
Hsg bende yaptırdım 2 hafta olmuştur heralde narkoz aldım çıktım banada çizik atıldı hiç ağrım olmadıki ben bıyıklarımı bile zor aldırırım sonrasın 3-4 gün az az kanamam oldu okadar neyse geçmiş olsun atlattın yinede

Yrn gidince belli olur herhlde bu ay rahmn uygun olup olmadgı hayırlısı nasılsa oyle olsn cnm 1 ay gec olsa da yeterkı pozitif olsn
Evet canim hastaneden geliyorum tahlilim iyi cıktı estrofemimi aldım eve geldim 13 gun sonrasına kontrole çagırdılat darısi bekleyenlerin başına bu noktaya gelebilmek bile güzel
Kızlar merkez aradı 7 yum toplanmıstı 7 taneside dollenmiş pazar tekrar arayacaklar:) gune iyi haberle basladım darısı sizlere
MaşaAllah 7de 7 cok güzel demek az olunca kaliteli oluyor benimkiler hep gitti o kadar besle buyüt imha edilsin. Insallah kat kat katlanırlarda guzel embriyolarin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…