Gözün aydınnn canım :) :) :)Kızlar merkez aradı 7 yum toplanmıstı 7 taneside dollenmiş pazar tekrar arayacaklar:) gune iyi haberle basladım darısı sizlere
Hayırlı olsun cnm inşş en kaliteli en iyi güne ulaşırKızlar merkez aradı 7 yum toplanmıstı 7 taneside dollenmiş pazar tekrar arayacaklar:) gune iyi haberle basladım darısı sizlere
Hosgeldinizzzkızlar merhabaa benide listenize alır mısınız
bende aralık ayında kısmetse ilk tüp bebek denememi yapıcam. yarın söktürücüye başlıyorum adetimde gidicem doktora. hayırlısıyla allahım hepimize evlat nasip etsin inşallahh
HosgeldinizzGünaydınlar hepinize kızlar benide listenize alurmısınızbenim hikayem biraz uzun benim 8.denememde bi oğlum oldu şükürler olsun şuan 3 yaşında bayağı uzun yorucu heyecanlı günlerden geçtim şimdi oğluma kardeş istiyoruz rabbim başta isteyipte olmayanlara daha sonra banada tez zamanda nasip etsin bu ay adetimle birlikte yine heyecanlı ve korkulu günler beni bekliyor hayırlısı sayfamızda olan bütün bayanlar aralık ayında inşallah ard Arda hamile haberleriyle rekor kırarız inşallah
Akilli minnoslarin varmiss aferim onlaraaa insallah hep boyle guzel devam ederlerKızlar merkez aradı 7 yum toplanmıstı 7 taneside dollenmiş pazar tekrar arayacaklar:) gune iyi haberle basladım darısı sizlere
Gözün aydınnn canım :) :) :)
Kızlar cok sagolun ıns iyi haberler almaya dvm ederizHayırlı olsun cnm inşş en kaliteli en iyi güne ulaşır
Cok sagol cnm benıde sasırttılar bukdr basarı beklemıyrdm darısı sana:)Akilli minnoslarin varmiss aferim onlaraaa insallah hep boyle guzel devam ederler
8.denememi Belde büyük sabırlısınız öyle mşlh benim 2. Tüp bebekte kızım var 4. Tüp bebeği yaptırcam bu ay kardeş için ama çok yoruldum şimdiden ...Günaydınlar hepinize kızlar benide listenize alurmısınızbenim hikayem biraz uzun benim 8.denememde bi oğlum oldu şükürler olsun şuan 3 yaşında bayağı uzun yorucu heyecanlı günlerden geçtim şimdi oğluma kardeş istiyoruz rabbim başta isteyipte olmayanlara daha sonra banada tez zamanda nasip etsin bu ay adetimle birlikte yine heyecanlı ve korkulu günler beni bekliyor hayırlısı sayfamızda olan bütün bayanlar aralık ayında inşallah ard Arda hamile haberleriyle rekor kırarız inşallah
Hsg falanmı oldun anestezisiz anestezisiz dayanılmaz ya valla helal olsunMerhaba kızlar doktordan çıktım secret yaptı rahmime allahım öyle agrı yok ya mahfoldum siz siz olun narkozsuz almayın bana igne agrısı gibi bi agrı olur dedi ama yalan ya ağlamaktan mahfoldum işlem sırası ki benim agrı eşiğim yüksektir normalde
Çok şükür geçti bitti kistim küçülmüş baya Doğum kontol hapını bitir adet olunca gel iğnelere başlıycaz inş
Rahime çizik attı parça aldı adı tam ne bilmiyorum ama daha narkoz olmadan yapmam yemin ederim pskolojimi bozduHsg falanmı oldun anestezisiz anestezisiz dayanılmaz ya valla helal olsun
Hiç bişe demedi doktorum tekrar gittiğimde konuşucam ama gemetiğe gerek var mı ki büyük ihtimalle yapmaz ben kan sulandırıcı iğne kullanmadım ondandır diye düşündüm bakalım gittiğimde konuşucam bende pcos var hafif başka bi sıkıntı yok sizinde mi düşük oldu
Canım beni de listeye ekler misin ilk denemem pko Ankara novaart Mehmet erdem gidiyorum 24 yaşındayım 2.5 yıllık evliyiyim teşekkür ederim şimdidenBeklemek be zormus cok heycanliyimm. Pkoluyum baska bi sorunumuz yok. Adetlerim duzenli. 31 yasindayim 3 bucuk yillik evliyim 3 yildir deniyoruz hic gebelik yasamadim. Allah yardimcimiz olsun. Gelin birlikte bekleyelimm. Liste yapmak istiyorum. Yok mu benim gibi heycanla bekleyen. Bu arada q10, balikyagi gibi vitaminlar de kullanmaya baslicam kullananlar varmi ise yariyor mu yumurta kalitesi bakimindan.
LİSTEMİZ HAYIRLI OLUR İNŞALLAH
- İsim Yaş Deneme Sorun Merez Opu Tar. Trnsfr Tar. Test Tar. Sonuç 1 @kuzuma hasretim 31 1 Pko Etlik ZHKD Ankara - - - - 2 O okaliptus_ 29 1 Sebepsiz İ. Bahçeci Fulya 24.11.2016 - - - 3 @tugbaa222 27 1 Sebepsiz İ. İstanbul Süleymaniye - - - - 4 @asyahayat 33 3 Sebepsiz İ. - - - - - 5 lacri 32 1 Çklt K + Hrkt Azlğ. - - - -. - 6 @benim bebixsxim 32 4 Pko Medical Park Dondurulmuş - - - 7 minikgelin 32 4 Azospermi - - - - - 8 @gnowee 40 1 Rezerv, hareket ve sperm azlığı Antalya TBM - - - - 9 @tosun788 33 3 Rezerv azlığı Bursa Uludağ Üni. - 30.11.2016 - - 10 mnya 25 1 Tüpler Tıkalı Bahceci Umut - - - - 11 @dilfeza 29 1 Hareket Azlığı Bahceci Umut 23.11.2016 - - - 12 @yasemen1232 36 4 Azospermi Ankara Gazi Üni. - - - - 13 Seval_cagla 36 1 - - Dondurulmuş - - - 14 @Gentille 35 4 Tüpler Tıkalı Fransa Dondurulmuş - - - 15 azrass 34 1 Çikolata Kist Özel Münire Erman Akar 15.11.2016 - - - 16 FarahFarah - 1 Azospermi Umut TBM 19.11.2016 - - - 17 @I wanna be a frendly mom 26 1 Azospermi Bahçeci Fulya - - - - 18 zge83 33 3 Erkek inf. Gop yeniyuzyil üni. Dondurulmuş - - - 19 @sltn-yusuf 27 1 pko Tevfik Sipahi HRS Dondurulmuş - - -
Secreet ney cnmm ?Merhaba kızlar doktordan çıktım secret yaptı rahmime allahım öyle agrı yok ya mahfoldum siz siz olun narkozsuz almayın bana igne agrısı gibi bi agrı olur dedi ama yalan ya ağlamaktan mahfoldum işlem sırası ki benim agrı eşiğim yüksektir normalde
Çok şükür geçti bitti kistim küçülmüş baya Doğum kontol hapını bitir adet olunca gel iğnelere başlıycaz inş
yok canım olmadı da....bende kan pıhtılaşma sorunu çıktı düşüğe sebeb oluyor o yüzden iğne kullanıyorum..hem trentinin ( damar açıcı) + corospin + clexane iğne kullanıyorum..
canım trent,nin kulladığını görünce yazmadan yapamadım. bende bebek için tdv ye başladım drum trental verdi ( tüp bebek öncesi 3 ay deneme yapıcaz) . internette hep baktım kadın kullanann göremedim hepsi erkek. ne işimize yarayacak bu ilaç
Benim doktorumda selen hanim canimKızlarFarahFarah O okaliptus_ mnya sanirim dördümüz de umut tup bebekteyiz kızlar doktorlarınız kız sizin ?
Bu arada cnmhilal1907 listeye hangi merkez olduğunu da yazsak Aslı'nda ilerde okuyanlara analiz olur olumlu sonuçlar acısindan ben tup Bebek başlamadan butun forumlari okumustum cok yardımcı oldu bu tarz sayfalar karar vermemde cok arkadasın yazıları umut oldu güven verdi :) ilerde bize de okuyanlar dua ederler belki de
Hsg bende yaptırdım 2 hafta olmuştur heralde narkoz aldım çıktım banada çizik atıldı hiç ağrım olmadıki ben bıyıklarımı bile zor aldırırımRahime çizik attı parça aldı adı tam ne bilmiyorum ama daha narkoz olmadan yapmam yemin ederim pskolojimi bozdu
Evet canim hastaneden geliyorum tahlilim iyi cıktı estrofemimi aldım eve geldim 13 gun sonrasına kontrole çagırdılat darısi bekleyenlerin başına bu noktaya gelebilmek bile güzelYrn gidince belli olur herhlde bu ay rahmn uygun olup olmadgı hayırlısı nasılsa oyle olsn cnm 1 ay gec olsa da yeterkı pozitif olsn
MaşaAllah 7de 7 cok güzel demek az olunca kaliteli oluyor benimkiler hep gitti o kadar besle buyüt imha edilsin. Insallah kat kat katlanırlarda guzel embriyolarin olurKızlar merkez aradı 7 yum toplanmıstı 7 taneside dollenmiş pazar tekrar arayacaklar:) gune iyi haberle basladım darısı sizlere