2016 Aralik tup bebek

Kizlar bnde haberler iyi mi kotu mu bilemedim bgn kontrolum vardi opu persembeye kaydi. 2 tane yumurtam onden hizlica gelismis diger 4 tanesi onlara yetisememis doktor risk alacagz dedi bir gun daha yum gelistrivi igne verdi persembeye kdr o ikisinin kendilignden catlamamasi lazm o yuzdn hareketlerimi kisitladi yorulmayacaksn dedi agir kaldrna yurume egilme fln filan. Bnde evde dinlenecegm yrndan itibaren ztn cok yum yoktu bnde ins hepsi opuya kdr bnmle olur saglikli olur

Anladm cnm ben devlet hastanesinde yaptircam pihtilasma arti genlere bakilcak. Ordaki hemsire adet zamani gelsin demiste ondan sordum. Acaba diger genler icin adetlimi olmak gerekiyor

benim bildiğim devlet hastaneleri bu gen testini yapmıyor canım diğer testleri yapıyorlar....iyice sor onu mutlaka...

Hadi bklm hayirli olsun cnm bnmde pers opu olacak ins toplanan tum yumlar kaliteli olur dollenir bizide hbrdar et opu nasi gecti diye bnde heyecanla bekliyrm

cnm senin kısa protokol mu? baskılayacı ile başlamadı mı?

cnm senin kısa protokol mu? baskılayacı ile başlamadı mı?
Kisa protokol. Basladi cnn onuda kullaniyrm kac gundr ama ona ragmen catlayabilir dedi risk alacagz dedi sanrm boyutlari catlamaya yakin. Valla bu is havuz yapmaya donecek 1 ay daha yum toplamakla ugrasacagz diye korkuyrm.

Genetik bölümü olan devlet hastaneleri yapmiyormu pihtilasmayi canim

ben antalyadayım burdaki en iyi araştırmaya sahip hastane tıp fakültesi o bile yapmadı canım...ankaraya gitti. Şehir şehir değişmiyordur, sanmıyorum çünkü arkadaşımın birisi de izmirde onunkini de ankaraya gönderiler testi....faktör ıı veya faktör v diye geçiyor sanırım test adı

Ben Ankaradayim canim tip fakultesi varmis cebecide orda yapilcak sanirim cunku hemsire adetken gelsin demis. Hematoloji bölümüde var baktimda internetten

Ben bu testi İstanbul'da Kartal'da üniversite hastanesinde yaptıklarını duydum ama yanlis olabilir genetik testi de olabilir o emin değilim kızlar

Ben Ankaradayim canim tip fakultesi varmis cebecide orda yapilcak sanirim cunku hemsire adetken gelsin demis. Hematoloji bölümüde var baktimda internetten

heeee ankaradaysan o zaman yapılıyordur tabi biz oraya gönderiyoruz zaten...ama ben adetliyken yaptırmadım ondan eminim...

Kisa protokol. Basladi cnn onuda kullaniyrm kac gundr ama ona ragmen catlayabilir dedi risk alacagz dedi sanrm boyutlari catlamaya yakin. Valla bu is havuz yapmaya donecek 1 ay daha yum toplamakla ugrasacagz diye korkuyrm.

baskılayıcı kullanıyorsan bir yandan sanmam çatlamaz...zaten baskılayıcı vermelerinini nedeni yumurtalar kontrolsüz çatlamasın diye...nasıl ona rağmen çatlayabilirmiş ki :S alla alla inşallah çatlamaz diyeyim canım yaaa...rabbim işini kolaylaştırsın

Ay canim insallah yetisirler dikkatli ol bari benimkiler de farkli farkli boylqrda en kucukleri 6 mm en buyugu 12,5 nasil esitlenceklerse artik
Masallah cnm bu yumlarin cogu kaliteli olur dollenir ins sanslisin valla
Tesekkur ederim canim insallah

heeee ankaradaysan o zaman yapılıyordur tabi biz oraya gönderiyoruz zaten...ama ben adetliyken yaptırmadım ondan eminim...
anladım canm bende farketmez dıye bılıyodum ama demekkı baska seyler ıcın gerekıyor hayırlısı bakalım gıdınce görcez

Hakkı'nda hayırlısı olsun cnm bende umuttayım cars opu var transfer aralıkta olacak umarım müjdeli haberler veririz birbirimize senin dolleme heniz olmadı mi yumurtalar cumartesi toplanınca
Hayırlısıyla toplanirlar insallah seninkilerde benim 27 yumurtam olmustu 17si isleme alinacak olgunluktaymış dün aradilar sadece 9 tanesi döllenmis bakalim yarina kac tane kalacak. Mikro teseyle perm alındıği icin morfoloji bozuktu o yüzden korkuyorum insallah sağliklıdırlar. Hepimizin hakkında hayırlısı

Amiin üzülme cnm olacaksa bir yumurta yeter ztn Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…