- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 42
Dikkatimden kacmistir canim yeniden yazar misin ekleyim hemen kusura bakma nolur her dk ekleyemiyorum bilgileri foto cekip bos zamanimda ekliyorum normalde
Canim bende dondurulmusla baslicam.adetimin 2. gunu estrofeme basladim ben.carsamaba gittim yatin tekrar kontrolum var.doktorum kendi olusan yumurtan catladiktan sonra transfer dedi.genelde 16-17 gun falan oluyo yani.sana adetinden oncemi baslatti estrofemeSlm kizlar once rabbim tum isteyenlere nasip etsinnn ben36 yasindayim ilk denememiz ekim27de yumurtalarim tplandi 5tane 1kalite dedi dr 5de 3.gun embriyosu ama transfer etmedi 10 gun sonra adet olacaksin dogum kontrol hapi kullan 2 adetinde ostrofeme basla bizi ara dedi merak ettigim dondurulmuslarla deneyen varmi adetin kacinci gunu transfer oldu cok merak ediyorum daha 11hapim var adete. Bilginiz varsa yardim lutfenn
- | İsim | Yaş | Deneme | Sorun | Merez | Opu Tar. | Trnsfr Tar. | Test Tar. | Sonuç |
1 | @kuzuma hasretim | 31 | 1 | Pko | Etlik ZHKD Ankara | - | - | - | - |
2 | O okaliptus_ | 29 | 1 | Sebepsiz İ. | Bahçeci Fulya | 23.11.2016 | - | - | - |
3 |
| 27 | 1 | Sebepsiz İ. | İstanbul Süleymaniye | - | - | - | - |
4 |
| 33 | 3 | Sebepsiz İ. | - | - | - | - | - |
5 |
| 32 | 1 | Çklt K + Hrkt Azlğ. | - | - | - | -. | - |
6 | @benim bebixsxim | 32 | 4 | Pko | Medical Park | Dondurulmuş | - | - | - |
7 |
| 32 | 4 | Azospermi | - | - | - | - | - |
8 |
| 40 | 1 | Rezerv, hareket ve sperm azlığı | Antalya TBM | - | - | - | - |
9 |
| 33 | 3 | Sperm azlığı | Bursa Uludağ Üni. | - | - | - | - |
10 |
| 25 | 1 | Tüpler Tıkalı | Bahceci Umut | - | - | - | - |
11 |
| 29 | 1 | Hareket Azlığı | Bahceci Umut | 23.11.2016 | - | - | - |
Benim kafa gitmiss bide telden yapmaya calisiyorum ya zor oluyor kusura bakma canimmhilal1907 Canim benim rezerv azligi sperm degil:)
- | İsim | Yaş | Deneme | Sorun | Merez | Opu Tar. | Trnsfr Tar. | Test Tar. | Sonuç |
1 | @kuzuma hasretim | 31 | 1 | Pko | Etlik ZHKD Ankara | - | - | - | - |
2 | O okaliptus_ | 29 | 1 | Sebepsiz İ. | Bahçeci Fulya | 23.11.2016 | - | - | - |
3 |
| 27 | 1 | Sebepsiz İ. | İstanbul Süleymaniye | - | - | - | - |
4 |
| 33 | 3 | Sebepsiz İ. | - | - | - | - | - |
5 |
| 32 | 1 | Çklt K + Hrkt Azlğ. | - | - | - | -. | - |
6 | @benim bebixsxim | 32 | 4 | Pko | Medical Park | Dondurulmuş | - | - | - |
7 |
| 32 | 4 | Azospermi | - | - | - | - | - |
8 |
| 40 | 1 | Rezerv, hareket ve sperm azlığı | Antalya TBM | - | - | - | - |
9 |
| 33 | 3 | Rezerv azlığı | Bursa Uludağ Üni. | - | - | - | - |
10 |
| 25 | 1 | Tüpler Tıkalı | Bahceci Umut | - | - | - | - |
11 |
| 29 | 1 | Hareket Azlığı | Bahceci Umut | 23.11.2016 | - | - | - |
Yok canim estagfurullah.bol hamisli listemiz olsun insallahhhhhhBenim kafa gitmiss bide telden yapmaya calisiyorum ya zor oluyor kusura bakma canimm
Adetin birinci gunu basla bize haber ver dedi cnm suanda dogum kontrol hapi kullaniyorum daha 10 var galiba cnmCanim bende dondurulmusla baslicam.adetimin 2. gunu estrofeme basladim ben.carsamaba gittim yatin tekrar kontrolum var.doktorum kendi olusan yumurtan catladiktan sonra transfer dedi.genelde 16-17 gun falan oluyo yani.sana adetinden oncemi baslatti estrofeme
Cnm bizde bilgilendrme formunda gorduk yasak oldgunu bn daha once baska bir doktora gttgmde buyuyen yumurtalar kendi cevresnde donebilyrmus iliski esnasinda onuda pek istemeyiz dedi sanrm zarar veriyor o yuzdenArkadaslar iyi akşamlar size sorum su iğneler baslar başlamaz cinsel iliski yasak dendi sizde durumlar Nasıl iğneden sonra olmadı dimi iliski neden acaba yasak ? Hani transfer sonrasi Tmm da öncesinde neden acaba ?
Ben bi yerde okumuştum, yumurtanın erken çatlama ihtimaline karşı yasaklıyorlarmış.Arkadaslar iyi akşamlar size sorum su iğneler baslar başlamaz cinsel iliski yasak dendi sizde durumlar Nasıl iğneden sonra olmadı dimi iliski neden acaba yasak ? Hani transfer sonrasi Tmm da öncesinde neden acaba ?
Böyle dönmesi zararlı bişeymiymiş hiç biliyor musun. Bizim aşıdan önceki ay beraber olduktan hemen sonra benim acayip sancım olmuştu. Şehir dışında oldu. Bi daha da öyle bişe yaşamayınca dr a sormak aklıma gelmedi. Acaba böyle dönme fln bişe mi oldu dra söylemelimiydimki..Cnm bizde bilgilendrme formunda gorduk yasak oldgunu bn daha once baska bir doktora gttgmde buyuyen yumurtalar kendi cevresnde donebilyrmus iliski esnasinda onuda pek istemeyiz dedi sanrm zarar veriyor o yuzden
Yani ne gbi bir sonucu oluyor bilmiyrm ama ben yum takibi ve klomen kullndgm donem iliskide bulunmamiz gerekiyordu ama cok sert ve hareketli ilişki olmasin dediBöyle dönmesi zararlı bişeymiymiş hiç biliyor musun. Bizim aşıdan önceki ay beraber olduktan hemen sonra benim acayip sancım olmuştu. Şehir dışında oldu. Bi daha da öyle bişe yaşamayınca dr a sormak aklıma gelmedi. Acaba böyle dönme fln bişe mi oldu dra söylemelimiydimki..
Arkadaslar iyi akşamlar size sorum su iğneler baslar başlamaz cinsel iliski yasak dendi sizde durumlar Nasıl iğneden sonra olmadı dimi iliski neden acaba yasak ? Hani transfer sonrasi Tmm da öncesinde neden acaba ?
bende bilgilendirme formunda okudum fazla da sorgulamadım esim opu gunune kadar yanımda olmucak sonrasında da yasak zaten :)Arkadaslar iyi akşamlar size sorum su iğneler baslar başlamaz cinsel iliski yasak dendi sizde durumlar Nasıl iğneden sonra olmadı dimi iliski neden acaba yasak ? Hani transfer sonrasi Tmm da öncesinde neden acaba ?
Bişey sormak istiyorum. bu tedavinin ilaçları çok tutuyormuş ama eczanelerden farklı fiyatlara alanlar var. Nası yapmak lazım başka başka eczanelere fiyat mı sormalı
Bana hic dogum kontrol hapi baslatmadi.direk adetimle gittim estrofeme basladi.yarin yine kontrolum var adetimin 7. gunuAdetin birinci gunu basla bize haber ver dedi cnm suanda dogum kontrol hapi kullaniyorum daha 10 var galiba cnm
Valla bize hic yasak demediler opudan 2 gun onceye kadar izin veriyo doktor.Arkadaslar iyi akşamlar size sorum su iğneler baslar başlamaz cinsel iliski yasak dendi sizde durumlar Nasıl iğneden sonra olmadı dimi iliski neden acaba yasak ? Hani transfer sonrasi Tmm da öncesinde neden acaba ?