2016 Aralik tup bebek

Tedavin hayirli olsun cnm

Kizlaar gunaydinnn ilk kontrole gittimm sayabildikleri 20 tane yumurta varmiss ogleden sonra kurula gircem ilaclari yeniden ayarlicaklarmiss

günaydın kızlarr.. bizim tedavide kasımdan aralığa kalcak gibi gözüküyor hayırlısı bakalım..
Neden acaba cnm donduracak mı bizim Dr da genelde o
Sekilde yapıyor sonra Kı ay yapıyor transferi

Kizlaar gunaydinnn ilk kontrole gittimm sayabildikleri 20 tane yumurta varmiss ogleden sonra kurula gircem ilaclari yeniden ayarlicaklarmiss
Ooo
Masallah baya baya olmus hadi bakalım
Hayırlısı :)

Merhaba arkadaşlar benide ekleyin listeye Aralık'ın ilk haftası başlayacağım iğnelere kısa protokol dördüncü denemem üçüncü denemede bir kızım oldu üç yaşında sebep azospermi yaşım 36 Ankara gazi üniversitesinde tedavi oluyorum hepimize hayırlı tedaviler güzel sonuçlar olsun inşallah

Hosgeldin cnm tedavin hayırlı olsun :) insaallah buradan guzel guzel haberler veririz birbirimize :)

Ooo
Dr dosyada okuyunca direk oooo bol yumurtali hasta dedi direk dedigi gibide oldu. Amin canim hayirlisi

Beni de ekler misiniz? yaş 34 deneme 1 ,sorun çikolata kisti...merkez yok özel dr munire erman akar / opu tarihi 15 kasım, transfer aralıkta belli değil.

Merhaba arkadaslar bende kasim ayı tedaviye basladım ama östrojen seviyem 6000lerde olduğu icin transferim aralık ayına kaldı. Ki o da kesin değil embriyolarımin gelişmesi lazım. Bizim sorunumuz azosperm. Esim tansel beyde micro tese ameliyatı oldu ve dokular dondurulmuştu. Sonrasinda tup bebek raporu için ugrastım aldım ve bu ay basında tedaviye başladım 19 kasımda yumurtalarim toplandı işleme alındı yarın tekrar arayıp kac tane dondurulacağını bildirecekler çok korkuyorum dua edin. Umut tup bebek merkezine gidiyorum adetimle beraberde dondurulmuş tedavisine başlıcam beni de listeye eklerseniz sevinirim. Rabbim listede olan olmayan herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin tez vakitte.

cnm pıhtılaşma testin yapıldı mı? oda düşüğe sebep olabiliyor...bende var iğne kullanıyorum o yüzden ve hamileliğim olursa da devam edeceğim...9 ay boyunca hemde...

Merhaba kızlar bugun Dr kontrolüm vardı 10. Gun tedavide carsamba günü opu var heyecan dorukta bu arada e2 östrojen biraz yüksek 3000 olmus sanirim ..toplama sonrası donduracak diğer ay transfer olacak bu arada dinlenmiş olucam birde rahim daha kolay kabulleniyor Dedi bir defa daha adet olucam rahim temizlenecek .. bakalım kızlar bende haberler boyle umarım guzel yumoslar toplanir ve dollenir ve kaliteli olur

Hakkı'nda hayırlısı olsun cnm bende umuttayım cars opu var transfer aralıkta olacak umarım müjdeli haberler veririz birbirimize senin dolleme heniz olmadı mi yumurtalar cumartesi toplanınca

nasip olursa aralık maaşı ile gidip bir merkez ile görüşme yapacağım.

Hayirli olsunn canim

cnm pıhtılaşma testin yapıldı mı? oda düşüğe sebep olabiliyor...bende var iğne kullanıyorum o yüzden ve hamileliğim olursa da devam edeceğim...9 ay boyunca hemde...
Bu pıhtılaşma testi kac gunde cikiyor acaba biliyomusun canm. Ve adet zamanimi yaptiriliyormus bilen varsa yazabilirmi

Ooo
Yok canim daha baslayamadik esime 2 aydir ilac kullandiriyor doktor. Test sonucuna göre 1 ay daha uzatabilirmis ilaçları. Sonucu bekliyoruz iste

Bu pıhtılaşma testi kac gunde cikiyor acaba biliyomusun canm. Ve adet zamanimi yaptiriliyormus bilen varsa yazabilirmi

yok canım ben adet dönemi yaptırmadım...adet olmana gerek yok.. gen testi oldugu için....bu test genelde ankaraya gidiyor..ordan gelmesi 1 hafta/10 gün buluyor canım

yok canım ben adet dönemi yaptırmadım...adet olmana gerek yok.. gen testi oldugu için....bu test genelde ankaraya gidiyor..ordan gelmesi 1 hafta/10 gün buluyor canım
Anladm cnm ben devlet hastanesinde yaptircam pihtilasma arti genlere bakilcak. Ordaki hemsire adet zamani gelsin demiste ondan sordum. Acaba diger genler icin adetlimi olmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…