Tedavin hayirli olsun cnmMerhaba ben Fransa'da tedavi oluyorum . Daha doğrusu tüplerim olmadığı için tüp bebek tedavisi gördüm 2015 te bir kızım oldu ilk denememdi . Tüplerin tıkandığı için ikiside alınmıştı . Kızım doğduktan 6 ay sonra eşim tekrar deneyelim dedi . Onun yaşı 39 benim 35 vakit geçiyor dedik 10 tane embriyo vardı Bi tane transfer oldu . Tutmadı maalesef . Sonra tekrar karar verdik o da tutmadı . Şimdi tekrar denemeye karar verdik . 7 tane dondurulmuş embriyo var . Yarın ilk görüşmemiz var . Sonrasinda kullanacağım ilaçlaçlar ve süreç nasıl ilerler bakalım . Inşallah bu sefer olur he . Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin
Neden acaba cnm donduracak mı bizim Dr da genelde ogünaydın kızlarr.. bizim tedavide kasımdan aralığa kalcak gibi gözüküyor hayırlısı bakalım..
OooKizlaar gunaydinnn ilk kontrole gittimm sayabildikleri 20 tane yumurta varmiss ogleden sonra kurula gircem ilaclari yeniden ayarlicaklarmiss
Hosgeldin cnm tedavin hayırlı olsun :) insaallah buradan guzel guzel haberler veririz birbirimize :)Merhaba arkadaşlar benide ekleyin listeye Aralık'ın ilk haftası başlayacağım iğnelere kısa protokol dördüncü denemem üçüncü denemede bir kızım oldu üç yaşında sebep azospermi yaşım 36 Ankara gazi üniversitesinde tedavi oluyorum hepimize hayırlı tedaviler güzel sonuçlar olsun inşallah
Dr dosyada okuyunca direk oooo bol yumurtali hasta dedi direk dedigi gibide oldu. Amin canim hayirlisiNeden acaba cnm donduracak mı bizim Dr da genelde o
Sekilde yapıyor sonra Kı ay yapıyor transferi
Ooo
Masallah baya baya olmus hadi bakalım
Hayırlısı :)
Beni de ekler misiniz? yaş 34 deneme 1 ,sorun çikolata kisti...merkez yok özel dr munire erman akar / opu tarihi 15 kasım, transfer aralıkta belli değil.Beklemek be zormus cok heycanliyimm. Pkoluyum baska bi sorunumuz yok. Adetlerim duzenli. 31 yasindayim 3 bucuk yillik evliyim 3 yildir deniyoruz hic gebelik yasamadim. Allah yardimcimiz olsun. Gelin birlikte bekleyelimm. Liste yapmak istiyorum. Yok mu benim gibi heycanla bekleyen. Bu arada q10, balikyagi gibi vitaminlar de kullanmaya baslicam kullananlar varmi ise yariyor mu yumurta kalitesi bakimindan.
LİSTEMİZ HAYIRLI OLUR İNŞALLAH
- İsim Yaş Deneme Sorun Merez Opu Tar. Trnsfr Tar. Test Tar. Sonuç 1 @kuzuma hasretim 31 1 Pko Etlik ZHKD Ankara - - - - 2 @okaliptus_ 29 1 Sebepsiz İ. Bahçeci Fulya 23.11.2016 - - - 3 @tugbaa222 27 1 Sebepsiz İ. İstanbul Süleymaniye - - - - 4 @asyahayat 33 3 Sebepsiz İ. - - - - - 5 @lacri 32 1 Çklt K + Hrkt Azlğ. - - - -. - 6 @benim bebixsxim 32 4 Pko Medical Park Dondurulmuş - - - 7 @minikgelin 32 4 Azospermi - - - - - 8 @gnowee 40 1 Rezerv, hareket ve sperm azlığı Antalya TBM - - - - 9 @tosun788 33 3 Rezerv azlığı Bursa Uludağ Üni. - - - - 10 @mnya 25 1 Tüpler Tıkalı Bahceci Umut - - - - 11 dilfeza 29 1 Hareket Azlığı Bahceci Umut 23.11.2016 - - -
Yok cnm doktor histereskopi yapcak 3 tüp bebekten sadece bir tanesi olumlu sonuçlandı 2 tane olumsuz ve tüm hepsinde embriyolar 5. Gün embriyosu ve kaliteli idi öyle olunca histereskopi yapalım bi sorun varsa çözeriz eğer sorun yoksa çizik atarız embriyonun Tutunmasını sağlıyormuş.. ama genel olarak hormonlarım rahimimde bi sorun yok ... görünmeyen bi sorun varmı ona bakacak doktor
Hakkı'nda hayırlısı olsun cnm bende umuttayım cars opu var transfer aralıkta olacak umarım müjdeli haberler veririz birbirimize senin dolleme heniz olmadı mi yumurtalar cumartesi toplanıncaMerhaba arkadaslar bende kasim ayı tedaviye basladım ama östrojen seviyem 6000lerde olduğu icin transferim aralık ayına kaldı. Ki o da kesin değil embriyolarımin gelişmesi lazım. Bizim sorunumuz azosperm. Esim tansel beyde micro tese ameliyatı oldu ve dokular dondurulmuştu. Sonrasinda tup bebek raporu için ugrastım aldım ve bu ay basında tedaviye başladım 19 kasımda yumurtalarim toplandı işleme alındı yarın tekrar arayıp kac tane dondurulacağını bildirecekler çok korkuyorum dua edin. Umut tup bebek merkezine gidiyorum adetimle beraberde dondurulmuş tedavisine başlıcam beni de listeye eklerseniz sevinirim. Rabbim listede olan olmayan herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin tez vakitte.
nasip olursa aralık maaşı ile gidip bir merkez ile görüşme yapacağım.Beklemek be zormus cok heycanliyimm. Pkoluyum baska bi sorunumuz yok. Adetlerim duzenli. 31 yasindayim 3 bucuk yillik evliyim 3 yildir deniyoruz hic gebelik yasamadim. Allah yardimcimiz olsun. Gelin birlikte bekleyelimm. Liste yapmak istiyorum. Yok mu benim gibi heycanla bekleyen. Bu arada q10, balikyagi gibi vitaminlar de kullanmaya baslicam kullananlar varmi ise yariyor mu yumurta kalitesi bakimindan.
LİSTEMİZ HAYIRLI OLUR İNŞALLAH
- İsim Yaş Deneme Sorun Merez Opu Tar. Trnsfr Tar. Test Tar. Sonuç 1 @kuzuma hasretim 31 1 Pko Etlik ZHKD Ankara - - - - 2 @okaliptus_ 29 1 Sebepsiz İ. Bahçeci Fulya 23.11.2016 - - - 3 @tugbaa222 27 1 Sebepsiz İ. İstanbul Süleymaniye - - - - 4 @asyahayat 33 3 Sebepsiz İ. - - - - - 5 @lacri 32 1 Çklt K + Hrkt Azlğ. - - - -. - 6 @benim bebixsxim 32 4 Pko Medical Park Dondurulmuş - - - 7 @minikgelin 32 4 Azospermi - - - - - 8 @gnowee 40 1 Rezerv, hareket ve sperm azlığı Antalya TBM - - - - 9 @tosun788 33 3 Rezerv azlığı Bursa Uludağ Üni. - - - - 10 @mnya 25 1 Tüpler Tıkalı Bahceci Umut - - - - 11 dilfeza 29 1 Hareket Azlığı Bahceci Umut 23.11.2016 - - -
Hayirli olsun canim belgilerini yazarsan aksama eklerim listeyenasip olursa aralık maaşı ile gidip bir merkez ile görüşme yapacağım.
Hayirli olsunn canimMerhaba kızlar bugun Dr kontrolüm vardı 10. Gun tedavide carsamba günü opu varheyecan dorukta bu arada e2 östrojen biraz yüksek 3000 olmus sanirim ..toplama sonrası donduracak diğer ay transfer olacak bu arada dinlenmiş olucam birde rahim daha kolay kabulleniyor Dedi bir defa daha adet olucam rahim temizlenecek .. bakalım kızlar bende haberler boyle umarım guzel yumoslar toplanir ve dollenir ve kaliteli olur
Bu pıhtılaşma testi kac gunde cikiyor acaba biliyomusun canm. Ve adet zamanimi yaptiriliyormus bilen varsa yazabilirmicnm pıhtılaşma testin yapıldı mı? oda düşüğe sebep olabiliyor...bende var iğne kullanıyorum o yüzden ve hamileliğim olursa da devam edeceğim...9 ay boyunca hemde...
Yok canim daha baslayamadik esime 2 aydir ilac kullandiriyor doktor. Test sonucuna göre 1 ay daha uzatabilirmis ilaçları. Sonucu bekliyoruz isteNeden acaba cnm donduracak mı bizim Dr da genelde o
Sekilde yapıyor sonra Kı ay yapıyor transferi
Ooo
Masallah baya baya olmus hadi bakalım
Hayırlısı :)
Bu pıhtılaşma testi kac gunde cikiyor acaba biliyomusun canm. Ve adet zamanimi yaptiriliyormus bilen varsa yazabilirmi
Anladm cnm ben devlet hastanesinde yaptircam pihtilasma arti genlere bakilcak. Ordaki hemsire adet zamani gelsin demiste ondan sordum. Acaba diger genler icin adetlimi olmak gerekiyoryok canım ben adet dönemi yaptırmadım...adet olmana gerek yok.. gen testi oldugu için....bu test genelde ankaraya gidiyor..ordan gelmesi 1 hafta/10 gün buluyor canım