2016 Aralik tup bebek

bu topik ile kim ilgileniyor? bilgilerimizi yazdık ama güncelleme gelmedi henüz...bilen varsa etiketliyelim görsün en azından

Bu pıhtılaşma testi kac gunde cikiyor acaba biliyomusun canm. Ve adet zamanimi yaptiriliyormus bilen varsa yazabilirmi
ben yaptırdım özel bir yerde 20 günde çıkıyor.trambofili paneli ismi sanırım.fakültede çok zor veriyorlar öyle bi 3 tane düşük yada tüp bebek negatifinde yaptırabiliyorsun. aç karnına daha iyidir aslında fakat gen testi olduğu için adet öncesi sonrası sabah akşam aç tok çok belirleyici bir sebep değil.

acaba bana neden adetken gel demişki ya :/

Hayirli olsun insallah hersey yolunda gider benimde ilk kontrolum var carsamba gunu

Amin cnm yani toplanacak boyuta geldi demekki o ikisi o yuzden catlama riski var

Ay canim insallah yetisirler dikkatli ol bari benimkiler de farkli farkli boylqrda en kucukleri 6 mm en buyugu 12,5 nasil esitlenceklerse artik

Tesekkur ederim canim insallah
Bnmkide oyleydi bastan hizli buyuyenler aldi basini gitti dgrleri yetisemedi. Ama senin 20 yum var sanslisin bnde ztn 6 tane var mecbr risk aliyor kaybetmeyiz ins yumlari

Bnmkide oyleydi bastan hizli buyuyenler aldi basini gitti dgrleri yetisemedi. Ama senin 20 yum var sanslisin bnde ztn 6 tane var mecbr risk aliyor kaybetmeyiz ins yumlari
insallah canım allahın izniyle kaybetmezsin sağlıklı olurlar
tamam canım tşk ederim...emin olamadım etiketlicektim seni bilgileri görmen açısından ama gerek kalmadı görmüşsün.. geçmiş olsun bu arada
sagoll canım ekliyorum birazdann geldim simdi eve

benimde düşük canım çikolata kistinden dolayı 1 ameliyatım var üstelik....8 yumurta toplandı benden.
Persembe gunu belli olacak bklm bndeki yumlar ne durumda kacı saglam cıktı kacı dollendı heyecanlı surec. Kac embriyon var o 8 taneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…