Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiinnn cnımmm inşaallahhhhh.. sabırla bekliyoruzedelim tabi ki cnm...başkasının duası daha hayırlıymıs başkasının derdine....allah bu yolda herkese sabır versin...yüzlerini güldürsün....
ben yaptırdım özel bir yerde 20 günde çıkıyor.trambofili paneli ismi sanırım.fakültede çok zor veriyorlar öyle bi 3 tane düşük yada tüp bebek negatifinde yaptırabiliyorsun. aç karnına daha iyidir aslında fakat gen testi olduğu için adet öncesi sonrası sabah akşam aç tok çok belirleyici bir sebep değil.Bu pıhtılaşma testi kac gunde cikiyor acaba biliyomusun canm. Ve adet zamanimi yaptiriliyormus bilen varsa yazabilirmi
Amiin üzülme cnm olacaksa bir yumurta yeter ztn Allah'ın izniyle
acaba bana neden adetken gel demişki ya :/ben yaptırdım özel bir yerde 20 günde çıkıyor.trambofili paneli ismi sanırım.fakültede çok zor veriyorlar öyle bi 3 tane düşük yada tüp bebek negatifinde yaptırabiliyorsun. aç karnına daha iyidir aslında fakat gen testi olduğu için adet öncesi sonrası sabah akşam aç tok çok belirleyici bir sebep değil.
lh fsh e2 adetin 2. günü ile 4. günü arasında ölçülür.ayrıca o dönemde troidlerine de bakarlar.acaba bana neden adetken gel demişki ya :/
Hayirli olsun insallah hersey yolunda gider benimde ilk kontrolum var carsamba gunuMerhaba kızlar bugun Dr kontrolüm vardı 10. Gun tedavide carsamba günü opu var heyecan dorukta bu arada e2 östrojen biraz yüksek 3000 olmus sanirim ..toplama sonrası donduracak diğer ay transfer olacak bu arada dinlenmiş olucam birde rahim daha kolay kabulleniyor Dedi bir defa daha adet olucam rahim temizlenecek .. bakalım kızlar bende haberler boyle umarım guzel yumoslar toplanir ve dollenir ve kaliteli olur
anladım canm sağollh fsh e2 adetin 2. günü ile 4. günü arasında ölçülür.ayrıca o dönemde troidlerine de bakarlar.
inşallah her şey normaldir.bu illerde %50 stres de işi bozuyor.anladım canm sağol
Haklisinn il keske stres yapan tek sey olsaydi.. hayat iste imtihan dünyası.. Allah hayirlisini versin stressiz insan yoktur herhaldeinşallah her şey normaldir.bu illerde %50 stres de işi bozuyor.
Amin cnm yani toplanacak boyuta geldi demekki o ikisi o yuzden catlama riski varbaskılayıcı kullanıyorsan bir yandan sanmam çatlamaz...zaten baskılayıcı vermelerinini nedeni yumurtalar kontrolsüz çatlamasın diye...nasıl ona rağmen çatlayabilirmiş ki :S alla alla inşallah çatlamaz diyeyim canım yaaa...rabbim işini kolaylaştırsın
Ben ilgileniyorum canim da sabahtan ciktim hastane icin henuz eve donemedimm eklicem merak etmebu topik ile kim ilgileniyor? bilgilerimizi yazdık ama güncelleme gelmedi henüz...bilen varsa etiketliyelim görsün en azından
Bnmkide oyleydi bastan hizli buyuyenler aldi basini gitti dgrleri yetisemedi. Ama senin 20 yum var sanslisin bnde ztn 6 tane var mecbr risk aliyor kaybetmeyiz ins yumlariAy canim insallah yetisirler dikkatli ol bari benimkiler de farkli farkli boylqrda en kucukleri 6 mm en buyugu 12,5 nasil esitlenceklerse artik
Tesekkur ederim canim insallah
Ben ilgileniyorum canim da sabahtan ciktim hastane icin henuz eve donemedimm eklicem merak etme
Amin cnm yani toplanacak boyuta geldi demekki o ikisi o yuzden catlama riski var
insallah canım allahın izniyle kaybetmezsin sağlıklı olurlarBnmkide oyleydi bastan hizli buyuyenler aldi basini gitti dgrleri yetisemedi. Ama senin 20 yum var sanslisin bnde ztn 6 tane var mecbr risk aliyor kaybetmeyiz ins yumlari
sagoll canım ekliyorum birazdann geldim simdi evetamam canım tşk ederim...emin olamadım etiketlicektim seni bilgileri görmen açısından ama gerek kalmadı görmüşsün.. geçmiş olsun bu arada
Valla bilemedimki cnm senın kac tane toplandı bnm ztn rezerv dusuk hepsını toplamak amacama zaten hepsi 20 mm gelmez ki...boyutları değişir...benimde 2 tane 20-18 vardı diğerleri 14-16 mm di...topladılarrr.
Valla bilemedimki cnm senın kac tane toplandı bnm ztn rezerv dusuk hepsını toplamak amac
Persembe gunu belli olacak bklm bndeki yumlar ne durumda kacı saglam cıktı kacı dollendı heyecanlı surec. Kac embriyon var o 8 tanedenbenimde düşük canım çikolata kistinden dolayı 1 ameliyatım var üstelik....8 yumurta toplandı benden.