2016 Aralik tup bebek

Slm kizlar once rabbim tum isteyenlere nasip etsinnn ben36 yasindayim ilk denememiz ekim27de yumurtalarim tplandi 5tane 1kalite dedi dr 5de 3.gun embriyosu ama transfer etmedi 10 gun sonra adet olacaksin dogum kontrol hapi kullan 2 adetinde ostrofeme basla bizi ara dedi merak ettigim dondurulmuslarla deneyen varmi adetin kacinci gunu transfer oldu cok merak ediyorum daha 11hapim var adete. Bilginiz varsa yardim lutfenn

Slm kizlar once rabbim tum isteyenlere nasip etsinnn ben36 yasindayim ilk denememiz ekim27de yumurtalarim tplandi 5tane 1kalite dedi dr 5de 3.gun embriyosu ama transfer etmedi 10 gun sonra adet olacaksin dogum kontrol hapi kullan 2 adetinde ostrofeme basla bizi ara dedi merak ettigim dondurulmuslarla deneyen varmi adetin kacinci gunu transfer oldu cok merak ediyorum daha 11hapim var adete. Bilginiz varsa yardim lutfenn
Canim bende dondurulmusla baslicam.adetimin 2. gunu estrofeme basladim ben.carsamaba gittim yatin tekrar kontrolum var.doktorum kendi olusan yumurtan catladiktan sonra transfer dedi.genelde 16-17 gun falan oluyo yani.sana adetinden oncemi baslatti estrofeme

:nazar:LİSTEMİZ HAYIRLI OLUR İNŞALLAH :nazar:

-İsimYaşDenemeSorunMerezOpu Tar.Trnsfr Tar.Test Tar.Sonuç
1 @kuzuma hasretim 311PkoEtlik ZHKD Ankara----
2 O okaliptus_ 291Sebepsiz İ.Bahçeci Fulya23.11.2016---
3 tugbaa222 tugbaa222 271Sebepsiz İ.İstanbul Süleymaniye----
4 asyahayat asyahayat 333Sebepsiz İ.-----
5 lacri lacri 321Çklt K + Hrkt Azlğ.----.-
6@benim bebixsxim 324PkoMedical ParkDondurulmuş---
7 minikgelin minikgelin 324Azospermi-----
8 gnowee gnowee 401Rezerv, hareket ve sperm azlığıAntalya TBM----
9 tosun788 tosun788 333Sperm azlığıBursa Uludağ Üni.----
10 mnya mnya 251Tüpler TıkalıBahceci Umut----
11 dilfeza dilfeza 291Hareket AzlığıBahceci Umut23.11.2016---

:nazar:LİSTEMİZ HAYIRLI OLUR İNŞALLAH :nazar:

-İsimYaşDenemeSorunMerezOpu Tar.Trnsfr Tar.Test Tar.Sonuç
1 @kuzuma hasretim 311PkoEtlik ZHKD Ankara----
2 O okaliptus_ 291Sebepsiz İ.Bahçeci Fulya23.11.2016---
3 tugbaa222 tugbaa222 271Sebepsiz İ.İstanbul Süleymaniye----
4 asyahayat asyahayat 333Sebepsiz İ.-----
5 lacri lacri 321Çklt K + Hrkt Azlğ.----.-
6@benim bebixsxim 324PkoMedical ParkDondurulmuş---
7 minikgelin minikgelin 324Azospermi-----
8 gnowee gnowee 401Rezerv, hareket ve sperm azlığıAntalya TBM----
9 tosun788 tosun788 333Rezerv azlığıBursa Uludağ Üni.----
10 mnya mnya 251Tüpler TıkalıBahceci Umut----
11 dilfeza dilfeza 291Hareket AzlığıBahceci Umut23.11.2016---

Listemiz kocaman olmaya devam ediyorrr bir bir hamislerimiz olur insallah

Canim bende dondurulmusla baslicam.adetimin 2. gunu estrofeme basladim ben.carsamaba gittim yatin tekrar kontrolum var.doktorum kendi olusan yumurtan catladiktan sonra transfer dedi.genelde 16-17 gun falan oluyo yani.sana adetinden oncemi baslatti estrofeme
Adetin birinci gunu basla bize haber ver dedi cnm suanda dogum kontrol hapi kullaniyorum daha 10 var galiba cnm

Arkadaslar iyi akşamlar size sorum su iğneler baslar başlamaz cinsel iliski yasak dendi sizde durumlar Nasıl iğneden sonra olmadı dimi iliski neden acaba yasak ? Hani transfer sonrasi Tmm da öncesinde neden acaba ?

Arkadaslar iyi akşamlar size sorum su iğneler baslar başlamaz cinsel iliski yasak dendi sizde durumlar Nasıl iğneden sonra olmadı dimi iliski neden acaba yasak ? Hani transfer sonrasi Tmm da öncesinde neden acaba ?
Cnm bizde bilgilendrme formunda gorduk yasak oldgunu bn daha once baska bir doktora gttgmde buyuyen yumurtalar kendi cevresnde donebilyrmus iliski esnasinda onuda pek istemeyiz dedi sanrm zarar veriyor o yuzden

Ben bi yerde okumuştum, yumurtanın erken çatlama ihtimaline karşı yasaklıyorlarmış.
Aslında tutacaksa öyle tutsa hiç fena olmaz ama drlar öyle düşünmüyo :)

Cnm bizde bilgilendrme formunda gorduk yasak oldgunu bn daha once baska bir doktora gttgmde buyuyen yumurtalar kendi cevresnde donebilyrmus iliski esnasinda onuda pek istemeyiz dedi sanrm zarar veriyor o yuzden
Böyle dönmesi zararlı bişeymiymiş hiç biliyor musun. Bizim aşıdan önceki ay beraber olduktan hemen sonra benim acayip sancım olmuştu. Şehir dışında oldu. Bi daha da öyle bişe yaşamayınca dr a sormak aklıma gelmedi. Acaba böyle dönme fln bişe mi oldu dra söylemelimiydimki..

Böyle dönmesi zararlı bişeymiymiş hiç biliyor musun. Bizim aşıdan önceki ay beraber olduktan hemen sonra benim acayip sancım olmuştu. Şehir dışında oldu. Bi daha da öyle bişe yaşamayınca dr a sormak aklıma gelmedi. Acaba böyle dönme fln bişe mi oldu dra söylemelimiydimki..
Yani ne gbi bir sonucu oluyor bilmiyrm ama ben yum takibi ve klomen kullndgm donem iliskide bulunmamiz gerekiyordu ama cok sert ve hareketli ilişki olmasin dedi :KK66: asilamada da oneriyorlar iliski aslinda onunla alakali degildr tutmamasi ama yumlar buyuyunce agri basliyor iliski esnasinda da

Canim iliskide rahimde kasilma oldugu için onermiyor ddoktorlar iğneler olurken hemşire bu şekildeaciklamisti

bende bilgilendirme formunda okudum fazla da sorgulamadım esim opu gunune kadar yanımda olmucak sonrasında da yasak zaten :)

Bişey sormak istiyorum. bu tedavinin ilaçları çok tutuyormuş ama eczanelerden farklı fiyatlara alanlar var. Nası yapmak lazım başka başka eczanelere fiyat mı sormalı

Evet çokffarklı fiyatlar var bi kaç eczane arastir ve pazarlik yapmani tavsiye ederim. Merkezine yakin eczanelerde uygun oluyor oradan aldigin fiyatla evine yakin bir eczane ile anladirsan eelek indirim oluyor. Ben öyle yapmistim

Valla bize hic yasak demediler opudan 2 gun onceye kadar izin veriyo doktor.

Merhaba ben Fransa'da tedavi oluyorum . Daha doğrusu tüplerim olmadığı için tüp bebek tedavisi gördüm 2015 te bir kızım oldu ilk denememdi . Tüplerin tıkandığı için ikiside alınmıştı . Kızım doğduktan 6 ay sonra eşim tekrar deneyelim dedi . Onun yaşı 39 benim 35 vakit geçiyor dedik 10 tane embriyo vardı Bi tane transfer oldu . Tutmadı maalesef . Sonra tekrar karar verdik o da tutmadı . Şimdi tekrar denemeye karar verdik . 7 tane dondurulmuş embriyo var . Yarın ilk görüşmemiz var . Sonrasinda kullanacağım ilaçlaçlar ve süreç nasıl ilerler bakalım . Inşallah bu sefer olur he . Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin

X