- 18 Kasım 2015
- 400
- 280
- 53
CANIM KALP ATIŞLARINI DUYDUNUZ MUbenim de 10 mart ama doktorun bebek gelişimine göre verdiği tarihe göre ayarladım gebelik takvimini de. hepimiz için hayırlı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM KALP ATIŞLARINI DUYDUNUZ MUbenim de 10 mart ama doktorun bebek gelişimine göre verdiği tarihe göre ayarladım gebelik takvimini de. hepimiz için hayırlı olsun
KIZLAR PROGESTAN ILAC ILE CORASPIN BEBE ASPIRINI KULLANAN VAR MI BEN DE KANAMA OLMUSTU KAHVERENGI AKINTIM VAR BIDE ŞU AN DOKTORUM VERDI 10 GÜNDÜR KULLANIYORUM VAJINADAN.
Ya ne mutlu ben 13 mayis ta gideceğim o zaman duyariz Ins. Hapi sen nasil kullanıyorsun ben az yan etkisi olsun diye alttan kullaniyorum oyleyken bile fena yapiyo halsizlik felankalp atışını 2 saniye duyduk sonra kendi kalp atışımın sesi yükseldiği için onunkini duymaya devam edemedik.
bana başından beri progestan ve coraspin verdi doktor. daha önce düşük yaptığım için. bu gebeliğimde lekelenmem olmadı çok şükür
ben vajinadan almıyorum normal hap. ilk gün baş dönmesi yaptı sonra bir etkisi olmadı zaten günde 1 kere yatmadan 1 saat önce alıyorum . ben de 12 sinde gitcem tekrar bu kez karından görünür inşallah. karnım çok yağlı olduğu için yukardan göremedik hiçYa ne mutlu ben 13 mayis ta gideceğim o zaman duyariz Ins. Hapi sen nasil kullanıyorsun ben az yan etkisi olsun diye alttan kullaniyorum oyleyken bile fena yapiyo halsizlik felan
Ben 10 mart en son adet tarihim burda 8. Haftada olduğumu söylüyor
Hadi bakalım hayırlısı olsun alttan kontrol ettirme sakın ben o hatayı yaptım dünden beridir Ağrı'm var![]()
Ama senin 15 aralık yaziyor neden benim 16 aralik hesaplarken 9 marttan mi hesapladinBenimde som adet tarihim 10 mart :)
Ama senin 15 aralık yaziyor neden benim 16 aralik hesaplarken 9 marttan mi hesapladin
İnan bilmiyorum sanırım ben kendimi çok kastım ondan kardeşim sürekli uyardı beni Altan kontrol ettirme tehlikeli diye sanırım bende kafaya çok taktım ondanCanim alttan baktirmakta ne varki herkes baktiriyor gebelikte. Cok mu agri yapti sende neden acaba?
bende neden se çok acıkıyorum![]()
İnan bilmiyorum sanırım ben kendimi çok kastım ondan kardeşim sürekli uyardı beni Altan kontrol ettirme tehlikeli diye sanırım bende kafaya çok taktım ondan
Evet gördüm canım şükür 10 mayısta bir daha kontrol var belli kalp atışını duyarızCanim hic takma kafana, streste yapma bizim icin cok onemli cunku stres.kotu dusunme iyi dusun iyi olsun. Ben alttan baktirdim ama doktorumu uyardim canim yanar hassasim diye. Hemen baktik ve bitti cok sukur kotu olmadim. Sen de takma kafana zararli olsa onca kadin baktirirmiydi? Kese ve bebisini gorebildinmi?
Evet gördüm canım şükür 10 mayısta bir daha kontrol var belli kalp atışını duyarız
kızlar ben gecenin körü uyanıp bir sürü yemek yiyorum sonra uykum kaçtığı için uyuyamıyorumaynen cokk iştahlı degıldım bana nooluyor , ben kusmalar bulantılr beklemıstım
belkı 5 haftalık bıle degıl bu iştah nedır boyle anlamıyorum hep acıkıyorum![]()
bana da kayınvalidem öyle tmbih etti ama doktor baktı alttan bende birşey demedim çünkü dış gebelik olursa sadece o şekilde görülürmüş açıkçası böyle hurafelere inanmıyorum doktorunuza güvenin güvenmiyosanız da iyi araştırıp güveneceğiniz bi doktor seçin bu sizin hayatınız kızlar:)İnan bilmiyorum sanırım ben kendimi çok kastım ondan kardeşim sürekli uyardı beni Altan kontrol ettirme tehlikeli diye sanırım bende kafaya çok taktım ondan
kızlar ben gecenin körü uyanıp bir sürü yemek yiyorum sonra uykum kaçtığı için uyuyamıyorum
bana da kayınvalidem öyle tmbih etti ama doktor baktı alttan bende birşey demedim çünkü dış gebelik olursa sadece o şekilde görülürmüş açıkçası böyle hurafelere inanmıyorum doktorunuza güvenin güvenmiyosanız da iyi araştırıp güveneceğiniz bi doktor seçin bu sizin hayatınız kızlar:)
canım senin bulantın ne zaman başlamıştı ben 6. haftamdayım. daha bulantı yok inşallah olmaz çünkü çalışıyorum ve yolum uzun nasıl yaparım bilmiyorum umarım Allah yardım eder banaBen genelde bulantidan yiyemiyorum o yuzden cok keskin karin acligim olabiliyor.onu da cubuk krakerle gecistiriyorum geceleri. Cunku agzimin tadi hicyok, hem bole agzim tatsiz ve cok su icme istegim var