- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
- 133
Ben de normal Doğum istiyorum olursa inşallah korkunun ecele faydası Yok oğluşum geliyorum dediği an yapacak bişi yok o anı düşünmek yetiyor şu an bana :) ben çatı muayenesinden korkuyorum o da iğrenç olduğu için işteKorkulcak bisey oldugunu sanmiyorum normal istiyorum ondan korkarsam nornal hic yapamam zatn int okuma bence hix bisey oyle cok bilmişlerlede konusma bana herkes sormadn korkunc dogjm2 hikayesini anlatiyo ama susturuyorm cunku bende cok korkuyorm ama kendimi motive etmeye calisym
Ayy geliyor bebiş maşallah :) sağ Salim kurtulursunuz inşallahKizlar kordon iki oldugundan ve catim dar oldugundan pazartesi sezeryan olcm dualarinizi eksik etmeyin nolurrr
RABBİM SAĞLIKLI HAYRLI DOĞUMLAR VERSİN İNŞAALLAH CANIM SAĞLIKLA KUCAĞINA AL BEBEĞİNİKizlar kordon iki oldugundan ve catim dar oldugundan pazartesi sezeryan olcm dualarinizi eksik etmeyin nolurrr
Bizim son haftamız normal olur mu diye bekliyoruz :) doktor Pazartesi'ye kadar bekleyecez dedi günü geçince daha fazla bekletemem dedi. İnşallah doğar bu hafta oğluşum. sizin nasıl durumlar :)kılzarrrr nasılsınzz doğum yapanlar nasıl
RABBİM SAĞLIKLI HAYRLI ÖMÜRLER VERSİN İNŞAALLAH CANIM GOZUNAYDINBen minigimi aldim kızlar bugün 3. Günümüz alismaya çalışıyorum lokal anestezi ile sezeryan oldum
Canım bizimki de öyleydi yalancı emzik aldık onda emmeyi öğrettik Sonra meme verdik öyle tuttuEvt cmm hatta bebekle ilgili ilk paylasimi yapabilirmiyim ☺ benim kuzum hic emmiyo agzinda tutuyo ama cekmiyo sutumde var ama
Amin canım Allah razı olsun :) oğlum bir de sarılık oldu çok üzüldüm ona inşallah çabuk atlatırS Senisevmeksuyabakmak seninde gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.. bundan sonra ki paylaşımlarımız bebeklerimiz ile ilgili olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?