• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

Ultrosonla bakarken soledi 32. Haftamdayim sizinkiler ne kadarlık ve kac kilo
INŞ ÇIKARTIR DA CANIM YANİ BI ÇÖZÜM YOKMUŞ MU BUNUN İÇİN DOKTOR BEKLEYELİM Mİ DEDİ SIKINTI OLMUYOR MU KORDON DOLANMASI BEN BU CUMA GİDECEĞİM KONTROLE BAKALIM KAÇ OLMUŞ KİLOSU BENIM 3 HAFTA ÖNCE 1500 GR DI

Benimde gecen cuma gunu. Yani ben 31+1 iken kilosu 1800 grdi. Bende ay sonu gidicem kontrole bakalim ne kadar olmus olacak. Insallah hepimiz bebeklerimizi sag salim kucagimiza aliriz

INŞ ÇIKARTIR DA CANIM YANİ BI ÇÖZÜM YOKMUŞ MU BUNUN İÇİN DOKTOR BEKLEYELİM Mİ DEDİ SIKINTI OLMUYOR MU KORDON DOLANMASI BEN BU CUMA GİDECEĞİM KONTROLE BAKALIM KAÇ OLMUŞ KİLOSU BENIM 3 HAFTA ÖNCE 1500 GR DI

Hayr canim haftaya gel dedi bide sık sık hareketleeini kontrol et dedi

KIZLAR DÜN KONTROLE GİTTİM BEBEĞİM 2 HAFTA ÖNDEN GIDIYORMUŞ. BİR DE İLK DEFA NTS YE GİRDİM KALP ATIŞLARI İYİ DEDI DOKTOR SANCIM YOKMUŞ

ÖNDEN GİTMESİ BI SIKINTI OLUR MU BİLMİYORUM DOKTORA SORAMADIM HEYCANDAN UNUTUYORUM SORULARIMI

ÖNDEN GİTMESİ BI SIKINTI OLUR MU BİLMİYORUM DOKTORA SORAMADIM HEYCANDAN UNUTUYORUM SORULARIMI

Sekerden supheleniyorlar.bebek iri olunca ama senin doktor suphelenmediki bisey demedi .birde normal dogumda anne zorlanir dogururken derler ama sen sıkma canini nasipte ne varsa o yani. Hem geri olacagina ileri olmasi daha iyi bence. Kac kg olmus bebisin canim?

Sekerden supheleniyorlar.bebek iri olunca ama senin doktor suphelenmediki bisey demedi .birde normal dogumda anne zorlanir dogururken derler ama sen sıkma canini nasipte ne varsa o yani. Hem geri olacagina ileri olmasi daha iyi bence. Kac kg olmus bebisin canim?
ONU DA ÖĞRENEMEDİM YA DEVLETE GİDİYORUM KALABALIKTI BAYA

KIZLAR NASIL GİDİYOR HAMILELIKLERINIZ BENİM AŞAĞIDA BATMALAR VAR NEDİR BİLMİYORUM AYAKTA KALINCA OLUYO

Kizlar biz cok sukur bi iyi bi kotu geciyor gunler. 33 haftalik olduk cok sukur. Rabbim sag salim kucagimizada almayi nasip etsin insallah

Biz de 34+2 yiz bugün. Bazı sıkıntılarımız var ara ara kalbim hızlı çarpıyor midem berbat halde zaten. Gece uykusuzluklarımız başladı bir iki kez bir kaç gün arayla sancım oldu ama kısa süreliydi. Yalancı Doğum sancısı diyorlar. O şekilde bile canım çok yandı Doğum sancısından korkmaya başladım

Benimde bu sabah ezaninda karnimda değişik bi ağrı oldu yatamadim oturdum yatakta

Bu aralar benim de adet olacakmışım gibi sancım oluyor acile gittim geçen gece Nts ye bağladılar sancı çıktı serum verdiler eğer geçmezse yatış vericeZ dediler ama serumdan sonrA geçti yalancı sancı imiş Dinlen dedi bol bol daha 30 haftayız biz :) korktuk eşimle bügünde bebeğin çamaşırlarını yıkadık annemle minik minik :) yavaş yavaş hazırlıklarınızı yapın derim ne olur ne olmaz :)

Kizlar benim dr cati muanesi dedi cuma gunu icin girdinizmi siz cati muayenesine 36. Haftamdaym 37 gircm yani

Korkulcak bisey oldugunu sanmiyorum normal istiyorum ondan korkarsam nornal hic yapamam zatn int okuma bence hix bisey oyle cok bilmişlerlede konusma bana herkes sormadn korkunc dogjm2 hikayesini anlatiyo ama susturuyorm cunku bende cok korkuyorm ama kendimi motive etmeye calisym

Back
X