Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anne sütü alsa geçermiş doktorlar da öyle diyor canım bizimki de emmeye başlayınca rengi bayağı düzeldi bize de demişlerdi tekrar gelin diye ben gitmedim emince düzeliyor çünkü. Canım ben internette araştırdım acil durumları. Sen de bak ona göre hareket edersinBenmkinede sarilik degerleri yuksek dendi bende sutumu sagip sagip verdim emmiyo die bakalim bi kac gun sonra tekrar gelin dediler
Yavaş yavaş atıyorlar çok şükür :) bu arada bizimki emiyor ama yutmuyor sütü yalancı emzik gibi yapıyor doymayınca da ağlıyor düzenli uyumuyorBend e bakdim cok sukur ole bi sarı ligi yok goz bebekleride beyaz duzenli emmeyede basladi cok sukur
Ben normal Doğum yaptım çok şükür ki. Eğer doktor normal olur diyorsa mutlaka normali öneririm. Biraz sabır isteyen bir şey normal Doğum sancısı çok kötü ama Rabbim insana büyük bir güç veriyorkızlar bende dün doktora gittim cuma 37 olcam ama bebeğim doğum kanalına girmiş zaten ağrılarım var doktor çatı muaynesi yapacak normal doğum yapan kimdi zormuydu bende normal düşünüyorm ama ağrılarım çok şiddetleniyor böyle giderse sezeryan isticem bi an önce bana yardımcı olur musunuz bu konuda
Hayırlısı olsun canım normalin de zor yanları var ben hala çekiyorum. tek güzelliği bebeğini doğduğu an karşında görmek ve hemen öpüp koklayabilmek.Kızlar normal istiyordum ama Sezeryana karar verdim yarın doktor gel anesteciyle görüşelim dedi.
Ben de Doğum sancısı çekerken çok korktum zorlandım ama bebeğim doğdu onu gördüm İnan şu an yine olsa yine normal Doğum isterim diyorum. Bebeğini öpüp koklayınca hepsi geçiyor.Hayırlısı olur inşallah normalden korkuyorum o yüzden sezeryen istedim. normalde 2 haftam var ama yarın gel dedi dua edin Sezeryen olan arkdaşlar siz nasılsınz şuanda.?![]()
Bebek kaç kiloymuş canımBen de Doğum sancısı çekerken çok korktum zorlandım ama bebeğim doğdu onu gördüm İnan şu an yine olsa yine normal Doğum isterim diyorum. Bebeğini öpüp koklayınca hepsi geçiyor.
Hayırlısı canım belki o zamana kadar sancın olur Bebek geliverir normal :)bebek 3.200 falan haftaya cuma günü sabah 8 de doğum gerçekleştircez inşallah.
Çok heyecanlı gerçekten :) bana da doktor gününü doldurana kadar beklerim dedi Sonra olmazsa önce suni sancı veririm olmazsa sezeryan yaparım dedi gününden 4 gün önce sancım başladı yarına doğar dedi doktor :) Sahiden de sabaha sancım arttı öğlen tam yoğunlaştı ikindi doğdu :) çok güzel bir duyguuu eğer sorun yoksa normal doğumu tavsiye ederim gerçektenay zaten herkes öyle diyor bakalım hayrılısı olsun artık çok heyecanlıyım kızıma kavuşacağım için![]()
İnşallah sağ Salim kavuşursun bebeğine :)benimde son 2 günüm var cuma günü prensesimle kavuşuyorum inşallah :)