• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

SAĞOL CANIM BEBISLERIMIZI SAĞ SALİM KUCAĞIMIZA ALIRSAK GEÇECEK INŞ BENİM DE KARNIM ÇIKTI BAYA 10 KİLO ALDIM BU ANA KADAR YÜRÜYÜŞ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM NEFES AÇMAYA İYİ GELİYOR

Bende her gun yarim saat yurumeye calisiyorum. Insallah bebislerimizi sag salim kucagimiza alirizz

Ağız sütü gelirmiş bu aylarda az az asıl süt zaten doğum zamanı gelirmiş
kabızlık var mı nefes darlığı uykusuzluk bende de var

INŞ RABBIM HAYIRLI SAĞLIKLI DOĞUMLAR VERSİN HEPİMİZE BENDE ŞÜKÜR KABIZLIK YOK SABAHLARI AÇ KARNINA SU İÇ İYİ GELİR KABIZLIK İÇİN BİDE EV DE GEZİN YÜRÜ AÇ KARNINA C cvkg0011

KIZLAR HAMİLELİK NASIL GEÇİYOR BEBIS HAREKETLERI VE GÖBISLER NASIL benim karnım aşırı büyük değil normal hareketlerimiz de iyi ŞÜKÜR

Benimde karnım normal :) alışverişleriniz ne durumda mandalina yiyin mandalina da çok iyi geliyor kabız olmamak için. Bende yorgunluk oluyor :(

Bizde iyiyiz cok sukur. Cok karnim benimde yok, ama artik cabuk yorulmaya basladim. Buara grip oldum, mandalinayla ihlamurla gecistirmeye calisiyorum. Bebek odamizi aldik haftaya carsamba gelecek insallah. Odayada kagit yapmaya basladik insallah haftasonuna o da biter

Kızlar meraba bnim cuma guni kontrolum vardi 1 kilo 700 grmmis dr zayıf dedi bide kordon dolasnmis boynuna ntsye girmemi istedi haftaya tekrar gel dedi bakalim cikarck mi dedi

Kızlar meraba bnim cuma guni kontrolum vardi 1 kilo 700 grmmis dr zayıf dedi bide kordon dolasnmis boynuna ntsye girmemi istedi haftaya tekrar gel dedi bakalim cikarck mi dedi

Canim insallah guzelce saglikla devam eder hamileligin. Kordon dolandigini nasil anladi doktorun?

Detaylı ultrasonda bana da demişti doktorum ama Doğum anına kadar çok değişir daha korkacak bişi yok demişti. Önemli olan Doğum anında olmaması demişti. Ben de 33+2 deyim ama olduğum yerde sadece devlet hastanesi var ve doktor yok doğru düzgün 7 eylülde 1200 gramdı bebeğim şimdi bilmiyorum.

Back
X