2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

RABBİM BEBEKLERIMIZI KORUSUN İNŞAALLAH SAĞLIKLI OLSUN BENIM KONTROLUM 1 AY SONRA SUAN İYİDİR İNS

Benimde bugun kontrolum vardi, minik fasulyem 3 cm olmus, midem icin surup verdi rennie ama onu bile icemedim bulantidan. hersey yolundaymis cok sukur. Bidahaki kontrol 7 haziranda, ikili test de yapilcak insallah. Once kan vercem sonra ultrasonda ense kalinligi olculecekmis sanirim. Rabbim evlatlarimiza saglik sihhat versin bize bagislasin insallah.

MAAŞALLAH CANIM ÇOK SEVİNDİM BENİM Kİ DE OLMUS MUDUR 3 CM ACABA

Merhaba guzel anneler.. Cuma günü ben de bebekten tekrar haber alıcam kısmetse...
İnşallah ohss illeti de azalmıştır ben kendimi daha iyi hissediyorum.. ultrasonografiyi sabırla bekliyorum artık

Merhaba guzel anneler.. Cuma günü ben de bebekten tekrar haber alıcam kısmetse...
İnşallah ohss illeti de azalmıştır ben kendimi daha iyi hissediyorum.. ultrasonografiyi sabırla bekliyorum artık

Insallah cok guzel haberler al canim. Bende haziran 7de bidahakine insallah. Doktorum bidahakine artik hareketlerini ultrasondan goruruz dedi.

Cok sık ultrasona girmek bebek için iyi değil radyasyon sebebi ile...
Yurtdışında bizdeki kadar bile girme hakkın yok mesela..
Tabi bana kalsa eve usg bağlatıcam o ayrı...

Bn acaba bisey oldumu die dusunuyorumm hep ondan korkuyorum iyimi acaba die girmek istiym

Cok sukur halimize, agzimin ici hep tatsiz. Mide yanmalarim ve gazim var. Bulantilarim bir nebze daha iyi sanirim. Allah bugunlerimizi aratmasin insallah. Sizler nasilsiniz :)

Cok sukur bnin bulantim olmuyordu zatn mutfagima giremiyorum sadece kotu kokuyo ve halsizlik uyku hali devamm

BENİM DE AGZIMIN İÇİ TATSIZ BÖYLE BİRŞEYE CANIM ÇEKSİN YEDIGIMDE ONUN TADI TATSIZ BI TUHAF OLUYO AMA ŞÜKÜR TABİ İLK ZAMANLARA GÖRE DAHA İYİYİM

BENİM DE AGZIMIN İÇİ TATSIZ BÖYLE BİRŞEYE CANIM ÇEKSİN YEDIGIMDE ONUN TADI TATSIZ BI TUHAF OLUYO AMA ŞÜKÜR TABİ İLK ZAMANLARA GÖRE DAHA İYİYİM

Aynen canim bendede oyle, yedigim seyin tadi 1 dk icinde gidiyor gene o aci tat devam ediyor. Bu durum cok normalmis sanirim. Ben cozumu meyvelerde buldum agiz sulandiriyorlar malum. Mesela kayisi karpuz elma. Bunlari emerek yiyorum hem daha uzun surede bitiyor hemde agzim sulariyla birazda olsa duruyor. Buarada bidahaki kontrol ne zaman senin canim hangi tarihti?

CANIM en son 13 mayıs ta gittim 1 ay sonra gel dedi 13 haziranda mi gitmem lazım ama ben ramazandan önce gitmek istiyorum 4 haziran da gidebilirim sen ne zaman gideceksin

CANIM en son 13 mayıs ta gittim 1 ay sonra gel dedi 13 haziranda mi gitmem lazım ama ben ramazandan önce gitmek istiyorum 4 haziran da gidebilirim sen ne zaman gideceksin

Bana 7 haziran dedi doktor, yani ramazan icersinde. Neden ramazandann once gitmek istiyorsun? Oruc tutmayimi planliyorsun?

Bana 7 haziran dedi doktor, yani ramazan icersinde. Neden ramazandann once gitmek istiyorsun? Oruc tutmayimi planliyorsun?
Yok eşim götürüyor beni arabayla ilçede oturuyoruz biz adapazarı na gideceğiz eşimi düşündüğüm için ben bu durumda olursam tutamam istiyordum tutmak ama tansiyonum düsebilir

Yok eşim götürüyor beni arabayla ilçede oturuyoruz biz adapazarı na gideceğiz eşimi düşündüğüm için ben bu durumda olursam tutamam istiyordum tutmak ama tansiyonum düsebilir

Anladim canim insallah bebisler dogunca tutucaz oruclari. Bu yil boyle olacak. Bende ramazandan once gideyim deyince acaba orucla alakalimi diye sordum. Hayirlisi olsun hakkimizda insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…