2016 Aralık Anneleri

ya ben bebeğin boyuna taktım şimdi.. 18 mm normal mi 8 hafta 4 günlük ölçümde ..? çünkü arada bir sigara içiyorum o yuzden gerimi gelişimi diye korkuyorum :KK43:
18mm mi? eminmisin arkadaşım bnmki 8+2 deyken 1.73mm di en son

kızlar ayın 3ünde doktora gittim. sat tarihime göre ayın 3ünde 7+5 olmam gerekiyordu doktor ultrasona göre 7+1 görünüyor dedi. bir önceki ultrasonda 5+5 demişti bende ona göre sayıyordum ona göre ise 7+4 olması gerekiyordu

biraz geri gelişim mi var acaba

7+1 dediği ölçümde boyu 1.06 cm yazıyor

doktora sordum ilk aylardaki ölçümlerde 10 günlük sapma bile olur dedi ama böyle gelişim günü tutmayan var mı acaba merak ettim
1-2 günlük sapmadan bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
aynı dr muydu çünkü yada aynı ultrasonmuydu diyim makina farkedince oda fark ediyor

Evet eşim nadirler arasında :) dün çini gördü erkek yüzü düştü rus a baktı kız kalktı oynadı:) benim için hiç önemi yok sağlıklı olsun da..
amin inşallah
Acaba Listeye yeni bir sütun açıp gönlümüzden geçen cinsiyet gerçekte olan cinsiyet mi yazsam:dondurma::KK48:

Bi yerlerde okumuştum kese yuvarlaksa kız, fasülye gibiyse erkek diye.. Doğru mudur acaba?
bende okumuştum aynısını
bence benimki fasulye :)

Selam kızlar
Ben bugün sağlık ocağına gittim kendi doktorum bana D vitamin değeri testi yazmış kadın bir afra tafra yok ne gerek varmış herkes de çıkarmış onu geçtim neyse
Anti toxoplazma İgG
Anti rubella İgM
Anti CMV İgM
Testlerini hiç bir sağlık ocağı yapmıyor dedi inanasım gelmedi çok gıcık bir kadındı ya:sinirli::sinirli:
Benim bildiğim sağlık ocağı yapar o testleri
sen mümkünse aile hekimini değiştir cnm

merhaba annecikler... benim bulantılarım başladı işteyim de çok zor uykum var her yer herkes kokuyor falan offff... ama bulantı benim iştahımı iyice açtı kızlar ya acıkınca acayip midem bulanıyor bişiler yiyorum geçiyor ki bu saat başı böyle hemen acıkıyorum... ana öğünler deseniz en fazla 2 saat tutuyor midemi...benim gibi olan var mı? sağlıklı düşük kalorili yiyecek önerisine ihtiyacım var :kk77: e bi de pratik tabi iş yerindeyim... Çok şey istedim di mi

Canim bende oyleyim inan daha bi saat yok tavuk vorbasi ictim 1 tabak simdi karnim boş yemessem midem bulaniyor ee cok yersemde kilo alip basini gidecek zaten 78 ile basladim Allahim sonumuzu hayir etsin :KK70: mide resmenn meyvelere aş eriyorumm :KK70: hayirlisi bakalim
kızlaaarrr aynı durum bende de mevcut,kv dediğine göre sıvı şeyler daha çok bulantı yapıyor diyor,ben de bir zaman yayla çorbası yapıp bir akşamda 3-4 tabak yiyordum.e şimdi işe geldiğim için leblebi,mevsim meyvesi bulunduruyorum,kuru incir,kuru yemiş,özellikle de leblebiyi alın yanınıza,bulandıkça yemem gerekiyormuş gibi hissediyorum ben de,İNŞALLAAAHHH birkaç hafta sonra da bunlar bitecek enerjik anne adayı dolacak burası :spor::spor::spor:

yok cnm bende tutamıyorum bazen içiyorum sonra çok kızıyorum kendime ama elimde değil
bende sigara icen bir anne adayiydim ama hamile oldugun ogrendigim hafta bıraktım bugun migde bulantim basladi gibi lhic canim cekmiyor ..
Ben yurtdisindayim ve burda hix bir doktor hamilelikte en azindan benim cevremdekilere soyledikleri iciyorsaniz tamamen birakmayin 10 iciyorsaniz 5 indirin 5 ise 2 ye normal ictiginiz sigrayi biramin ince olan lsrdan icin size tavsiyem sabah ac karnina icin tiksiniyosunuz :)) tamamen birakmak daha cok anneyi strese soktugu icin bebegi etiketler mis bence en iyi cozum sabah ac karnina icin nasil birakiyorsunuz :)

Bende beklemek istiyorum ama 2 hafta ustuste dugun var ve nikah sahidiyim.
Tabii en son sen bilirsin ama 14. haftayı geçmiş olsa yine boyat diyemezken
7. haftada iyi cesaret ama istediğim kadar çirkin özükeyim ki cumartesi tek kaynımın nişanı var emin ol arkadaşım saçım bembeyaz dipleri
ama çocuğumun canından ve bir ömürlük sağlığından daha önemli değil daha güzel gözükmem

kızlaaarrr aynı durum bende de mevcut,kv dediğine göre sıvı şeyler daha çok bulantı yapıyor diyor,ben de bir zaman yayla çorbası yapıp bir akşamda 3-4 tabak yiyordum.e şimdi işe geldiğim için leblebi,mevsim meyvesi bulunduruyorum,kuru incir,kuru yemiş,özellikle de leblebiyi alın yanınıza,bulandıkça yemem gerekiyormuş gibi hissediyorum ben de,İNŞALLAAAHHH birkaç hafta sonra da bunlar bitecek enerjik anne adayı dolacak burası :spor::spor::spor:
Insallah canim bende bugun eşime dedim disarda yiyelim yemegi cunku hic yemek yapacak halde degilim mutfaktan tiksinmisim resmen inanin daha sabah ki bulasik duruyor :( hic istemiyorum mutfaga girmeyi zaten et aklima geldikce tiksiniyorumm öffff :(

aynı dr muydu çünkü yada aynı ultrasonmuydu diyim makina farkedince oda fark ediyor

amin inşallah
Acaba Listeye yeni bir sütun açıp gönlümüzden geçen cinsiyet gerçekte olan cinsiyet mi yazsam:dondurma::KK48:

bende okumuştum aynısını

Olabilir bak
Ama başta sağlıklı tabi herkesin gönlündeki olsun inşallahhh:dua:

Tabii en son sen bilirsin ama 14. haftayı geçmiş olsa yine boyat diyemezken
7. haftada iyi cesaret ama istediğim kadar çirkin özükeyim ki cumartesi tek kaynımın nişanı var emin ol arkadaşım saçım bembeyaz dipleri
ama çocuğumun canından ve bir ömürlük sağlığından daha önemli değil daha güzel gözükmem
Tabi bende korkuyorum kararsizim..doktorum boyatma demedi belki ondan.oglumda hic boyatmamistim sanirim bunda da gittigi yere kadar..

amin inşallah

bende okumuştum aynısını

Tatlım 3 aydan önce değişmiyor malesef yoksa 5 dk durmam bana denk geldi
Bende o testleri ve idrar testini devlet hastanesinde yaptirdim yrm saat icinde iki kolumu birden deldiler biri diyo saglik ocagi yapiyo, saglik ocagina gidiyorum devlet hastanesi hepsini yapiyo boyle sacmalik mi olur hatta iki testim de hala eksik onlarida mecbur ozelde yaptiricam
Demek sırf bana denk gelmedi ama sağlık ocağında yapanlarda varmış canım kafalarına göre demekki
AzRASILAM AzRASILAM canım keşke hemen değişebilsem ama 3 ay beklemek gerekiyormuş malesef yarın sonuç almaya gidince kadına sorcam nasıl olsa öyle böyle azarlıyor:)))

amin inşallah

bende okumuştum aynısını

seninki 1,73 cm dir Azra.. 17,3 mm'ye karşılık geliyor.

inşallah ya leblebi iyi fikirmiş gerçekten teşekkürler...

Tatlım 3 aydan önce değişmiyor malesef yoksa 5 dk durmam bana denk geldi

Demek sırf bana denk gelmedi ama sağlık ocağında yapanlarda varmış canım kafalarına göre demekki
AzRASILAM AzRASILAM canım keşke hemen değişebilsem ama 3 ay beklemek gerekiyormuş malesef yarın sonuç almaya gidince kadına sorcam nasıl olsa öyle böyle azarlıyor:)))

Aile hekimliğinin kendi laboratuvar imkanı olmuyor, eğer il merkezinde değilseniz yapılamıyor olabilir, çünkü genelde il sağlık laboratuvarına gönderiyor ildekiler, ilçede o imkan olmayabilir.

bende sigara icen bir anne adayiydim ama hamile oldugun ogrendigim hafta bıraktım bugun migde bulantim basladi gibi lhic canim cekmiyor ..
Ben yurtdisindayim ve burda hix bir doktor hamilelikte en azindan benim cevremdekilere soyledikleri iciyorsaniz tamamen birakmayin 10 iciyorsaniz 5 indirin 5 ise 2 ye normal ictiginiz sigrayi biramin ince olan lsrdan icin size tavsiyem sabah ac karnina icin tiksiniyosunuz :)) tamamen birakmak daha cok anneyi strese soktugu icin bebegi etiketler mis bence en iyi cozum sabah ac karnina icin nasil birakiyorsunuz :)
inş cnm bırakırım çok üzülüyorum bebeğime zarar veriyorum diye. sabah denicem aç karnına inş etkisi olur da tiksinirim.

Bi arkadas da aynisi olmus onun saglik ocagi hepsini yapmis bende cok sinir olmustum bide gebelik kaydini yapmamis hanim efendi yigenim sonuclari almaya gitti onada ters konusmus kaydi yapilmamis falan tekrar ayakarina gittik.

Back
X