2016 Aralık Anneleri

valla biraz el mahkum gidiyorum işte adama çok güvendim çünkü bu erken menopoz olayında bütün doktorlar direkt tüp bebek dediler ama bir tek Gürkan Hoca demedi ve ilk deneme hamile kaldım Allah ın izniyle.
Normal röntgen için burda ayrıca para alınmıyor ama 3 boyutlu için ekstra ödemek gerekiyor çünkü her yerde yok malesef o ultrasondan.

siz röntgen için ayrı doktor için ayrı para mı ödüyorsunuz yani?

Peki ilk deneme derken asilama falan mi denedi? Yoksa dogal yolla ilk deneme mi?

Biz burada doktora hic para ödemiyoruz. Aslinda burada her sey farkli. Devlet sigortasi diye bir sey yok. Bütün sigortalar özel ama birini secmek zorunlu. Sonrasinda maasindan türkiyede devlete kesilen gibi burada özele para kesiliyor. Ama sigorta tüm doktor paralarini ameliyatlari vs ödüyor. Yalniz ultrasonu 3 ten fazla ödemiyormus. :110:

Peki ilk deneme derken asilama falan mi denedi? Yoksa dogal yolla ilk deneme mi?

Biz burada doktora hic para ödemiyoruz. Aslinda burada her sey farkli. Devlet sigortasi diye bir sey yok. Bütün sigortalar özel ama birini secmek zorunlu. Sonrasinda maasindan türkiyede devlete kesilen gibi burada özele para kesiliyor. Ama sigorta tüm doktor paralarini ameliyatlari vs ödüyor. Yalniz ultrasonu 3 ten fazla ödemiyormus. :110:
Sigortanin adı ne

zaten doktor bana progestan ıgne ve hap verdi vallao iğneyide yaptırmak cok sıkıntı acayıp agrıttı :KK43:

Arkadaşlar benimde çok merak ettiğim bir konu var başka site de bi arkadaş düşük sebebi kan pıhtılaşma sı mutlaka yaptır bu testi dedi tromboli paneli testimiş galiba 750 tl miş cumartesi doktora sorcam siz duydunuz mu böyle bişey ,pıhtılaşma yüzünden kalbi durabiliyormuş Allah göstermesin ,sorcam bakalım doktora. .

sizin sistem süpermişşş, burda devlet mecbur bir de üstüne özel sigorta yaptırmak zorunda kalıyorsun saçma sapan..

bizim normal yolla oldu, biestoron ve inofolic e başlattı beni hemen. Gittiğim diğer doktorlar normal yollarla hamile kalma ihtimalin neredeyse hiç yok demişlerdi. Nasip işte.. Belki de Gürkan hoca nın beni ve eşimi olumlu motive etmesinden de rahatladık bir nebze

Arkadaşlar benimde çok merak ettiğim bir konu var başka site de bi arkadaş düşük sebebi kan pıhtılaşma sı mutlaka yaptır bu testi dedi tromboli paneli testimiş galiba 750 tl miş cumartesi doktora sorcam siz duydunuz mu böyle bişey ,pıhtılaşma yüzünden kalbi durabiliyormuş Allah göstermesin ,sorcam bakalım doktora. .
Allah korusun ama benim hiç haberim yok böyle bir şeyden. O testler kan uyuşmazlığı gibi durumlar olduğunda ya da düşük yapıldığı zaman yapılıyordur bence..:KK64:

Allah korusun ama benim hiç haberim yok böyle bir şeyden. O testler kan uyuşmazlığı gibi durumlar olduğunda ya da düşük yapıldığı zaman yapılıyordur bence..:KK64:
Kan uyuşmazlığı durumunda değil de, kanda pıhtılaşma olduğu kan testleriyle ortaya çıkıyor. Ben iki düşük yaptıktan sonra bakıldı. Kan pıhtılaşması direk çıkmasa da yatkınlık çıktı. Bu 3. hamileliğim olduğu için kan sulandırıcı iğneye başladık. Ayrıca coraspin kullanıyorum. Allah tan hayırlısı bu sefer bebeğimin kalbi durmaz umarım.

Son düzenleme:
Üst üste düşüklerde yapılıyormuş ama arkadaş yaptır dedi illa kötü bişey olmasına gerek yok dedi sorcam bakalım doktora bende..

İ
Kan uyuşmazlığı durumunda değil de, kanda pıhtılaşma olduğu kan testleriyle ortaya çıkıyor. Ben iki düşük yaptıktan sonra bakıldı. Kan pıhtılaşması direk çıkmasa da yatkınlık çıktı. Bu 3. hamileliğim olduğu için kan sulandırıcı iğneye başladık. Ayrıca coraspin kullanıyorum. Allah tan hayırlısı bu sefer bebeğimin kalbi durmaz umarım.
İnşallah canım sağlıkla al kucağına peki ne dicem doktora bu test için birde ücreti ne kadar bilgi verirmisin

İ

İnşallah canım sağlıkla al kucağına peki ne dicem doktora bu test için birde ücreti ne kadar bilgi verirmisin
Amin cnm amin. Ben devlet hastanesinde yaptırdım. Üst üste düşük olduğu için devlet hastanesi ücretsiz yapıyor ama özel hastanelerdeki ücretini bilemiyorum. Doktoruna kan pıhtılaşması ile ilgili testleri yaptırmak istiyorum diyebilirsin. Gerekli görür mü bilmiyorum çünkü üst üste düşük olmadan hiçbir doktor önemsemiyor.

Almanyada da anlattigin gibi ilk prosedür. Kan testi yok. 1 hafta gecti, evde pozitif cikinca bir hafta sonrasinda da ultrasona gittim.

Bu arada azericede w harfi ş olarak mi okunuyor? Senin yazilarini iki kere falan okuyorum :KK70:
Ya evet elim aliwti ))) vatsapda hep boyle konusunca tabi bizimkiler anliyo burda pek kimse takilmadi diye bende deyismedim )))))))

sizin ordakiler baya gamsızmış :) her yerin adeti, insanı farklı farklı ama merak etme bizde de aynı kafada insan çok :)) ben hamile olduğumu söyleyince niye söyledim diye azarlayan o kadar çok insan olduki! resmen hevesim kursağımda kaldı :/ sonuçta çok yakınlarım iyi bir şey olsa da duyacaklar kötü bir şey olsa da duyacaklar Allah korusun..her şey Allah'tan.. ayrıca türkçen çok güzel maşallah arkadaşım
Yaa sorma bide burdakilere sor sen ay aman soyleme diye yediler bitirdiler beni..evet cok iyidirr turkcem )))))

Ark iki kez düşük yaptı kan pıhtılaştıydı ıcın çocuğa kan gidemiyor beslenemeyio Allah korusun ölüyor düşüyor imkanın varaa yaptır yoksa zaten ay ay gelişiminden anlıyor çoğu Dr
Ben ilk oglum gec oldugu ıcın acaba kan pırtıllaşması mı var diye fakülte hast baktırmıştım şükür temiz çıkmıştı sonuc üm

sizin sistem süpermişşş, burda devlet mecbur bir de üstüne özel sigorta yaptırmak zorunda kalıyorsun saçma sapan..

bizim normal yolla oldu, biestoron ve inofolic e başlattı beni hemen. Gittiğim diğer doktorlar normal yollarla hamile kalma ihtimalin neredeyse hiç yok demişlerdi. Nasip işte.. Belki de Gürkan hoca nın beni ve eşimi olumlu motive etmesinden de rahatladık bir nebze

Evet biliyorum ben de Türkiye`den geldim zaten :) Özel olayini sevmiyordum hic Türkiye`de.
Motivasyon cok onemli. Hic belli de olmuyor hem bu isler.

Ya evet elim aliwti ))) vatsapda hep boyle konusunca tabi bizimkiler anliyo burda pek kimse takilmadi diye bende deyismedim )))))))

:KK70: cok ilginc geldi yaa. w=ş :KK70:Sorun yok ben kendi adima alistim :)

X