2016 Aralık Anneleri

aynı sıkıntı bende de var bol bol kayısı ve posalı şeyler yiyorum biraz düzeldi bugün çok şükür. akıntıyı da takma kafana, arkadaşımla konuştum onun doğuma kadar hep olmuş. o öyle anlatınca bende rahatladım biraz. sen doktora gidince progestan kullanmalı mıyım diye mutlaka sor, es geçebiliyorlar çünkü.
soracağım canım inşallah. Ah o akıntı nasıl korkutuyor insanı, paranoyak oluyor insan var mı bir şey diye. Kafaya takmamak lazım yapabilirsek.

soracağım canım inşallah. Ah o akıntı nasıl korkutuyor insanı, paranoyak oluyor insan var mı bir şey diye. Kafaya takmamak lazım yapabilirsek.
malesef canım, ben de tuvalete gidip gidip bakmamak için kendimi frenlemeye çalışıyorum. Bakayım diye düşününce hemen candy crush açıp oynuyorum unutuyorum :)
çalışıyor musun sen?

günaydın yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz kızlar ben iş yaptıkca azcık kanamam oluyor şuanda zaten raporluyum bu hafta için bu gidişle hiç çalışamıcam herhaldeee
Kanaman varsa leke bile olsa tamamen bitene kadar iş yapmaman hatta sadece wc ve yemek yemek için kalkman lazım.kanama -leke düşük tehtididir.

malesef canım, ben de tuvalete gidip gidip bakmamak için kendimi frenlemeye çalışıyorum. Bakayım diye düşününce hemen candy crush açıp oynuyorum unutuyorum :)
çalışıyor musun sen?
Candy Crush iyi fikir, ben de Trivia Crack yapayım bari, kafam dağılır :)
Evet çalışıyorum, bankacıyım canım. Sen çalışıyor musun?

Kızlar meraba bende adete bes gun kala ogrenmistim adet gunu lekelenmelerim oldu çok korkmustum doktora gittim progestan verdi n'olur nolmaz diye ama suanda çok şükür hiç bisey yok insallah hepimiz sağ salim kucagimiza aliriz yavrularimizi yarinda kontrolm var keseyi gorursek belki keseriz ilaci dedi

Arkadaşlar bat dan önce sadece adet olacakmış gibi kasığı - beli ağrıyıp da başka belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen oldu mu?ben 7 gün önce aşılama yaptırdım.O günden beri hafif ağrılarım var dün çok sancım oldu. bebek varsa 30-31 aralık gibi beklenen doğum tarihi olacak.

Merhaba güzel hmişler, dünden beri pek gelemedim buraya. Yarın kontrolüm var inşaallah. Sat'a göre 5+4 görünüyorum ama sanırım benimki geç döllenme çünkü geçen hafta doktorum değerlerine göre 3 haftalıksın demişti. Kese de görünmemişti zaten. Salı günü değerlerim 222 çıkmıştı inşaallah yarın görürüm keseyi. Bu yüzdenbiraz endişeliyim ama içimi rahatlatmaya ve kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, bebişlerimiz tutunsun inş.

aaa senin Azerbaycanda olduğunu şimdi gördüm. bana da 22 nisana randevu verdi doktor bakalım hayırlısı inş :)
Evettt canim aslinda ben azeriyim sadece turkce iyi konuwtugumdan farkedilmiyor..bizde kan vermek diye birwey yok ))) adetin 1 hafta gecer test yaparsin 2 ci hafta gectiginde doktor 2 ayin tamaminda da usg daha once gidince doktorlar guler yani gormemiw diye naapcaksin bizde oyle hatta bi cok kadin test bile yapmaz adetim gecti 3 hafta sonra kurtaja gitcem der yada iwte hamileyim bide 2 ayinda 3 ayinda gider doktora coguu buyukler karwi bilip bilmeden daha o sana yerlewmedi birakta yerini bulsun bilmem ne der anlatmasi zor folik asit aliyorum bazilari onu ne icin iciyorsun ne gerek var daha bebek bile deyil o beynimi var ki geliwtirsin ohoohhhh anlat anlat bitmez yani boyle weyler o yuzden turk topigindeyim ya ama wukrler olsun artik bayanlar her weyi biliyor en azindan netten arawtirma imkanlari var ninelere kalsaaa biz vaktimizden gecti 9 ay sonra dogurduk ne doktoru ne tetkiki diyor :KK12::KK67:

Merhaba güzel hmişler, dünden beri pek gelemedim buraya. Yarın kontrolüm var inşaallah. Sat'a göre 5+4 görünüyorum ama sanırım benimki geç döllenme çünkü geçen hafta doktorum değerlerine göre 3 haftalıksın demişti. Kese de görünmemişti zaten. Salı günü değerlerim 222 çıkmıştı inşaallah yarın görürüm keseyi. Bu yüzdenbiraz endişeliyim ama içimi rahatlatmaya ve kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, bebişlerimiz tutunsun inş.
Hayirli haberle gel inwAllah yarin

Amanin! ama olsun orada rahatsan yapcak bise yok.
Almanyada da devlet hamilellik boyunca 3 ultrasonu ödüyormus. Digerleri özel oluyor. Normalde her bir ultrason 40 euroymus. Ama doktor paket yapmis hamilelik boyunca 200 euro tümü. Buna ultrason görüntüleri ve bebegin 3 boyutlu görüntüleri de dahilmis.

Türkiyede de özel ücretli mi bu 3 boyutlu görüntüler falan?

Evettt canim aslinda ben azeriyim sadece turkce iyi konuwtugumdan farkedilmiyor..bizde kan vermek diye birwey yok ))) adetin 1 hafta gecer test yaparsin 2 ci hafta gectiginde doktor 2 ayin tamaminda da usg daha once gidince doktorlar guler yani gormemiw diye naapcaksin bizde oyle hatta bi cok kadin test bile yapmaz adetim gecti 3 hafta sonra kurtaja gitcem der yada iwte hamileyim bide 2 ayinda 3 ayinda gider doktora coguu buyukler karwi bilip bilmeden daha o sana yerlewmedi birakta yerini bulsun bilmem ne der anlatmasi zor folik asit aliyorum bazilari onu ne icin iciyorsun ne gerek var daha bebek bile deyil o beynimi var ki geliwtirsin ohoohhhh anlat anlat bitmez yani boyle weyler o yuzden turk topigindeyim ya ama wukrler olsun artik bayanlar her weyi biliyor en azindan netten arawtirma imkanlari var ninelere kalsaaa biz vaktimizden gecti 9 ay sonra dogurduk ne doktoru ne tetkiki diyor :KK12::KK67:

Almanyada da anlattigin gibi ilk prosedür. Kan testi yok. 1 hafta gecti, evde pozitif cikinca bir hafta sonrasinda da ultrasona gittim.

Bu arada azericede w harfi ş olarak mi okunuyor? Senin yazilarini iki kere falan okuyorum :KK70:

sizin ordakiler baya gamsızmış :) her yerin adeti, insanı farklı farklı ama merak etme bizde de aynı kafada insan çok :)) ben hamile olduğumu söyleyince niye söyledim diye azarlayan o kadar çok insan olduki! resmen hevesim kursağımda kaldı :/ sonuçta çok yakınlarım iyi bir şey olsa da duyacaklar kötü bir şey olsa da duyacaklar Allah korusun..her şey Allah'tan.. ayrıca türkçen çok güzel maşallah arkadaşım

Amanin! ama olsun orada rahatsan yapcak bise yok.
Almanyada da devlet hamilellik boyunca 3 ultrasonu ödüyormus. Digerleri özel oluyor. Normalde her bir ultrason 40 euroymus. Ama doktor paket yapmis hamilelik boyunca 200 euro tümü. Buna ultrason görüntüleri ve bebegin 3 boyutlu görüntüleri de dahilmis.

Türkiyede de özel ücretli mi bu 3 boyutlu görüntüler falan?

valla biraz el mahkum gidiyorum işte adama çok güvendim çünkü bu erken menopoz olayında bütün doktorlar direkt tüp bebek dediler ama bir tek Gürkan Hoca demedi ve ilk deneme hamile kaldım Allah ın izniyle.
Normal röntgen için burda ayrıca para alınmıyor ama 3 boyutlu için ekstra ödemek gerekiyor çünkü her yerde yok malesef o ultrasondan.

siz röntgen için ayrı doktor için ayrı para mı ödüyorsunuz yani?

Bu arada dün sol bademciğim şişmişti doktor antibiyotik verdi ama kullanmamak için hala direniyorum En Büyük KK
Tuzlu suyla gargara, zencefil, bal, limon sıcak su karışımı, gece ballı süt, bol bol meyve ve istirahat sanırım bugün daha az acıyor yutkunurken. YArına kadar da azalır inş.o_O

amin inşallah canım, sen de gönlünü ferah tut.. geç döllenmedir Allahın izniyle ve pirincin sağlıkla büyür inşallah

Bu arada dün sol bademciğim şişmişti doktor antibiyotik verdi ama kullanmamak için hala direniyorum En Büyük KK
Tuzlu suyla gargara, zencefil, bal, limon sıcak su karışımı, gece ballı süt, bol bol meyve ve istirahat sanırım bugün daha az acıyor yutkunurken. YArına kadar da azalır inş.o_O
Canim gelmis olsunnn. Gebelikte zencefil kullanimi gunde 4 grami gecmemeli Allah korusun düşük riskine yol acabiliyormus ben oyle duymuştum istersen sende bi araştır ona gire tuket :)

amin inşallah canım, sen de gönlünü ferah tut.. geç döllenmedir Allahın izniyle ve pirincin sağlıkla büyür inşallah
inşallah canım elimden geldiğince rahat olmaya çalışıyorum ama aklım hep onda :)

Canim gelmis olsunnn. Gebelikte zencefil kullanimi gunde 4 grami gecmemeli Allah korusun düşük riskine yol acabiliyormus ben oyle duymuştum istersen sende bi araştır ona gire tuket :)
bunu bilmiyordum canım iyi ki öğrendim sağolasın. Zaten 1 kez içtim o da yarım çay kaşığı kadar. En iyisi bir daha içmeyeyim

X