Olsun tatlım işlerini sabah ayarlamaya çalışırsan okuldan gelince yine ilgilenirsin kuzucuğunla. Sabah yaparsın yemeğini ya da hazırlar atarsın dolaba akşama sadece pişirmek kalıraynı bakıcıyla devam etmek önemli bence en azından alıştılar artık. Biz de şarkılarla öğreniyoruz ingilizce şimdilik bir de kitaplarımız var. Bazen kelimeleri ingilizce çıkartıyor şaşırıyorum. Kelebeğimin Pratik zekası var maşallah benim bile aklıma gelmeyen çok şaşırtıcı şeyler yapıyor. Geçen gün kitap okurken kardan adam çıktı karşımıza anlattım nasıl olduğunu bir anda ayaklandı oyuncaklarının arasından kardan adam karakteri olanı buldu getirdi bana. Sanki sen daha anlat ben biliyorum zaten dermiş gibi önüme koydu oyuncağı
Evet canım da doğru zamanı bekliyorum üstüne eğilmek için. Şimdilik sadece şarkılarla kulak aşinalığı kazandırmaya çalışıyorum.Aynen canım artık sabahtan yapacağım işlerimi geldiğimde de sadece kızımla vakit geçireceğim..kelebeğin şanslı İngilizceyi senden öğrenerek büyüyecek :) aaaa o bizde de var...kızımda geçen gün arabada bir müzik duydu dondo diye bağırıyor dondurma reklamında aynı müzik çalıyormuş onun bağlantısını kurmuş hemen..günde yarım saat izlemez tv ama dondurmayı öğrendi ne yazık ki onunla ilgili herşeyi aklında tutuyor :)
Slm arkadaslar.kizim 22 ayligin icinde.nasip olursa 2019 mayis da 2.cocugum olcak.bakalm bizi neler bekliyo ikisini bi arada idare edebilecek miyim.herkes iyidir umarim.
Hayrli olsun cnm.ona gore dayanma gucude verir allhm insallh.yeterki saglikla gelsinlerTebrikler!! Bende hamile oldugumu ogrendim :) Iki cocukla nasil bas edecegimi dusunuyorum kara kara... Kizim hala geceleri uyaniyor ve kucakta sallamadan uyumuyor. Hamilelik ilerledikce nasil olacak endiseleniyorum...
Aynen Rabbim inşallah yardımcımız olur :) Bende Allah nasip ederse 2. kızımı ocakta kucağıma alıcamHayrli olsun cnm.ona gore dayanma gucude verir allhm insallh.yeterki saglikla gelsinler
Hayrli olsun cnm.ona gore dayanma gucude verir allhm insallh.yeterki saglikla gelsinler
2019 aralık annelerine bakıcaksınız burası 2016Merhaba. Aranıza çok geç katıldım. Benim ikinci çocuğum Yağmur. Bir aralık prensesi..
Evet 2016 benim de :)2019 aralık annelerine bakıcaksınız burası 2016
Hayirli olsun canimNasılsınız Aralık anneleri ben ikinci bebise hamileyim :)
Burası aktif değil buyurun yardımcı olayımmerhaba size birsey sorabilirmiyim