Hayırlı olsun canım güle güle oynasın kelebekAcaba biberonlarda mı hata var? Ya da kapağı tutan tırnaklardan biri mi kırık ya da yalama mı yapmış ki? Bu konuyu avente bir bildirseniz muhtemelen geri dönüş yaparlar. Bende de 2 tane avent var natural pp ve hiç sızdırma gibi bir problemimiz olmadı.
Aklımda fp eğitici kitap tırtıl ve eğitici köpekçik almak vardı. Kitabı buldum hatta sonuncusunu ben aldım ama ilçedeki tüm migrosları gezdim eğitici köpekçik bulamadım. biri almıştı gördüm hatta etiket de vardı rafta ama bulamadım. Ebebekten mesaj geldi o güne özel oyuncaklarda %23 indirim var diye ama onun da internet sitesi sıkıntılıydı. Öyle bir takmışım ki kafaya gece 2 ye kadar ödeme yapmaya uğraştım. Sonunda aldımkargoyu bekliyorum şimdi
oyuncakların hepsi çok güzel ama çok da pahalı. napıcaz artık miniklerimizin oyuncakları için çalışıcaz sanırım.
Güle güle oynasın oğluşun canımValla ben ucretsiz izinde olduğum için çok ucamadimtodizoo nun diz ogren halkalarini fp nin bul tak kovasi var renkli bloklar bi de cingirakli uzeri sayili yumusak top aldim.Kovayi buradaki ebebeklerde bulamamistim cok istemistim cok begendim.Bu tip oyuncaklar hep 1 yas uzeri oluyo bu 6 ay uzeri parcalari fln buyuk.Halkalar da renkli renkli oglumun dikkatini cekti.Simdilik koluna bilezik yapiyo Ha bi de havuz aldım yazin köyde salcam içine
Elma veriyorum 4 gündür canım normal kakamız.Biz bugün 5.ayımızı doldurdukzaman çok hızlı geçiyor. Bir bakmışız 5.yaşını kutluyoruz
Miniğine meyve veren anneler elma ya da muz verdikten sonra bebeğinizin kakasında siyah iplik benzeri şeyler gördünüz mü? Dün elma vermiştim kekebeğime bugünkü kakasında gördüm o şeyleri ve araştırdım lifli gıdalarda olurmuş. Ben yine de huzursuz oldum. Acaba başına gelen ya da doktoru tarafından bilgilendirilen var mı aranızda?
Canım Bebiş kaç aylık oldu? Ek gıdaya başla artık istersen. Ya da kendi sütünle muhallebi pişir ver o daha tok tutar hem anne sütüyle olduğu için de sağlıklı olur.Sorma canım gerçekten her gün farklı bir huy...mama vermedim hiç doktorlar zehir olarak görüyorlar sankie süt de dolapta var ama içmiyor ne yazık ki günlük 900 cc dedi 450-500 ancak içiyor bizimki...
Geçmiş olsun canım. Biz de ikinci dozu geçen hafta pazartesi yaptırdık. Ama çok rahat geçti. İlkinde ishal olmuştuk biz. Bunda sorun yaşamadık hiç. İstersen bir doktora götür. için rahatlar canım.Evet canım aynen öyle bağırsak sıkıntısı yaptı kızım da...ve ishal...doktor ishal olabilir demişti...gaz sancıları da geri gelebilir ama kısa süreliğine dedi sorduğumda...ama kıyamıyorum yavrum akşam bir başlıyor kıvranmaya bütün gece...o yüzden de süt içmek istemiyor...2 doktora götürüyordum 2 si de yapalım deyince hemen kararımı verdimama kuzumun düzeni bozuldu resmen...inşallah kolay atlatırız...
Geçmiş olsun canım. Biz de ikinci dozu geçen hafta pazartesi yaptırdık. Ama çok rahat geçti. İlkinde ishal olmuştuk biz. Bunda sorun yaşamadık hiç. İstersen bir doktora götür. için rahatlar canım.
Bu aralAr huzursuzluğu arttı. Gece bile daha sık uyanır oldu. Yazık yavrum kaşıntısından yanağını tırnaklıyor artıkBen de kaç zamandır bakmıyorumçıkınca görürüz artık :) inşallah anlamıştır eşin canım. Her gün konuşunca da bunalıp ters tepmesin
Sizde ters işlemiş canım durum :) haklısın mizacında olan da önemli.Onun da etkisi vardır canım ama kişilikte de olması lazım sosyalliğinbenim ablam ailenin ilk çocuğu sosyallikte üstüne yok ben son çocuğum tam tersi çekingen içime kapalıyım
Ne versek yiywcek gibi bebişler canımBen bugun biraz ıspanakla irmik karışımı yaptım verdim sevdi değişik geldi:)
Evet canım her gün bir öğün olacak. Ben şimdilik bir çay bardağı ölçü kullanıyorum canım. Yarım ç.b anne sütü yarım ç.b su ve bir tatlı kaşığı buğday nişastası ya da pirinç unu canım. Biz de pirinç unu kabızlık yaptı vermiyorum ben. Yarım ç.b suyla nişastayı karıştır. Kaynayana kadar karıştırarak pişir canım. Pişince anne sütünü de ekle karıştır. Yesin bebiş. En azından daha tok tutar canım. Yazık aç kalmasın bebişin.Canım doktorumuzla konuştuk normal dedi...şükürler olsun bugün normale döndük..canım kendi sütümle nasıl muhallebi yapabilirim? Pirinç unu kullanarak mı? Bir de her öğün yiyemez onu sanıyorum her gün 1 öğün değil mi?
Ya kıyamam yakın demek canım çıkmasıBu aralAr huzursuzluğu arttı. Gece bile daha sık uyanır oldu. Yazık yavrum kaşıntısından yanağını tırnaklıyor artık
Anladı gibi duruyor canım da zaman gösterecek
Evet canım bayağı ters bizimkiSizde ters işlemiş canım durum :) haklısın mizacında olan da önemli.
Uzundur görünmüyordun canım iyisin değil mi?
Ben vermeye başladım artık ya zamanı beklemesenNe versek yiywcek gibi bebişler canımben de ıspanak vermiştim tadımlık bayılmıştı. Neyseki 5. Ayı da doldurduk az zaman daha var o da bitsin yesinler bol bol yaz meyveleri de tam tatlanır
Bizimde mi diş çıkacak acaba çok huysuzlanmaya başladık salya desen çok fena bide elde salla diyo bir saat sürdü uyutmam şimdiYa kıyamam yakın demek canım çıkmasıbizim doktor daha 1 ayı var gibi dedi diş için. İnşallah çıkar da kurtulur yavrum.
Zaman sizin için en güzelini gösterir inşalalh
Ohh maşallah ne güzel gez bakalımEvet canım bayağı ters bizimki
İyiyim canım ablama gitmiştik orada fırsat olmadı girmeye. Yeğenler oğluş annemler kalabalıktık. Gezdik bir de. Telefonu görmedi gözüm hiçhaftaya da tatile gidiyoruz yine bir hafta giremem gibi.
Evet canım her gün bir öğün olacak. Ben şimdilik bir çay bardağı ölçü kullanıyorum canım. Yarım ç.b anne sütü yarım ç.b su ve bir tatlı kaşığı buğday nişastası ya da pirinç unu canım. Biz de pirinç unu kabızlık yaptı vermiyorum ben. Yarım ç.b suyla nişastayı karıştır. Kaynayana kadar karıştırarak pişir canım. Pişince anne sütünü de ekle karıştır. Yesin bebiş. En azından daha tok tutar canım. Yazık aç kalmasın bebişin.
İşte o yüzden laf soktuğu belli olmuyortanımlama süper olmuş ses içine doğru gidiyor gibi Ayy böyle insanlarla yaşamak çok zor. Kimse dinlemez ama o hala konuşur. Lafı kendi desin kendi duysun içinde kalmasın
Evet canım çocuklarına her zaman duygu sömürüsü yapmış. Damatlar yememiş şimdi oğluna yoğunlaştı. Gerçi Bu aralar canımızı sıkmıyor, inşallah böyle devam eder. Konuştuk eşimle benim bu kadar sert tepki vermeme anlam verememiş ona göre bir şey yok ortada. Ben de her şeyi tek tek anlattım. Eski mevzuları da açtım haliyle. Zamanla görücez ne kadar anlaşıldığımı.Duygu sömürüsü yapınca eşin dayanamıyordur kesin. Kadın da bunu kullanıyordur canım. Sen de haklısın size değer verse verdiğini gösterse annesinin huyunu bildiğini ama annesi olduğu için bişi yapamadığını söylese anlarsın da üste çıkmaya çalışıyor diyorsun bu da sizi rahatsız eder elbet.
Evet canım online oyun. Sorun zaten aslında eşimin beni aldattığı düşüncesi falan değil. Ben bu kızdan rahatsız oluyorum kız çok samimi konuşuyor. Sürekli yazıyor falan. Şaka yapıyor. Gıcık oldum ben de. Bu yüzden bir kaç kez uyardım konuşmaması için. Uyarmama rağmen ısrarla konuşmaya devam etmesi beni aşırı derecede sinirlendirdi ve sesimi yükseltmeme sebep oldu. O farkında değilmiş durumun ciddiyetinin. Konuştuk o da bana güvenmiyorsun dedi. Onun da zoruna gitmiş canım. Ben halbuki kıza gıcık oldum. En son konuştuk tamam haklısın dedi sustu. Ben de ağlamaya başladım. Tam yanından kalkarken gitme dedi. Hıçkıra hıçkıra ağladım. Normalde ağlamam kolay kolay. Ben öyle ağlayınca o da durumu tam anladı. Oyunu sildi direk.
Ben vermeye başladım artık ya zamanı beklemesenmeyve iyi olacak şu emzik şeklinde meyveleri içine koyduğumuz bişey varya ondan alıcam bu ay inşallah ona koyarım suyunu çeker biraz oyalanır...
Ispanağın tam zamanı aslında canım. Geçmeden versem iyi olur :) evet canım ben de alayım diyorum onlardan. File içine meyveyi koyuyoruz bebişler ısıra ısıra suyunu içiyorçok mantıklı bir şey içat etmişler
Bizimde mi diş çıkacak acaba çok huysuzlanmaya başladık salya desen çok fena bide elde salla diyo bir saat sürdü uyutmam şimdi
Canım dişetinde diş yerine bak bakalım ya alt ön ya üst ön çıkar. Yerinde hiç çizgi oluşmuş mu? Damakta çizgi oluşuyor ilk öyle anladım ben. Çok zor sallayarak uyutmak ya. Ben hiç alıştırmadım. Tabi normalde de sakin bir bebekti. Sıkıntısı olmadığı zaman kendi kendine uyuyordu. Şimdi uykusu gelince emziği veriyorum uyuya kalıyor canım.
Ohh maşallah ne güzel gez bakalım
Görümcem de çok zayıf o da yiyorBu aralar iyice şiştim ve sebebini buldum bebek bisküvisine dadanmıştım millet kilo almak için yiyormuş bunu:))))))