2016 Aralık Anneleri

Allahim yaa. Rabbim hepimize kolaylik versin.

Biz kuzulardn düzen beklerken bizim düzen alt üst. Dün saat 21.30 sularnda uyuyan kızm sabahın 6 sında uyandı güzdüz sadece yarım saat uyudu 1 saattir uyutcam die çatladım bel sırt boyun kol bacak kalmadı. Şimdi beşiğinde kıpırdanıp duryo allah bize sabır onlara sağlık vwrsn. O değil de bir de wvin iş yükü varya esas beni çileden çıkaran o. Tüm ev bana bakıyor çıldırıyorum bazen. Kv ve kb geçiçi süreyle bende kalıolar da....

Hanımlar bilmeyenleriniz için ufak bir önerim var Geçen gün yaptığım yoğurt sünüyordu baktım yenecek gibi değil tam döküyordum ki komşum yoğurdumu çökeleğe çevirmeme yardım etti Şöyle ki: Yoğurdu tencereye boşaltıp üzeribe bir tatlı kaşığı tuz gezdiriyoruz ve orta ayarda ateşe koyuyoruz. Kaynayıp beyaz köpükler çıkınca üzerine bir kahve fincanı soğuk su gezdiriyoruz ve altını kapatıyoruz. Soğuyunca temiz bir bezle süzüyoruz ve suyunu sıkıyoruz. Ve peynirimiz hazır

Ç
Canım çok sagol bu bilgi için benimkide sündü havalar ısındıya sıcak çalmışım yogurdu kısınki derecesinde caldım sündü ilk kez basıma geldi ne yapcam diye düşünüyodum çok işime yaradı çok sagol canım

Ben de sinir oldum yoğurt iyi olmayınca ama peynire bahane oldu afiyet olsun canım.

Canim bebisle ilgilenemiyorlar mi? Onlar bakarken islerini toparlarsin. Ben oyle yapiyorum. Annemler veya esiminkiler mi geldi. Firsat bu firsat atiyorum kucaklarina

Allah yardımcın olsun cnm işin zormuş misafir olunca insan daha çok yoruluyo...
Canim bebisle ilgilenemiyorlar mi? Onlar bakarken islerini toparlarsin. Ben oyle yapiyorum. Annemler veya esiminkiler mi geldi. Firsat bu firsat atiyorum kucaklarina
Bende fırsat bu fırsat diyorum ama annemler varken tamamen atıyorum başlarına kb deye olmuyo acıktı al altına yaptı al aglıyo al diyo zaten namaz kılıp kuran oluyo gelince de sürekli
Ayy bende burda ne kv çekiştirir oldum ya durdurmalıyım kendimi galiba

Hahaha kv gıybetinde ilk sırada ben varım
Herkese anlatılmıyor ki. Burada derdimizi paylaştıkça sıkıntımız azalıyor bir de etraf kendini mükemmel göstermeye çalıştığı için bir tek ben yaşıyorum herhalde diyordum ama buradaki paylaşımları görünce demekki herkes yaşıyor diyorum

Aynen cnm şurda anlatıyorum da hafifliyorum bizimkilere anlatsam canları sıkılacak pek hatta hiç arkadaşımda yok sayılır en yakın arkadaşlarım univ onlarla telefonla konuluyoruz anca farklı şehirdeler öyle komşuya falan da gitmem ayy ben ne yalnızmışım ya insanlarla kaynaşmam lazım hep bu kilolar yok mu bu kilolar beni eve kapatıyor vermek lazım da yapamıyorum anne yazık üzülüyor artık bana

Canım çok yaşlı tutsa da bi süre. Zaten anca o sekilde ama insan yoruluo benimki kucak kusu olunca... Bi de kızım anne istyo küçük cadı bende huzur buluo bi

Aynen benim kızda öyke hergun huy değişiyor farklı uyuyoruz benımkı derecete gelen belli bi ateş yok ağlarken kendi ateşini kendi çıkarıyor ıkıncı konusunda çok ara vermeden olsun istiyorum Rabbim bilir tabi ama yaşım zaten ileri daha da geç kalmadan olsun istiyorum hayırlısı

Ya bu kilolar nasıl gşdecek hakkaten dün düğün vardı elbiselere sığmadım emzirşrken rejim yapamam ama sezeryanlıyımda karın egZersizi de yapamam

Ya bu kilolar nasıl gşdecek hakkaten dün düğün vardı elbiselere sığmadım emzirşrken rejim yapamam ama sezeryanlıyımda karın egZersizi de yapamam
Hamile gibi geziyorum ortalıkta ya Bi yerden başlamam lazım ama o yeri bulamadım daha :)
Gidecek kilo da çok olunca insanın hevesi kalmıyo once kafamda az kilo hedefleyip ondan kurtulmam daha mantıklı olacak galiba ilk hedef 7 kilo verim 110 altı inmek olsa sonra 99 lu rakamlar ikinci hedef olsa diyorum ayy benim hayal ettiğim kilolar başkalarının kabusu:))))))

Merhaba kızlar ben epeydir yazmiyormusum buraya.İyisiniz inşallah. Diyet topiklerinde geziyorum ben

Pazartesi başladım ama diyette değilim. Diyetteyim diyince her şeyi yiyesim geliyo gözüm dönüyor
Canım çok isteyince yiyorum ama eskisi gibi doyacak kadar degil nefsimi koreltecek kadar.Evde hareket fln yapıyorum yuruyemedigim zamanlarda.1 hafta iyi geçti bakalım önümüz nasıl olur :)

Kızlar herkese mutlu hafta sonları benim kızım da Cuma günü rota aşısını oldu 2.dozu...ama cumadan beri gaz sancılarımız geri geldi bitti diye seviniyordum..zaten 7/24 kucakta gezmek istiyor...ayrıca uyku dışında sütünü içmiyor...uyku arasında veriyorum çok iştahsız bir bebek ne yazık ki...bu ay da 450 gram almış...doktor Mayıs sonuna kadar geçmeyelim ek gıdaya dedi...tam diyorum tamam oturttuk düzeni hooop ya aşı oluyor ya atak haftası...

Bende hamile gibiyim nasıl vericem bilmiyorum dun kışlıkları kaldırdım yazlıkları çıkardım hiçbir elbıse pantalon olmuyor yıne hamıle pantalon giydim

Darısı bana inşallah ama hep yemek ıstıyorum bıde havalar iyi olsa kızı atarım arabasına bende yürüyüş yapmış olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…