- 30 Mayıs 2008
- 3.894
- 8.355
Bu kadar laf beklem
Kızlara annem bakarım diyo cnm kv kalsa büyük bende dursun küçük anarnede diyo sabah sabah bebek dagıtımı yapacakmışız aralarında mesafa çok benim kv işini bi bilir ki annem çoçuklara yazık ben bakarım dedi buna şimdi durup durup annen bakacakmış diyo bana sonra millete ben bakıyım dedim annesi yok ben bakarım dedi diyecek anneme de dedim sakın bakarım deme diye çünkü bakmaya başlanınca diyecegi belli kışın benim evim sobalı sen bak diyecek yazın köyden arsa alacak köye gidiyorum sen bak diyecek bakmaz anacım bakmazz ama lafa gelince övünür bi ara çalışyım 3 ay haftada bir anca baktı sonra eşim bişeyler dedi diye 3 gün üst üste baktı bir sefer neymiş komşuları sen bak çocuk toparlandı sen nasıl iyi baktın geldiğinde cılızmış demiş bir dinlesen 3 ay kadın baktı sanırsın
Bu kadar laf beklemiyordu hazmedemedi kahvaltı yapmıycam cnm istemi dedi zorla yaptı bakalım uzutma dedim ama pek de alttan almadım napıyon daha saysam ooo neler var..Başla canım işe hem sana da iyi olur biraz kafa dağıtmış olursun kuzucuklara annen mi bakacak?
Kesinlikle haklısın sonuçta ilgili anneleriz ve bebeklerimizin sağlığını illaki düşünüyoruz. Gereksiz bir çıkışmaydı. Bence tecrübe daha önemli ki çok iyi bir çocuk hastanesinde çocuk doktoru olan bir arkadaşım kendi bebeğini annelerimizin bize uyguladıklarını yaparak büyüttü. Bizi böyle büyütmüşler neremiz eğri der her zaman.
İnşallah bekler bebiş canım en azından 34.haftayı görürlerse hiçbir sıkıntı kalmaz.
En iyisini yapmışsın yoksa nasılsa sen kabulleniyorsun diye yapacak yapacak uzaktan senin sinir olmanı izleyecek. İçine atıp daha da sinir olacağına yüzüne söyle kafan rahat olsun
Kızlara annem bakarım diyo cnm kv kalsa büyük bende dursun küçük anarnede diyo sabah sabah bebek dagıtımı yapacakmışız aralarında mesafa çok benim kv işini bi bilir ki annem çoçuklara yazık ben bakarım dedi buna şimdi durup durup annen bakacakmış diyo bana sonra millete ben bakıyım dedim annesi yok ben bakarım dedi diyecek anneme de dedim sakın bakarım deme diye çünkü bakmaya başlanınca diyecegi belli kışın benim evim sobalı sen bak diyecek yazın köyden arsa alacak köye gidiyorum sen bak diyecek bakmaz anacım bakmazz ama lafa gelince övünür bi ara çalışyım 3 ay haftada bir anca baktı sonra eşim bişeyler dedi diye 3 gün üst üste baktı bir sefer neymiş komşuları sen bak çocuk toparlandı sen nasıl iyi baktın geldiğinde cılızmış demiş bir dinlesen 3 ay kadın baktı sanırsın