2016 Aralık Anneleri

Bu kadar laf beklem
Başla canım işe hem sana da iyi olur biraz kafa dağıtmış olursun:KK66: kuzucuklara annen mi bakacak?
Kesinlikle haklısın sonuçta ilgili anneleriz ve bebeklerimizin sağlığını illaki düşünüyoruz. Gereksiz bir çıkışmaydı. Bence tecrübe daha önemli ki çok iyi bir çocuk hastanesinde çocuk doktoru olan bir arkadaşım kendi bebeğini annelerimizin bize uyguladıklarını yaparak büyüttü. Bizi böyle büyütmüşler neremiz eğri der her zaman.
İnşallah bekler bebiş canım en azından 34.haftayı görürlerse hiçbir sıkıntı kalmaz.
En iyisini yapmışsın yoksa nasılsa sen kabulleniyorsun diye yapacak yapacak uzaktan senin sinir olmanı izleyecek. İçine atıp daha da sinir olacağına yüzüne söyle kafan rahat olsun :KK66:
Bu kadar laf beklemiyordu hazmedemedi kahvaltı yapmıycam cnm istemi dedi zorla yaptı bakalım uzutma dedim ama pek de alttan almadım napıyon daha saysam ooo neler var..
Kızlara annem bakarım diyo cnm kv kalsa büyük bende dursun küçük anarnede diyo sabah sabah bebek dagıtımı yapacakmışız aralarında mesafa çok benim kv işini bi bilir ki annem çoçuklara yazık ben bakarım dedi buna şimdi durup durup annen bakacakmış diyo bana sonra millete ben bakıyım dedim annesi yok ben bakarım dedi diyecek anneme de dedim sakın bakarım deme diye çünkü bakmaya başlanınca diyecegi belli kışın benim evim sobalı sen bak diyecek yazın köyden arsa alacak köye gidiyorum sen bak diyecek bakmaz anacım bakmazz ama lafa gelince övünür bi ara çalışyım 3 ay haftada bir anca baktı sonra eşim bişeyler dedi diye 3 gün üst üste baktı bir sefer neymiş komşuları sen bak çocuk toparlandı sen nasıl iyi baktın geldiğinde cılızmış demiş bir dinlesen 3 ay kadın baktı sanırsın

Kızlar günün ilk sorusu benden gelsin evim 23 derece ama benım kız özellikle geceleri kafası çok yetmiyor sırtına ağız bezi koyuyorum her emzirme seansında ben bi içlik üstüne tek altına 2 tane alt ce çorap giydiriyorum kundağın sarıp ince battanıyeyı 2 ye katlayıp yatırıyorum neden terliyo olabilir çok mu giydiriyorum yoksa başka bi sıkıntısı mı vardır
Bizim pek sıcak degil ben zıbın alta çorap bide patıkli alt ustede bi kat ve yelek giydiriyorum geceleri falan da ince yorganımız var onu örtüyorum hep

Bu aralar benim çene düştü galiba :)
Bugun derdimiz büyük bizim niloya bardağımız kırıldı kırık parçalarını çöpe attım diye aglıyo kızım çoçuklarda alem oluyo büyüsün sizinkilerde görün curcunayı :))))

Büyük ihtimal onu kundak terletiyodur. Ben bi zıbın bi tişört bide çoraplı pijamlardan giydiriyorum uyurken gündüzse 1 kat pike örtüyorum gece 2 kat örtüyorum. Uyandığında ince bi yelek geçiriyorum sırtına. Doktorlar siz ne giyiyorsanız bi fazlasını giydirin diyolar. Yazık hasta edersin bebişini artık havalar sıcak
Canım kundak yapmayınca elleri ıle kendını uyandırıyor uzun uyumuyor hep nedense üşeyecek korkusu var bugun bırax azaltayım terleyip üşütmekyen korkuyorum

Ben alta 2 kat giydiriyorum ayakları sıcak oldun gaz olmasın diyd
Çorap giydir üşümez merak etme :) bende senin gibiydim 2 ay elinden eldiveni çıkarmadım :) ama bi ateşlendi o zaman sadece kısa kollu zıbınla durunca dedim çocuğu kalın giydirmeye gerek yok. Bir gün hastaneye götürdüm kat kat giydirdim üstüne pike örttüm karşımdan bi aile geldi çocuğunda sadece ceket vardı ben napıyom ya dedim o oldu. İnce giydr sende yazık çocuk isilik olur

Ben alta 2 kat giydiriyorum ayakları sıcak oldun gaz olmasın diyd
Ayağı uşurse çorap giydiriyorum cnm ben

Çorap giydir üşümez merak etme :) bende senin gibiydim 2 ay elinden eldiveni çıkarmadım :) ama bi ateşlendi o zaman sadece kısa kollu zıbınla durunca dedim çocuğu kalın giydirmeye gerek yok. Bir gün hastaneye götürdüm kat kat giydirdim üstüne pike örttüm karşımdan bi aile geldi çocuğunda sadece ceket vardı ben napıyom ya dedim o oldu. İnce giydr sende yazık çocuk isilik olur
Bende sağlık ocağına gittim de ebe naptın sen bunu kat kat demişti 3,alt 3,üst giydiriyordum

Azalt azalt çocuk baharı bilsin direk kıştan yaza geçmesin :) biz evde yazlıklarla dolaşıyoz o yüzden bebişe bi kat fazla giydiriyorm bizimkinden

Canım kundak yapmayınca elleri ıle kendını uyandırıyor uzun uyumuyor hep nedense üşeyecek korkusu var bugun bırax azaltayım terleyip üşütmekyen korkuyorum
canım yine sen daha iyi bilirsin çocuğunun huyunu ama bence artık kundak yapma dönmeye başlıcaklar hem kolları hem bacakları serbest dursun

canım yine sen daha iyi bilirsin çocuğunun huyunu ama bence artık kundak yapma dönmeye başlıcaklar hem kolları hem bacakları serbest dursun
Kundak yapmam dedim sevmiyorum dedim ben ama arada eli kolu durmuyo sadece kol kıskından kundak yapıyorum uyuyor ama huysuzsa oda fayda etmiyor bazen serbestlikte yaramıyor yaramazlara galiba 4 ayda sarılan bir benimkidir galiba

Kundak yapmam dedim sevmiyorum dedim ben ama arada eli kolu durmuyo sadece kol kıskından kundak yapıyorum uyuyor ama huysuzsa oda fayda etmiyor bazen serbestlikte yaramıyor yaramazlara galiba 4 ayda sarılan bir benimkidir galiba
canım ben de kollarını sarıp ayağımda sallıyorum çok ağlayınca ama uyuduğunda kolları açıp yatırıyorum benimki ayakta sallama delisi oldu maalesef:KK43:

Ben hiç sarmadım kollarını doğdu doğalı hep serbest, ama bende artık ayakta sallayark uyutuyorm alıştı malwsef. Ve her uyku vakti huysuz bağırıp cağırma zor uyuyor bende de ne bel ne sırt ne de boyun kaldı. Sanırım boynumda sinir sıkışması oldu :110:

canım ben de kollarını sarıp ayağımda sallıyorum çok ağlayınca ama uyuduğunda kolları açıp yatırıyorum benimki ayakta sallama delisi oldu maalesef:KK43:
Ayakta sallamakta yoruyor cnm ya ben ilk kızımda akşama kadar salladığımı bilirim mutfakla oda bir bizim diğer taraflara hiç geçmeden akşam ederdim..bunda pek sallamadın sevmiyo çok kudurduysa elde yoksa beşikte sallıyorum

Ben hiç sarmadım kollarını doğdu doğalı hep serbest, ama bende artık ayakta sallayark uyutuyorm alıştı malwsef. Ve her uyku vakti huysuz bağırıp cağırma zor uyuyor bende de ne bel ne sırt ne de boyun kaldı. Sanırım boynumda sinir sıkışması oldu :110:
Geçmiş olsun cnm

Bu kadar laf beklem
Bu kadar laf beklemiyordu hazmedemedi kahvaltı yapmıycam cnm istemi dedi zorla yaptı bakalım uzutma dedim ama pek de alttan almadım napıyon daha saysam ooo neler var..
Kızlara annem bakarım diyo cnm kv kalsa büyük bende dursun küçük anarnede diyo sabah sabah bebek dagıtımı yapacakmışız aralarında mesafa çok benim kv işini bi bilir ki annem çoçuklara yazık ben bakarım dedi buna şimdi durup durup annen bakacakmış diyo bana sonra millete ben bakıyım dedim annesi yok ben bakarım dedi diyecek anneme de dedim sakın bakarım deme diye çünkü bakmaya başlanınca diyecegi belli kışın benim evim sobalı sen bak diyecek yazın köyden arsa alacak köye gidiyorum sen bak diyecek bakmaz anacım bakmazz ama lafa gelince övünür bi ara çalışyım 3 ay haftada bir anca baktı sonra eşim bişeyler dedi diye 3 gün üst üste baktı bir sefer neymiş komşuları sen bak çocuk toparlandı sen nasıl iyi baktın geldiğinde cılızmış demiş bir dinlesen 3 ay kadın baktı sanırsın
Milletin ağzı torba değil ki büzesin diye bir laf vardır çok severim :) komşular da yaranmak için uğraşmış sanki. Boşver bırak annene kafan rahat etsin konuşsun dursun o :))

Kv konuştum sonrasında içten içe kulağım yüzüm yanmaya başladı arkamdan mı konuşuyo ne gezmeye gidecektik çocuklarla zor olur galiba havalar kotu dedim canı sıkıldı

Bende yarım kundak yapıyordum sadece kolları çünkü uykusunda titreyin kendini uyandırıyor bugun hep huysuzdu hıç kucaktan inmek istemedi az uyudu gündüz ayağımda sallarjen ayağımı cektıgım anda uyandı halimi görseniz hala pijamayka dürüyorum doğru dürüst bişi yemedim eşim işten geldı bırax sıcak bu kız dedı şimdi zar zor uyıttum artık kac dakıka uyursa hep eli ağızda acaba diş olabılır mı

Bende yarım kundak yapıyordum sadece kolları çünkü uykusunda titreyin kendini uyandırıyor bugun hep huysuzdu hıç kucaktan inmek istemedi az uyudu gündüz ayağımda sallarjen ayağımı cektıgım anda uyandı halimi görseniz hala pijamayka dürüyorum doğru dürüst bişi yemedim eşim işten geldı bırax sıcak bu kız dedı şimdi zar zor uyıttum artık kac dakıka uyursa hep eli ağızda acaba diş olabılır mı

Canim gunu gunune uymuyor. Bazen akilli uslu oluyor, bazen asiri huysuz. Kimi zaman ayakta, kucakta, besikte, sallamadigim yar kalmıyor. Kundak yapiyorum yok yok yok. Bazen bir bakiyorum uyumus kalmis. Cok mizmiz olduğu zaman atesi var gibi oluyor. Olcuyorum 37.5. Saglikli olcum uyuduktan sonra oluyor. Sikintidan vucut isisinin arttigini fark ettim. Boyle buyuyecekler. Hele ki iki tane olduklarinda cok zor :KK43: Bugun birkez daha anladim. Rabbim evlatlarimiza saglik, bizlere guc versin.

Canim gunu gunune uymuyor. Bazen akilli uslu oluyor, bazen asiri huysuz. Kimi zaman ayakta, kucakta, besikte, sallamadigim yar kalmıyor. Kundak yapiyorum yok yok yok. Bazen bir bakiyorum uyumus kalmis. Cok mizmiz olduğu zaman atesi var gibi oluyor. Olcuyorum 37.5. Saglikli olcum uyuduktan sonra oluyor. Sikintidan vucut isisinin arttigini fark ettim. Boyle buyuyecekler. Hele ki iki tane olduklarinda cok zor :KK43: Bugun birkez daha anladim. Rabbim evlatlarimiza saglik, bizlere guc versin.
İki olunca kıskançlık oluyo içerden sesi geliyo baba benim küçüklüğümu hatırlıyor musun ben bebektim o zaman diyo alem bunlar ya kuçugu biz elimizde salladık yenemedim bir türlü şimdi sıra ablada gece bez takıyordum bıraktık. Kaç gündür çiş merasimlerimiz var uyuya kalıyorum bazen yatak yorgan suya dökülüyor

X