2016 Aralık Anneleri

Kızlar herkese mutlu hafta sonları :KK200: benim kızım da Cuma günü rota aşısını oldu 2.dozu...ama cumadan beri gaz sancılarımız geri geldi :KK43: bitti diye seviniyordum..zaten 7/24 kucakta gezmek istiyor...ayrıca uyku dışında sütünü içmiyor...uyku arasında veriyorum çok iştahsız bir bebek ne yazık ki...bu ay da 450 gram almış...doktor Mayıs sonuna kadar geçmeyelim ek gıdaya dedi...tam diyorum tamam oturttuk düzeni hooop ya aşı oluyor ya atak haftası...
Canım ben emmediğibde Yada biberon almadığında kaşıkla veriyorum Öyle değişik geliyor alıyor meme reddi mi yaşıyor gazdan da emmek isteneydvillr geri geldi diyodun ya geçmiş olsun

Canım 2.5 aylıkken meme reddi yaşadık ne yazık ki yeniden dönmedi memeye...sağarak veriyorum tam 1.5 aydır ama çok yoruldum çok gerginim...çok teşekkürler sanıyorum gazdan istemiyor :KK43: 4.ay aşılarını kolay atlattık dedim rota mahvetti bizi..
Canım ben emmediğibde Yada biberon almadığında kaşıkla veriyorum Öyle değişik geliyor alıyor meme reddi mi yaşıyor gazdan da emmek isteneydvillr geri geldi diyodun ya geçmiş olsun

Merhaba kızlar ben epeydir yazmiyormusum buraya.İyisiniz inşallah. Diyet topiklerinde geziyorum ben :KK70:

Pazartesi başladım ama diyette değilim. Diyetteyim diyince her şeyi yiyesim geliyo gözüm dönüyor :KK53:
Canım çok isteyince yiyorum ama eskisi gibi doyacak kadar degil nefsimi koreltecek kadar.Evde hareket fln yapıyorum yuruyemedigim zamanlarda.1 hafta iyi geçti bakalım önümüz nasıl olur :)
Ben başlamayı geçtim başlama düşüncesi bile yetti doymuyorum resmen git gel ye git gel ye dışarı çıkmak ta zor geliyo bebek arabasını alsam diğeri bisiklet isteyecek ee yerde müsait değil müsait olsa da bir bahane bulurdum galiba annemlere falan gittim mi dışarı çıkmak kolay geliyo da evdeyken eziyet gibi olıyo nedense..
Aferi sana sen devam et örnek ol bize:))))

Kızlar herkese mutlu hafta sonları :KK200: benim kızım da Cuma günü rota aşısını oldu 2.dozu...ama cumadan beri gaz sancılarımız geri geldi :KK43: bitti diye seviniyordum..zaten 7/24 kucakta gezmek istiyor...ayrıca uyku dışında sütünü içmiyor...uyku arasında veriyorum çok iştahsız bir bebek ne yazık ki...bu ay da 450 gram almış...doktor Mayıs sonuna kadar geçmeyelim ek gıdaya dedi...tam diyorum tamam oturttuk düzeni hooop ya aşı oluyor ya atak haftası...
Ha bire huy değiştiriyorlar cnm ya bizimki de mama istemiyo gece emiyor gündüz emmiyor ara ara kaşık maması verdim ilkinde sevdi şimdi onuda istemiyo arada farklı şeyler istiyı

Canım yazdığını okuyunca iyiki yaptırmamışım diyorum rotayı bizimkide diş sıkıntısında her eline geçeni alıyor ağzına alamayınca basıyo çığlığı. Ben rota aşısı için mersindeki doktoruma gitmiştim 3,5 aylıkken dr ben yapmam dedi 90 günlüğü gecen bebeklere. Bağırsak dolanması olabiliyor riske atamam yapmam sizede dedi ama prospektüsünde 16. Haftaya kadar yapabilirsiniz yazıyor ama benm prensibim yapmam dedi. Ankaradaki doktora dediğimizde kitabı açtı 16. Haftaya kadar yapılabiliri okuttu ama ben işkillenmiştim yaptırmadım o yüzden. Seni korkutmak amaçlı değil ama aklında bulunsun diye dedim sonuçta aşınınyan etkisi ne bize demeseler bilemeyiz. Gazı geri geldi deyince o aklıma geldi bağırsak sıkıntısı yapmış olabilir belki

Ben 3 dozluk rotatek yaptiriyorum 2 dozunu yaptırdık hic sıkıntımız olmadı çok şükür. Haftaya da sonucusunu yaptircaz.

Ha bire huy değiştiriyorlar cnm ya bizimki de mama istemiyo gece emiyor gündüz emmiyor ara ara kaşık maması verdim ilkinde sevdi şimdi onuda istemiyo arada farklı şeyler istiyı

Sorma canım gerçekten her gün farklı bir huy...mama vermedim hiç doktorlar zehir olarak görüyorlar sanki :KK43: e süt de dolapta var ama içmiyor ne yazık ki günlük 900 cc dedi 450-500 ancak içiyor bizimki...

Canım yazdığını okuyunca iyiki yaptırmamışım diyorum rotayı bizimkide diş sıkıntısında her eline geçeni alıyor ağzına alamayınca basıyo çığlığı. Ben rota aşısı için mersindeki doktoruma gitmiştim 3,5 aylıkken dr ben yapmam dedi 90 günlüğü gecen bebeklere. Bağırsak dolanması olabiliyor riske atamam yapmam sizede dedi ama prospektüsünde 16. Haftaya kadar yapabilirsiniz yazıyor ama benm prensibim yapmam dedi. Ankaradaki doktora dediğimizde kitabı açtı 16. Haftaya kadar yapılabiliri okuttu ama ben işkillenmiştim yaptırmadım o yüzden. Seni korkutmak amaçlı değil ama aklında bulunsun diye dedim sonuçta aşınınyan etkisi ne bize demeseler bilemeyiz. Gazı geri geldi deyince o aklıma geldi bağırsak sıkıntısı yapmış olabilir belki

Evet canım aynen öyle bağırsak sıkıntısı yaptı kızım da...ve ishal...doktor ishal olabilir demişti...gaz sancıları da geri gelebilir ama kısa süreliğine dedi sorduğumda...ama kıyamıyorum yavrum akşam bir başlıyor kıvranmaya bütün gece...o yüzden de süt içmek istemiyor...2 doktora götürüyordum 2 si de yapalım deyince hemen kararımı verdim :KK43: ama kuzumun düzeni bozuldu resmen...inşallah kolay atlatırız...

Sorma canım gerçekten her gün farklı bir huy...mama vermedim hiç doktorlar zehir olarak görüyorlar sanki :KK43: e süt de dolapta var ama içmiyor ne yazık ki günlük 900 cc dedi 450-500 ancak içiyor bizimki...
Acaba ddoktorlar bize dediklerini kendileri uyguluyormu napalım aç mı kalsınlar annelerimiz bize herşeyi verdi de bişeyimiz mi var yemeyince yemiyo kuzularda ben mama da bile daha hiç 120 cc içtigini görmedim ki şimdi onu da içmiyo bazen sut oluyo emmiyo napalım veriyorum bende bişeyler ebemiz her gittiğimde kızar sadece emzir diye

Aynen cnm şurda anlatıyorum da hafifliyorum bizimkilere anlatsam canları sıkılacak pek hatta hiç arkadaşımda yok sayılır en yakın arkadaşlarım univ onlarla telefonla konuluyoruz anca farklı şehirdeler öyle komşuya falan da gitmem ayy ben ne yalnızmışım ya insanlarla kaynaşmam lazım hep bu kilolar yok mu bu kilolar beni eve kapatıyor vermek lazım da yapamıyorum anne yazık üzülüyor artık bana
Canım ünivden sonra arkadaşlıklar hep çıkar ilişkisi haline geliyor o yüzden çok arkadaşın olmasa da olur :KK66: ah o kilolar beni de çok mutsuz ediyor versem artık çok mutlu olucam sanırım. Hiçbir şeyin içine giremiyorum koskoca gardropta:KK43:

Günaydın kızlar
Iyi haftalarınız olsun
yarın 4 ay aşımız var yaptırmadan önce dikkat ettiğiniz bişey oldumu banyo ateş düşürücü vs

Kızlar bugn brokoli denesem mi diyorum, veren var mı nasıl veriyorsnz? İlk kez katı gida vercm de eşim taze brokoli almış yapim dedim

Kızlar tartildim bugün 1 haftada 1.9 kg gitmiş. Üstelik katı bi diyet yapmadım. Kizartma pasta börek pogaca tatlı bile yemistim :)

Kızlar içimi rahatlatınız çok korkuyordum aşıdan inşallah bizde sıkıntısıZ atlatırız

X