Canım muhallebiyi sağdığın anne sütüyle mi yapıyorsunSağol canımm :) ya eksik yazmışım nohut kadar salça koydum canım gaz yapan yiyeceklerden korkuyorum yeşil mercimekli yaparım ben bu çorbayı oğluşa sade yaptım korkumdan
Muhallebi sanırım şu an için en ideal ek gıda canım hiç rahatsız etmiyor bebişleriafiyet olsun kelebeğe
Gözünaydın canımm dene bakalım :) ben de yapayım artık diyorumbakalım bugün yeter çorba. Yarın denerim belki beğeneceklerini düşünüyorum :)
Ne şanslısın yakala sağ o keçiyi anne sütüne en yakın keçi sütü bebiş yesin keçi sütleriniHer gün Evimin önünde otlayan ve yeni yavrulamış bir keçi var kıstırıp sağayım mademcanım onu neyle mayalayacağız ki? Titizlik ister derken ne kastettin tatlım?
Canım benim kızda kucakçı detaylı anlatsana bi nasıl bıraktı kucağı .Bizim minikler mi tembel acaba
Bugün bal kabağını denedik şükürsevdi bayıla bayıla yedi hatta içinde iri taneler de var onları da verdim denemek için gayet yedi canım. Ek gıdaya hazırmış benim oğlancık haberim Yok
oğluşun uyku zamanlarını değerlendiriyorum ben canım. Gece oğluş uyuyunca hemen yatmıyorum eşime film izleyelim yemek yapıp yiyelim falan diyorum öyle kendimize aktivite çıkarıyorum birlikte vakit geçiriyoruz bu şekilde kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Meğer ben de özlemişim eşimle vakit geçirmeyihamilelik lohusalık derken kanka gibiydik adamla hep yakında da ayrılacağız zaman azalıyor her anı değerlendirmeye başladım. Tavsiye ederim canım bir ara oğluş da sürekli kucak istiyordu ben biraz alıp geri yatırdım yattığı yerde oyaladım hep canım ağlıyordu uzun uzun ama şükür kucağa alışmadan atlattık o dönemi. Çok zor öyle olması kol dayanmaz. Sen dayanamazsın. İnşallah atlatırsınız canım
Bende sürekli bi bahaneyle gitmiştim Dr a öncesinde 2 düşüğüm vardı kan sulandırıcı progestan kullandım Dr a bi kere sizi özledim ondan geldm bile demişliğim varBen de aynıydım canım. Kafamda sürekli felaket senaryoları gezerdi. Bir bahaneyle sürekli gidersim doktora:))
Evet canım inşallah devam edebilirim terapiye yoksa kızıma da kendime de hayatı zindan ederim herhalde
Ah becerebilsem canım yaparım :)) temiz süt bulamazsak da yazın bol bol doğal yapılmış dondurma yediririz artıkNe şanslısın yakala sağ o keçiyi anne sütüne en yakın keçi sütü bebiş yesin keçi sütlerini
Düşükler psikolojini bozmuştur tabi canım ama bak çok güzel bir kızın oldu sonundaBende sürekli bi bahaneyle gitmiştim Dr a öncesinde 2 düşüğüm vardı kan sulandırıcı progestan kullandım Dr a bi kere sizi özledim ondan geldm bile demişliğim var
Geçmiş oksun canım karaciğer değerlerı nıye öyle çıkmışArkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Kızımın ateşini naptıysak düşüremedik bizde başkent çocuk acile götürdük orda boğaz enfeksiyonu tanısı kondu grip olmuş tahlil yapıldı crp alt ast yüksek çıktı karaciğer enzimi yükselmiş dendi pzartesi tekrar bakılacak değerlere. Orda kızım ağladıkça ben ağladım sonra bi anne geldi feryat figan bebeği mosmor olmuş eşim görmüş küçücük bebek...gitti annem diye bağırdıkça kadın eşimde bende kötü olduk eve geldik sonucu gösteremeden telden öğrendik artık. Ama aklım hala o bebekte inşallah Allahım annesine bağışlamıştır çok etkilendim hala çıkamadım etkisinden.allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor bişey empati bile yapılamıyor
Rabbım evlatlarımızı bize Bağışlasın yaşamayan bilemez Dr dediğin halden anlıcak birazda devlette Dr dınlemıyot ama özeldrkine herseyi sorardım benAh becerebilsem canım yaparım :)) temiz süt bulamazsak da yazın bol bol doğal yapılmış dondurma yediririz artık
Düşükler psikolojini bozmuştur tabi canım ama bak çok güzel bir kızın oldu sonunda
Hahah çok iyiymişsonradan gittilim doktorum benim huyumı bilirdi 45 dk benim içimi rahatlatana kadar odasından çıkarmazdı
Daha demin eşime dedim hastaneyi arayıp çocuğu sormak istiyorum diye aklım hep onda. Ama ben tahlili sormak için 1,5 saat sonra aradığımda doktorlar hala çocukla ilgileniyorlardı içimden bir ses kurtarmışlardır diyor inşallah öyle olur kendim gibi sevinirimGeçmiş oksun canım karaciğer değerlerı nıye öyle çıkmış
Sen anlatınca görüntü gözümde canlandı açıkcası bende kötü oldum hastaneden o bebek ile ilgili bi haber alırsam söyler misin Allah yardımcıları olsun
Daha demin eşime dedim hastaneyi arayıp çocuğu sormak istiyorum diye aklım hep onda. Ama ben tahlili sormak için 1,5 saat sonra aradığımda doktorlar hala çocukla ilgileniyorlardı içimden bir ses kurtarmışlardır diyor inşallah öyle olur kendim gibi sevinirim
Daha demin eşime dedim hastaneyi arayıp çocuğu sormak istiyorum diye aklım hep onda. Ama ben tahlili sormak için 1,5 saat sonra aradığımda doktorlar hala çocukla ilgileniyorlardı içimden bir ses kurtarmışlardır diyor inşallah öyle olur kendim gibi sevinirim
Kendimden utandım benımde derdim kızın gündüz uykusunun az olması o anne neler çekiyordur şimdi Rabbim yardımcıları olsun ufak seylerı takmıcam artıkDaha demin eşime dedim hastaneyi arayıp çocuğu sormak istiyorum diye aklım hep onda. Ama ben tahlili sormak için 1,5 saat sonra aradığımda doktorlar hala çocukla ilgileniyorlardı içimden bir ses kurtarmışlardır diyor inşallah öyle olur kendim gibi sevinirim
Özelde de öyle tipler var. Sorduğun soruyu gülerek geçiştiriyorlar. Hatta hastası çok olduğu için ukalalık yapan bile var. Benim 2 doktorum da çok iyiRabbım evlatlarımızı bize Bağışlasın yaşamayan bilemez Dr dediğin halden anlıcak birazda devlette Dr dınlemıyot ama özeldrkine herseyi sorardım ben
Kullanmıyorum henüz ama araştırıp alıcamKızlar gece gede bişi sorcam bebeklerınıze güneş kremi kullanıyor musunuz
50 koruma faktörlü olanlardan almak lazımmış trendyolda vardı ama almadım güvenemedşm nedenseKullanmıyorum henüz ama araştırıp alıcam
Bir de alerjik cilt ve bebek için olanlardan almak lazım canım. Marka araştırması yapmadan almayalım50 koruma faktörlü olanlardan almak lazımmış trendyolda vardı ama almadım güvenemedşm nedense
50 koruma faktörlü olanlardan almak lazımmış trendyolda vardı ama almadım güvenemedşm nedense
Aklımda bulunsun bu sağolcanım güvendiğim bi eczacı var ona bi sorayım diyorum bendeGunes kremlerinin her türlüsü zararli malesef. En iyi yontem oglen sicaginda cikmamak ve bebekerimizi ince giysilerle korumak. Ben kullanmadim mi, tabiki kullandim. Zararlinin en zararsizi mineralli gunes kremi. Cildine surdugunizde yogun ve beyaz bir gorunum birakmasi gerekiyor. Bizim kullandigimiz.
Eki Görüntüle 1983170