2016 Aralık Anneleri

Öyle bi para mı var 4000 küsur bide????

Galiba planlı bi gebelik :) hayırlısı olsun.

Ben de şimdi test aldım. Şubat 28 de yarim yamalak bi adet olmustum hala olmadim.Normalde adetlerim duzensizdir kilolari da veremedim.muhtenelen yok ama emin olmakta fayda var.
Az önce test yaptım. Elhamdulillah hamileyim. Planlı demeyelim de Rabbim ne zaman dilerse o zaman olur diye düşündüğümden evlendigimden beri hic korunmadim. Rabbimiz bize neyin iyi geleceğini bizden iyi bilir. Bu yüzden çok mutluyum. Bir kez daha cennet vaadi verdi Allah bana :)

sermed bölgesel olarak zaman zaman oluyor egzama bizim de sebebi yok çıkınca coresatin sürüyorum pembe kavanoz olandan geçiyor 15-20 gün sonra tekrar çıkıyor sürüyorum geçiyor. 2 yaşına kadar böyleymiş galiba. Sizin daha ciddiyse coresatin sarı kavanoz filan geçirebilir doktor ne diyor?

O zaman ömür boyu korunmayacak mısınız?

Canım her ayın 6 sıyla 14 u arası mı

Evet canim her ayin. E devletten takip edebilirsin. Ilgili aya ait odenegi o tarihler arasinda cekmen lazim. Cekmezsen emanete alinir. Sgk yi arayip takip baslatman lazim. Takip baslar ve paranin yatmasi bu sefer bir sonraki aya kalir.
Bukadar cok aciklama yapma nedenim gecen ay 15 inde bankaya gidip paramin emanete alindigini ogrenmemden :) Dun iki odenegi birden cektim ve bitti.

anladım canım ben ufaktan başlayacagım inş bize 4 ayı doldurduk

e devlette yazıyor canım ordan bakabilirisn

Baya uğraştırdı ama kelebeğim uyudu canım gece. İnat etti resmen uyumamak için. Bir de sürekli kaka yapmaya çalışıyor. Aslında kakasını yapıyor ama sürekli çıkarmaya çalışıyor kaka yaptıktan sonra bile.. kakasını tamamen çıkartamıyor desem baya çok yapıyor bir yapışta. Anlayamadım henüz nedenini.
Ben de haftasonu hastanede yatmıştım ilk serumlarımı almıştım. O kadar kötüydüm ki psikolojim bozulmuştu.

Evet canım Allah ıslah etsin o tipleri. Bebeklerin hepsi meleklerden bile masumdur. Dünyanın en güzel mucizeleri onlar:)
Bebeklerimiz de biz de çok şanslıyız:)

Bir çok insanın eksik noktası İngilizce canım belki de ondan ingilizcecileri bu denli farklı görmeleri. Ya da iki kültürü de öğreniyoruz ondan değişiğiz
Dediğin gibi 2 farklı kültürü öğrenip benimsiyoruz bu bile daha açık görüşlü olmasını sağlıyor insanın. Öğrencilerim bile beni gördükleri yerde farklı öyle tepkiler veriyor ki sanki ben uzaydan gelmişim gibi

Hahah benimki de hiç sahiplenmezdi beni. Ben de azıcık bana karışsın, beni sahiplensin isterdim
Bizim tanışma ve evlilik hikayemiz de komiktir. Başta eşim benden nefret ediyormuş
Aslında mutlu olması lazım abinin çünkü güvendiği ve sevdiği bir insanla evlenmiş kardeşi

Ayyy o zaman haklısın canım burada geceden topluyorlar sabah satıyorlar o yüzden şanslıyız ki köylüler hep tanıdık zaten velilerimiz
Bir arkadaşın 1 yaşındaki oğluşu da halı üzerindeki tüm kalıntıları ağzına atıyor artık arkadaş bıkmış yesin diyor kim bilir bizimkiler ne yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…