- 12 Eylül 2016
- 3.533
- 4.641
- 133
- 40
Makro bebek olarak doğdu 4 e yakın amelıyat öncesi çok korktum ağladım ama herkes çok rahatlattı başarısı yaşamadım tavsiye ederim spinsliallah anali babali büyütsün. kac kg dogdu.veameliyatnz nasil geçti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Makro bebek olarak doğdu 4 e yakın amelıyat öncesi çok korktum ağladım ama herkes çok rahatlattı başarısı yaşamadım tavsiye ederim spinsliallah anali babali büyütsün. kac kg dogdu.veameliyatnz nasil geçti
Canım ben 3 yıldır şeker namına sadece meyve tüketiyordum :) beslenme konusunda biraz pimpirikliyim...şeker yüklemesinden sonra 1 hafta ellerim ayaklarım yandı fenalık geçirecek gibi oluyordum...yani aslında pek de 1 dilim baklava gibi değildi...doktorum da bunu kabul etti zaten...bilmiyorum çok kararsızım düzenim bozulacak...Canim o yuklenen seker baklavayla esit diyorlardi. Bana emzirmenin zarari olmaz gibi geldi ama en iyisini doktorun bilir tabiki
Mrb bende çalışıyorum dogum yaptim doğum parasini hic duymadim sadece pttden alinan parayi biliyorum ne kadar aldiniz dogum parasidoğum yapan her anneye verilmiyor çalışan her anneye veriliyor.birde 32.haftada rapor almak lazm onu calistgin kuruma ordan da muhasebeye gotrp onaylatmn lazm.başta yapmayanlr bu saatten snra birsey alamaZ diye biliyorum ben.en azndan benim öyle oldu.dogum paramı aldim.sut parasını da ptt denaldim
Ptt den alinan ara doğum parası işte ilk çocuğa 300 ikinci çocuğa 400 üçüncü çocuğa 600 lira.Mrb bende çalışıyorum dogum yaptim doğum parasini hic duymadim sadece pttden alinan parayi biliyorum ne kadar aldiniz dogum parasi
teşekkür ederim ben baska birsey zannettimPtt den alinan ara doğum parası işte ilk çocuğa 300 ikinci çocuğa 400 üçüncü çocuğa 600 lira.
Canim biz o tarafta oturuyoruz ayisigi kres var arkadasimin cocugu gidiyor her kresin sikintilari olabiliyor bu kres durust diyo arkadasimKızlar Merhaba aranızda ankarada yaşayan var mı eşimin işi dolayısıyla birkaç ay sonra ankaraya taşınmamiz gerekecek 0-2 yaş kresler hakkında bilgisi olan var mı evi eryamandan tutmayı düşünüyoruz sizce nasıl biyer fikir verebilirseniz sevinirim
Bizde ayni sebeplerden eryamanda oturuyrzMrb cnm benm kres hakkında bilgim yok ama eryamanda oturuyorum. Burası gayet sakin huzurlu bi semt,yaşam biraz pahalı ama insana büyükşehirin o kalabalıgından uzak hissettiriyor ben seviyorum
Kayıt falan yapılıyor mü bi yere yoksa direk gidip alınıyor mü para canım?Ptt den alinan ara doğum parası işte ilk çocuğa 300 ikinci çocuğa 400 üçüncü çocuğa 600 lira.
Anne ve baba çalışıyorsa ikisinden biri basvurabiliyor.Anne calismiyorsa baba basvuriyor.Dilekce örneği bakanligin sitesinde var.Calistiginiz kurumdan onaylatip sosyal hizmet merkezlerine teslim edebilirsiniz.Başka bi yer daha vardi teslim edilebilecek ama hatırlamıyorum. Evrakları teslim ettikten yaklaşık 40 gün sonra ptt ye yatiyor. Parayı sadece anne çekebiliyor.Kayıt falan yapılıyor mü bi yere yoksa direk gidip alınıyor mü para canım?
Kizlar genel anesteziyle sezeryan oldum 3 hafta once cok fena sirt ve kaburga agrim var neden olabilir basina gelen varmi...kaburgam felaket agriyo emziremiyorum
Cevabın için teşekkürlerMrb cnm benm kres hakkında bilgim yok ama eryamanda oturuyorum. Burası gayet sakin huzurlu bi semt,yaşam biraz pahalı ama insana büyükşehirin o kalabalıgından uzak hissettiriyor ben seviyorum
Canim Merhaba arkadaşının çocuğu kaç yaşında fiyat araligi nedir birde 4 yaşında oğlum var ikisinide gondermek istiymdaiCanim biz o tarafta oturuyoruz ayisigi kres var arkadasimin cocugu gidiyor her kresin sikintilari olabiliyor bu kres durust diyo arkadasim
Uykusuz bir güne günaydın hamilelik de gece sürekli wc ye kalkmaktan şikayet ederdik ama hamilelik de ne varmış ya paşalar gibi geçiyormuş da farkına yeni vardım ben
Aynen öyle ya. Emerken bile kıvranıyor gaz sancısı gelince.Al bendende o kadar uykusuzluk cok fena. Kizim cok mizmiz uyku akiyor gozlerinden ama gaz sancisi sicratarak uyandiriyor garibimi. Artik pispislamaktan kollarim omuzlarim agridi. Uyusa bile hep bi mizirdanma halinde
Bin tl sanirim kresin fiyati bu civarda fiyatlar hep boyle ayrica yilda 1 kere kitap parasi veriyorlar sanirim 500tl felan serviste var evden alip birakiyorlar bu civardaki kresler hep villalarda oldugu icin isinmada genelde sorun yasaniyor baska krese gondersende dikkat et canimCevabın için teşekkürler
Canim Merhaba arkadaşının çocuğu kaç yaşında fiyat araligi nedir birde 4 yaşında oğlum var ikisinide gondermek istiymdai
Servis dahil mi bu ücrete canım çok soru sordum kusura bakma nolurBin tl sanirim kresin fiyati bu civarda fiyatlar hep boyle ayrica yilda 1 kere kitap parasi veriyorlar sanirim 500tl felan serviste var evden alip birakiyorlar bu civardaki kresler hep villalarda oldugu icin isinmada genelde sorun yasaniyor baska krese gondersende dikkat et canim
Bende aynı dalmayı kullanıyorum canım.ama geceleri yine de oluyor sanci.kimyon u da diri kimyon dan çayı nı yapıp çay kaşığı ile veriyorum ben ama başka vermeyecem yaa çünkü verdiğim gün daha çok sancısı oldu gibi geldi bana. Zaten damla kullanıyorumBiogia gaz damlası kullanıyorum ama benim meleğimde Çok kıvranıyor emerken. Uykusunda bile
Kimyon u bebeğe nasıl veriyorsunuz onu da deneyeym
Hadi ya o zaman kimyon a hiç kalkısmayaym. Artık zamanla geçmesini bekleyeceğiz canımBende aynı dalmayı kullanıyorum canım.ama geceleri yine de oluyor sanci.kimyon u da diri kimyon dan çayı nı yapıp çay kaşığı ile veriyorum ben ama başka vermeyecem yaa çünkü verdiğim gün daha çok sancısı oldu gibi geldi bana. Zaten damla kullanıyorum