• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Hadi ya o zaman kimyon a hiç kalkısmayaym. Artık zamanla geçmesini bekleyeceğiz canım :KK43:
Yediklerine de çok dikkat et canım. Ben çikolata ya da tahin yediğim gün kızımın daha çok sancısı olduğuna şahit oldum. Bol bol kimyon kaşıklıyorum içtiğim rezene ve ıhlamurun haddi hesabı yok;)

Benim ilk dogumum 26 yasindayim onunla ilgili degildir bence... bebek kaburgayi yukari kaldirmis olabilirmi simdi eski haline donmeye calisiyodur belki. Insallah gecici bi durumdur

Gecicidir cnm insallah :) 9 ayda degisim geciren organlar 40 gunde eski haline donmeye calisiyor.

Yediklerine de çok dikkat et canım. Ben çikolata ya da tahin yediğim gün kızımın daha çok sancısı olduğuna şahit oldum. Bol bol kimyon kaşıklıyorum içtiğim rezene ve ıhlamurun haddi hesabı yok:KK66:
Çikolata yiyorum çok az bile olsa. Üstelik sabah kahvaltısında hafif acı olan sos yiyorum. Alışsın diyorlar ama sanırım kötülük yapıyorum bebeğime

Çikolata yiyorum çok az bile olsa. Üstelik sabah kahvaltısında hafif acı olan sos yiyorum. Alışsın diyorlar ama sanırım kötülük yapıyorum bebeğime
3.aydan sonra gaz sıkıntısı bitince alıştırırız;) acı gaz yapmaz sanki canım ama dışında taze soğan nohut vs yediğim günler sabahlıyoruz.

Arkadaslar benim kizimda fazla gaz problemi yok.. bu normalmi? herkes sikayetci gaz problemi yuzunden.. sadece bugun buyuk tuvaletini yaparken hafiften agladi.. acaba hafif mi sancisi var? nerdeyse 1 aylik olucaz sukur Rabbime

Arkadaslar benim kizimda fazla gaz problemi yok.. bu normalmi? herkes sikayetci gaz problemi yuzunden.. sadece bugun buyuk tuvaletini yaparken hafiften agladi.. acaba hafif mi sancisi var? nerdeyse 1 aylik olucaz sukur Rabbime

Mrb bende çalışıyorum dogum yaptim doğum parasini hic duymadim sadece pttden alinan parayi biliyorum ne kadar aldiniz dogum parasi
benimde pttden alınan paradan haberim yok.doğum öncesi rapor aldim iş goremezlik raporu.16 hafta izne ayrıldım. 8 doğum oncesi 8 dogum sonrası diye.1400 aldim ilk 8 haftaninki.2000 daha alacam subat da son 8 haftaninki oda

Si
benimde pttden alınan paradan haberim yok.doğum öncesi rapor aldim iş goremezlik raporu.16 hafta izne ayrıldım. 8 doğum oncesi 8 dogum sonrası diye.1400 aldim ilk 8 haftaninki.2000 daha alacam subat da son 8 haftaninki oda
Siz bahsettiğiniz devletin verdiği doğum parası değil. Çalıştığınız kurumla alakalı olabilir.

Makro bebek olarak doğdu 4 e yakın amelıyat öncesi çok korktum ağladım ama herkes çok rahatlattı başarısı yaşamadım tavsiye ederim spinsli
bnde spinal olmuştum 24 kasımda. çok güzeldi 45 dk sürdü. ama 2 saat daha kalabilirdim ne korktum ne baş agrim oldu

Canım bizim doktorumuz da sab simplex verdi ama açıkcası şu an anlayamıyorum faydası oluyor mu bir de gaz sancısı erkek bebeklerde olur diyorlardı hiç alakası yokmuş...bizim doktorumuz dün YouTube dan süpürge ya da kurutma makinası sesi aç dedi bugün onu denedim altı temizse ve toksa kolik bebeklerde işe yarayacaktır dedi gerçekten de uyudu...bende rezene içiyorum kimyon yiyorum ama yok :KK43: kendimi suçluyorum sürekli üşütüyorum diye...
kendini suçlama annelik en büyük fedakarliktir.ama usutme de tabi
sen onu emziriyosun düşünüyorsun kılına zarar gelmesin diye yasiyorsun resmen.niye hatali yada suclu olasin.biraz sabir lazim ışte bu gunler hızla gececk.benm ikinci çocuğum bu görmüş gecirmjsim

2 arkadaşımın eşi çalışmıyor ve parayi aldılar. Ben çalışıyorum ve 32.haftada rapor vs hiçbirşey almadim dogumun üzerinden de yaklaşık 20 gün geçmişken yaptım basvurumu.
ben ssk calisanim.belki sizin emekli sandigi dr.fark eder mi bilmem.ama bizim jinekolog aynen anlattgim gibi bizi yonlendirmisti

kızlar ilk ay aşıları hepiniz yapmışsınızdr bebekler kac kg çıktı? benimki zaten 2600 doğmuştu. 3750 çıktı. baş 36

Uykusuz bir güne günaydın :KK66: hamilelik de gece sürekli wc ye kalkmaktan şikayet ederdik ama hamilelik de ne varmış ya paşalar gibi geçiyormuş da farkına yeni vardım ben :KK70:
aynen canim ya.yüz üstü yatmayi ozlemistik esimize sarilmayi ozlemistik rahat hareket edip temizlk yapmayida.ama şimdi bebege bakmaktan hicbirini yapamıyorum. sağlık olsun ☺☺.yakinmiyorum çünkü zaman su gibi hızla gececek

Aynen öyle ya. Emerken bile kıvranıyor gaz sancısı gelince.

Aynem canim. Bugunde hic uyumadi en fazla bir saat uyudu gunduz o da kesik kesik. O kadar uykusu varki gozlerini acamiyordu ama aksama dogru cok fena sancilandi kizariyordu ikiniyordu, cansi gecince 10 dk daliyordu sonra gene basliyordu. Yapmadigimiz sey kalmadi karnina masaj, karnina sicak bez koyduk yok. Karnimi agriyordu acaba bilemedik ama ben helak oldum aglamaktan. O agliyor ama.ne aglama sesi titriyor artik aglarken ben agliyorum uzuntuden. Zaten geceden uykusuzum. Sonunda esim sagolsun omzunda uyuttu 1 saatte kucagindan indirmedi, banada git yat dedi. Ve 2.5 saat uyumusum sayesinde, kalktigimda hala cocugu salliyordu hafif hafif. Kuzum uykusuzluktan bayildi resmen, simdi emzirdim altini deegistim yatirdim besige. Insallah biraz daha uyurda uykusunu alir

Kizlar bir gaz ilaci varmis, dogalmis. Amerikada getirtiliyormus ismi Bliss gripe water , kullanan ya da duyan bilen varmi? Biraz arastirdim forumlarda kullananlar memnun baya. Gaz ve karin agrisindaki sanciyi baya azaltiyormus. Duyan bilen varmi bu damlayi?

Back